Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne biliyim ya bence benim bi ay yumurtam hiç çatlamadı .. Catlamadiginda için de sonuc negatif ve kıs oluştu . Ama benim normalde kistlerle ilgili hiç sıkıntım yoktu aşılama da oldu

Cnm benimde oyle oldu hic yumurtam catlamadi kis olustu ama ilac sayesinde kalmadi cok sukur

bende dün itibariyle puregon 75 le başladım onun yanında famera da alıyorum 5 günlükmüş. monodoks eşimle beraber kullanıcakmışım. 27 mayısda kontrolüm var bakalım neler olacak. tedavim boyunca nete girmiyeceğim. bol bol gezmeyi düşünüyorum kendimi evede kapatmıcam şu muhteşem baharın tadını çıkarıcam bundan öncekilerde eve kapandım yattım ama bu defa aksini yapıcam. sonucumu mutlaka paylaşıcam herkese bol şans allah anne olmayı nasip etsin emeklerimizin karşılığını almayı inşallah. allah hepimizin gönlüne göre versin pozitif sonuçlar almanız dileğiyle...

kızlarr benimde olmadı başka bahara kaldı.herşey nasip şuan çok mutsuzum allahımm dualarımızı kabul eyle yarabbim kucaklarımızı dolu eyleeeee.aminnn

kızlarr benimde olmadı başka bahara kaldı.herşey nasip şuan çok mutsuzum allahımm dualarımızı kabul eyle yarabbim kucaklarımızı dolu eyleeeee.aminnn

Amin cnm hayırlısı olsun hakkinda bende tutmayanları gordukce üzülüyorum umudum hiç kalmıyor

Kızlar benim adet günüm bugündü.kan sonucum dün 0.56 falandı.dün akşam tuv.kağıdına akıntıyla karışık kahverengi geldi.başkada bişey yok.jelim bitti.doktor 1 hafta bekle gelmezse testi tekrarla dedi.adet olmuyorum,o jeli en son c.tesi günü kullandım.şimdi baktım afedersiniz rahim ağzı jel kalıntısı ile dolu.bu adeti engeller mi sizce.bilenlerden yardım.

Kan sonucun negatif dimi bide asilmdn sonra 14gundemi yaptin testi ben 11gunu yaptiistim negtfdi 16 gunu dr istedi tekrar baktirdim yine negatif yani neg.ise yukselmesi zor bende ole oldu en azindan jel bende kullandim benim 1hafta vardi regl erken oldu geciktirdiginidusunmuyorum cnm ben

Kızlar bende bugün aşılama yaptırdım. Allah razı olurda tutar inşallah. Eşimin sperm değerlerini yazsam anlayanınız var mı?

Kızlar bende bugün aşılama yaptırdım. Allah razı olurda tutar inşallah. Eşimin sperm değerlerini yazsam anlayanınız var mı?

hayırlı olsun canım pek bilgim yok ama kendi eşimkiyle karşılastırabilirim dr esimkine normal dedi sınırda die dr un sana bilgi vermedimi canım

mrb canım bende antakyadayım mozaik e gidiyorum mustafa seven bir arkadasım tavsiye etti kısırlık tedavisinde oldukca basarılıymış senin ki hangi hastane

Canım brn defneye gidiyorum ilk doktorum mustafa sevendi konuştuklarını hic anlamıyorum diye değiştirdim bir de ilgisizdi sanki onun yuzunden kislerim oldu beni 6ay oyaladı nirmal yolla normal yolla hamile kalabilirsin dedi olmadı sonra defneye gittim ilk sözü senin normal yolla olmaz aşılama dedi ama belki sen memnunsundur aklınıda karıstırmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…