allah hayırlı haberleri duymayı nasip etsin inşallah. Sağlıklı sıhhati bebeğine kavuşmak nasip olsun inşallah.
hayırlısı olur inş cnm ya benim anlamadığım benim doktor beni aşılamadan 10 gün sonra istedi neden acaba herkes 15.gun diyor anlamadım ki
bende bilmiyorum ama heycandanda soramadım ayın 3 ünde gidicem bakalım cabucak gecsin zaman
Tutma belirtileri neler peki hiç ilk aşılamada gebe kalan varmı
canım öncelikle hayırlısı olsun .. benim ilk aşılamamda tuttu cok sukur 27 sınde kese ve kalp atısı için gidicem doktora 4 mayısta asılama olmustum asılamadan sonra 12. gunum de kan tahlılı yaptırdım ve gebe cıktım .. belirtiler herkeste farklı olabılıyor.. benım ılk 8-9 gun kasık agrım vardı ondan sonra agrılarım azaldı ama gecmedi 10. gunden sonra lekelenmem oldu ama gunde 1 damla kadr ,göğüslerde agrı ve sıslıkte oluyor..fakat bu belırtıler tutmayan arkadaslardada olabılıyor... senın anlayacagın bunu sadece Rabbım bılıyor.. 14 gun sabret diyor Rabbim dua et diyor..
Benım sana tavsıyem eve kapama kendını hep baska seylerle mesgul ol cık gez dolas evde yavas yavas bi işler bul kendıne ne bılım senı mutlu eden seyleri yap cok mu sıkıldın darlandın dua et ınan cok ıyı gelıyor.. ama sürekli otorup bunu dusunme .. ben asılama oldum ve orda 6 saatlık yola cıktım hıdrellez kutlamaları için.. tabı hoplayıp zıplama agır seyler kaldırma agır iş yapma ama Doktorum bana dediki biz elimizden geleni yaptık tutacagı varsa (Rabbım nasıp etmısse) zaten tutar oyüzden normal hayatına devam et dedi bence sende öyle yap... Gönlündekinin hakkında hayırlı olması dileğiyle...
Valla sanki zmn duruyor benim onunden 8 gun gitti ama nasıl gitti cuma gunu gidecem bende usandım yatmaktan afedersin tuvalete kalksam nereye gidiyorsun diyorlar
bana kalsa uzun bi süre yani bir iki sene ara vermek isterim aslında bizimkiler illede kışa doğru başlayalım diyorlar zamanı belli değil kendimi epeyce yorgun yılmış hissediyorum üzülmicem diyorum sonra çok üzülüyorumhangi ay başlıyorsun?
rapor alabilecekmisin?
bende önümüzdeki ay rapor çıkartıp başlayacağım.
aşılamadan sonra ilişki önemlimi
şuan için ben çalışıyorum yattım sadece dün bugün işe başldım gecsin zamn bkalım inş mutlu hberler alırsın sende
Kızlar dün doktora gittim 2. Aşılamaya ara vermeden başlamak için . Ama kist oluşmuş dedi bu ay bekleyecekmişiz. Benim gelişen yumurtam kist oluşturmuş. Doktora sordum çatlatma iğnesi yapınca o yumurta çatlamadı mı neden kist oldu diye çatlayan yumurta da kist yaparmış. Valla bişey anlamadım çatlayam yumurta nasıl büyür 4 cm olur anlamadım. Benim en çok merak ettiğim aşılama yaparken çatlamış olup olmadığına bakmıyorlar mı??
Kızlar dün doktora gittim 2. Aşılamaya ara vermeden başlamak için . Ama kist oluşmuş dedi bu ay bekleyecekmişiz. Benim gelişen yumurtam kist oluşturmuş. Doktora sordum çatlatma iğnesi yapınca o yumurta çatlamadı mı neden kist oldu diye çatlayan yumurta da kist yaparmış. Valla bişey anlamadım çatlayam yumurta nasıl büyür 4 cm olur anlamadım. Benim en çok merak ettiğim aşılama yaparken çatlamış olup olmadığına bakmıyorlar mı??
doktorlarınız kim acaba bnde gidiyorum merak ettim yaCnm iste bazı doktorlar kis oluşmasın diye bur ilac var veriyorlar ara vermeye gerek kalmıyor benim bundan onceki doktorum sorumsuzdu bendede oldu ama bu dr ilaç verdi bebegin kalp atışları duyulana kdr by ilacı içeceksin dedi kis oluşmasın diye ben bilmiyordum surekli içılecek bir hafta bıraktım muayene eder etmez bildi sarım ilaci kullanmıyorsun dedi kislerin misafirperverliğini cok begenmis geri geliyorlar dedi onun için surekli kullanıyorum
Ben ilk ilaclarimi almaya gittim dozaji ogrrndim sonra 1hafta sonra gittim 2 gun sonrada asilama yapilmisti toplam 3 defa gitmistim kanda aldirmadim o surecte ultrasonda goruyor zaten boyutuMerhaba) umarım Allah gönlüne göre verir ben 4 kez gittim aşılamamda gobalf kullanırken 2 ya da 3 günde bir gidip kan veriyorsun . Kan degerlerine göre dozajı artırıp azaltmak için benim hiç değişmedi hep 75 vurdum sonra yumurta büyüyünce gene kan testi yapıp çatlatmaya iğnesini kaçta vuracağını söylüyorlar ben Perşembe gece 12 de vuruldum Cumartesi öğlen 12 de işlemim oldu. İşlem sırasında sıkışık olmanı da istiyorlar hakkında hayırlısı inşallah )
Asilama yapildigi zaman hemsire karnimdan ultrasyon ile ekrana goruntu verdi dr da asilama islemini yapti bu sayede yum.yakin bi yere ulasmasi icin ekrandan gordu catladigini goruyordur heralde kist olusmasin die mi acaba coraspin verdi bana bilmiyorum.1ay sonra baslarsin cnm sıkinti yapma hakkimizda hayirlisiKızlar dün doktora gittim 2. Aşılamaya ara vermeden başlamak için . Ama kist oluşmuş dedi bu ay bekleyecekmişiz. Benim gelişen yumurtam kist oluşturmuş. Doktora sordum çatlatma iğnesi yapınca o yumurta çatlamadı mı neden kist oldu diye çatlayan yumurta da kist yaparmış. Valla bişey anlamadım çatlayam yumurta nasıl büyür 4 cm olur anlamadım. Benim en çok merak ettiğim aşılama yaparken çatlamış olup olmadığına bakmıyorlar mı??
Cnm iste bazı doktorlar kis oluşmasın diye bur ilac var veriyorlar ara vermeye gerek kalmıyor benim bundan onceki doktorum sorumsuzdu bendede oldu ama bu dr ilaç verdi bebegin kalp atışları duyulana kdr by ilacı içeceksin dedi kis oluşmasın diye ben bilmiyordum surekli içılecek bir hafta bıraktım muayene eder etmez bildi sarım ilaci kullanmıyorsun dedi kislerin misafirperverliğini cok begenmis geri geliyorlar dedi onun için surekli kullanıyorum
aşılamadan sonra ilişki önemlimi
Asilama yapildigi zaman hemsire karnimdan ultrasyon ile ekrana goruntu verdi dr da asilama islemini yapti bu sayede yum.yakin bi yere ulasmasi icin ekrandan gordu catladigini goruyordur heralde kist olusmasin die mi acaba coraspin verdi bana bilmiyorum.1ay sonra baslarsin cnm sıkinti yapma hakkimizda hayirlisi
benım bakmadılar çatlayıp çatlamadığına..
burdan okudugum kadarıyla söylüyorum çatladığını görüp vajınal ultrasonla yumurtanın en yakınına aşılama yapılanlar var..
benım aşılamam bu kadar teknolojik olmadı..
üniversite hastanesinde iğneden sonra şu saatte gel dedi gittim sonuç 2 negatif..
ben yerinde olsaydım başka doktora giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?