ino+folik diye bi toz ilaç verdi doktorum
duyan kullanan var mı aranızda bunu..
tüp bebek yaptırmak istiyorum diince verdi
yumurta geliştiriciymiş
ilaç deposu oldum..
Ben hala adet olmadim yarin sabah doktoruma gidiyorum.hayirli haberler alirim insallah :)
bende çok istiyorum yaa
inşallah ikimizde görürüz o ikinci çizgiyi yaa.
artık hırs yaptım , hamile olduğum kesinleşse bile o çift çizgiyi görmek için yapıcam o testi :)
sonucunu merakla bekliyorum.... hadi inşallah
Ben hala adet olmadim yarin sabah doktoruma gidiyorum.hayirli haberler alirim insallah :)
ino+folik diye bi toz ilaç verdi doktorum
duyan kullanan var mı aranızda bunu..
tüp bebek yaptırmak istiyorum diince verdi
yumurta geliştiriciymiş
ilaç deposu oldum..
merhaba arkadaşlar.cuma günü aşılama yaptırıyorum.geçen hafta gonal f leri kullandım.bugün kontrole çağırdı.gittim.1 adet yumurtam var.doktorun da ağzını bıçak açmıyor mübarek.açıklayıcı hiçbirşey söylemedi.sadece istediğimiz bu işte dedi. ama bir göz attım da geçmiş konulara en fazla 2-3 yumurta gerekiyormuş öylemi.aslında yumurtlama günüm bugün başlıyor acaba çoğalırmı cumaya kadar yumurtalar.olan bir tanenin de boyutu baya büyüktü gördüm ultrasonda.boyutunu söylemedi tabiki doktor hanım...
sizce tek yumurtayla tutarmı varmı bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar....
HOŞGELDİN canım ne güzel 2 aşılamanda hamiş olmuşsun benim de 2 aşılama olucak bu ay inşALLAH hepimiz olumlu sonuçlar alırız.Selam kizlar ben de bugun ilk ignemi yaptim umarim hayirlisi olur beni de alir misiniz araniza 3,5 yasinda bi kizim var 2. Asilamada hamile kalmistim ona simdi kardes istiyor. Her sabah uyaninca anne neden benim kardesim yok diyor. Umarim onun istedigi olur ve onun gibi tatli bi krdesi olur. Bu arada bu sureci cok iyi biliyorum cok zor umarim once evladi olmayanlar sonrada biz umarim olumlu sonuclar aliriz. Asilam tarihim henuz net degil, belli oldugunda bildiririm
adet olmadan ümitsizliğe kapılma derim canım ben adet olduğumda bile istemişti gebelik testi yerleşme lekeside olabilirkızlar günaydın,
cumartesi günü progesteron testi yaptırdım 17,7 çıktı..
sanırım hamile kalabilmek içn yeterli değil.. Zaten su gibi kahveregengimsi bi akıntı da başladı sabah.Heralde regl olucam yine
tamamen umudumu yitirdim artık ben yaa.
bugün kanda çıkar dı neden bekliyosun ki yarını ben sabırsızlanırdımdaha hiç kısmet olmadı o 2. çizgi bana silikte olsa görmek ,hatta geçen ayki ilk aşılamada 8. gün idrar testi yapıp çatlatma iğnesinin etkisi geçmeden bi göreyim dedim ama onda da nasip olmadıbu sefer hiçbir belirtim olmamasına rağmen hamile miyim diye düşünüyorum ki ben çok karamsarımdır bakalım yarın idrar testim nasıl çıkacak (15. gün) adet olmazsam tabii,, olursam da yazarım yine,,,
zararı yok diye biliyorum ben zorlamadan sonra olabilirmiş ama uzun sürerse 2 günden fazla dr haberdar et derim.kızlar bugün aşılamam yapıldı ama doktor çok zorlanda.aleti sokamadı bir türlü.ilk aşılama 5 dakikada olmuştu hiç acı çekmedim bu sefer ağrı acı her şeyi yaşadım.eve yeni geldim ama kanamam olmuş.hala da az az oluyor.doktor çok zorladı çünkü.kan zararlımı acaba
bugün kanda çıkar dı neden bekliyosun ki yarını ben sabırsızlanırdım
sanırım olumsuz sonucu görmekten korkuyorum, sonra eşimi de umutlandırmış olacağım diye
hayırlısı değilmiş demekten başka birşey gelmiyor elimizden 3 4 defa denenebilir kaçıncı denemen di ki canımarkadaşlar bugün bende negatif sonuc aldım artık tüp bebek yolunda ilerleyecez diğer arkadaşlardan hayırlı iyi haberlerini beklerim
Bugün hast.gittim.bi daha kan testi yapıldı.negatif.doktor %10 adet olmadığın için bi ihtimal var.ama şu an hamile değilsin dedi.adet olmazsam bu hafta haftaya test tekrar ,ümidini kaybetme,bu ay normal dene,sonraki ay yani haziranda bi daha dedi.yaşın müsait, olmaması için neden yok dedi.sadece sabır.normal deneme için ne yiyip içeyim.incir.ananas falan diyolar ya.
kızlar adetin 9 günü aşılamaya başladı dr aklım karıştı pko olduğun için 2. günü olmasada olur dedi ama bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?