Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba arkadaslar 11mayistada ben asilama oldum bugun 9. gunum pembemsi kanamam oldu moralim cok bozuldu (

Sağol arkadaşım hayırlısı hepimiz için. Dr bişiler anlattı ama ben tam ayılmadan anlatınca aklımda bişey kalmadı.
Hızlı hareket %5, yavaş hareket %15
Başka hangi değerler önemli?

Sağol arkadaşım hayırlısı hepimiz için. Dr bişiler anlattı ama ben tam ayılmadan anlatınca aklımda bişey kalmadı.
Hızlı hareket %5, yavaş hareket %15
Başka hangi değerler önemli?

canım sen net bilgi vermedin sonuç çıktısında baska ne yazıyor sperm yogunlugu ve yüzdesi yani ileri hızlı yavas haraketli yerinde hareketli ve hareketsiz ve vikosite BİDE NORMAL MORFOLOJİSİ ÖNEMLİ SUANDA

Bu arada ben anestezi ile aşılama yaptırdım ( vajinismus ) Dr bu olmazsa tüp yapalım dedi. Yaşımdan ötürü. Halbuki 31 yaşındayım.

2DK sürüyor halbuki ben hsg yi anestezili yaptırdım ama asılamamı ayık yaptırdım halbuki bendede hafif derecede vjnsms var ama korktugumun yarısı bile olmadı

Umarım görünür.

evet cnm gördüm sana diyebilecek tek cümlem şu: benim esimkiyle karşılastırdım esimnki senin esinkinden biraz önde bize sınırda demişti sanırım sizinkide biraz düşük ama moralini bozma eger asılama yapılmayacak kadar az olursa söyleyip yapmıyolar istersen bende vereyim karşılastır

Son düzenleme:
Canım sen çok önceden yazmışsın tarihleri ama burda yazdığın farklı. Net tarih belli olunca yaz olur mu?
Kızlar baştaki liste gücel mi:26::26::26:
Evet canım güncel yeniliyorum hep.

kızlarr benimde olmadı başka bahara kaldı.herşey nasip şuan çok mutsuzum allahımm dualarımızı kabul eyle yarabbim kucaklarımızı dolu eyleeeee.aminnn

Canımmm. Üzülmemek elde değil ama hakkımızda hayırlısı olsun. Mevlam tez zamanda hayırlısıyla bize de anne olmayı nasip eder.

Son düzenleme:
Canlarım sonuçlarınızı öğrenince benden alıntı yaparak yazarsanız daha çabuk görürüm. Bazen iki dakika bana yazanlara bakıp çıkmak zorunda kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…