arkadaşlar bugün bende negatif sonuc aldım artık tüp bebek yolunda ilerleyecez diğer arkadaşlardan hayırlı iyi haberlerini beklerim
Canim ben iki aydır kullanıyorum guzel zayıflatıyor yemekten 1 saat sonra iciyorsun 1 saat sonra sanki hic yemek yemedin sanki bana verme amacı kilo almayım diye birde kislerim vardı bu ilac seker hastaları icin verilir dedi normalde ama sende yok korkma sadece vucuda insilun yukleyip kislerin geri gelmemesi icin veriyorum dedi
adet olmadan ümitsizliğe kapılma derim canım ben adet olduğumda bile istemişti gebelik testi yerleşme lekeside olabilir
merhaba canim hayirlisiyla pozitifi gorursun insallah adet dongune gore mesela ben 13 gun olurum tahminimce ama yumuurta yeterli buyukluge ulastimi catlatma ignesi ni yapip 36 saat sonra asilama yapiliyor esin sperm vericek o gun yikama isleminden sonra en iyileri rahme birakillacak bukadar bende yari n basliyorum ya nasip annelik serefine erisiriz insallah canim
zararı yok diye biliyorum ben zorlamadan sonra olabilirmiş ama uzun sürerse 2 günden fazla dr haberdar et derim.
merhaba arkadaşlar.cuma günü aşılama yaptırıyorum.geçen hafta gonal f leri kullandım.bugün kontrole çağırdı.gittim.1 adet yumurtam var.doktorun da ağzını bıçak açmıyor mübarek.açıklayıcı hiçbirşey söylemedi.sadece istediğimiz bu işte dedi. ama bir göz attım da geçmiş konulara en fazla 2-3 yumurta gerekiyormuş öylemi.aslında yumurtlama günüm bugün başlıyor acaba çoğalırmı cumaya kadar yumurtalar.olan bir tanenin de boyutu baya büyüktü gördüm ultrasonda.boyutunu söylemedi tabiki doktor hanım...
sizce tek yumurtayla tutarmı varmı bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar....
Bendede karin agrisi mide bulantisiÇok teşekkür ederim cevap için. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla anne olmayı. Bir ben gonal f kullanıyorum demiştim belki hatırlarsınız. Bu ilaç pbende iştahsızlık yaptı. Yediklerimden tat almıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba aranızda?
Kızlar üç gündür tatildeydim nete girmiyordum o yüzden listeyi yenileyemedim. Yazılanları teker teker okudum. Negatif sonuç alanlara üzüldüm. Rabbim inşaallah yüzümüzü güldürür.
Benim adet günüm yarın ama ben korkuyorum test yaptırmaktan
Listeyi yeniledim şimdi.
Ben hamilesin gibi hissediyorum inşallah öyledir ...
dün idrar testi alamadım,saat üçte 15. gün bitmiş olacaktı heveslenmiştim,, adet olmazsam yarın kan testine gideyim en iyisi,,
Bendede karin agrisi mide bulantisi
Cok yapmisti ama bu ay baska igne verdi 1 defa yaptim yan etkisini yasamadim
arkadaşlar merhaba bende dün itibariyle ilk aşılamamı oldum ALLAH herkese versin inşallah şimdi 15 gün beklemek durumundayım inşallah hayırlı haberler alırım
Merhaba bayanlar aşılama günümü henüz bilmiyorum. Öğrenince bende bildireceğim inşallah. 17 Mayıs'ta gonal f kullanmaya başladım. Kaç gün kullanmak lazım? 22 Mayıs da doktor çağırdı. Eğer yumurtacıklar büyüdüyse iğneye devam ediliyor mu? Ya dadurum ne oluyor? Birazcık detaylı anlatacak biri var mı? Ya da nerde yazıyorsa bana linki yollarsanız ben okurum. Çok teşekkür ederim şimdiden.
arkadaşlar merhaba bende dün itibariyle ilk aşılamamı oldum ALLAH herkese versin inşallah şimdi 15 gün beklemek durumundayım inşallah hayırlı haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?