baktım cnm yapılanlara öle yapmıştı ama tutmadı işteÂmin ole tabi ;(( sen gördün yani işlem yapılırken ben de ole olmadı
doktorlarınız kim acaba bnde gidiyorum merak ettim ya
Ne biliyim ya bence benim bi ay yumurtam hiç çatlamadı .. Catlamadiginda için de sonuc negatif ve kıs oluştu . Ama benim normalde kistlerle ilgili hiç sıkıntım yoktu aşılama da oldu
kızlar ben regl oluyorum,kahverengiler geliyor...
çok mutsuzum yaa
kızlarr benimde olmadı başka bahara kaldı.herşey nasip şuan çok mutsuzum allahımm dualarımızı kabul eyle yarabbim kucaklarımızı dolu eyleeeee.aminnn
Kızlar baştaki liste gücel mi:26::26::26:
Amin cnm hayırlısı olsun hakkinda bende tutmayanları gordukce üzülüyorum umudum hiç kalmıyor
yok cnm sen böle düşünerek üzülme sonuçta hepimizin nasibi ayrı kesilmiştir yeter ki rabbim den umudunu kesme hayırlısı olsun hakkında a.e.o
Canım ben hatay antakyada yım dr metin özkur
Kızlar benim adet günüm bugündü.kan sonucum dün 0.56 falandı.dün akşam tuv.kağıdına akıntıyla karışık kahverengi geldi.başkada bişey yok.jelim bitti.doktor 1 hafta bekle gelmezse testi tekrarla dedi.adet olmuyorum,o jeli en son c.tesi günü kullandım.şimdi baktım afedersiniz rahim ağzı jel kalıntısı ile dolu.bu adeti engeller mi sizce.bilenlerden yardım.
Kızlar bende bugün aşılama yaptırdım. Allah razı olurda tutar inşallah. Eşimin sperm değerlerini yazsam anlayanınız var mı?
Bu arada ben anestezi ile aşılama yaptırdım ( vajinismus ) Dr bu olmazsa tüp yapalım dedi. Yaşımdan ötürü. Halbuki 31 yaşındayım.(null)
mrb canım bende antakyadayım mozaik e gidiyorum mustafa seven bir arkadasım tavsiye etti kısırlık tedavisinde oldukca basarılıymış senin ki hangi hastane
Kızlar bende bugün aşılama yaptırdım. Allah razı olurda tutar inşallah. Eşimin sperm değerlerini yazsam anlayanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?