canım sen konya da misin hangi dr gidiyorsun. Bu sabah kırmızılarla uyandım bu ay aşılama yaptiriom
konyadayım canım. Ali acar a gidiyorum.(null)
sorunun neydi canım bende ali acara gidiyorum
canım sen konya da misin hangi dr gidiyorsun. Bu sabah kırmızılarla uyandım bu ay aşılama yaptiriom
merional 7 günlkü 75mg lik ignemin 2. günü bitti bugun pazartesiye gel dedi sanırım çatlatma ignesi yaptırtıcak salıyada aslıma inş
İnş cnm hadi bakalım
ben pkoluyum cnm 8.ayım bu tedavide
benim tutmadı...
benim sorun vajinismus bu yüzden aşılama yaptırdım. Başka sorun yok ama Hayırlısı inşallah(null)
hakkında hayırlısı olsun canım aşılamani nerde yaptırdın birde aşılama için fatma hanım mu hazırlıyor
Test tarihin 24 mayıs yazıyor ama canım nasıl tutmadı dedin ki
papatya ---------- 1. Aş-------------------20 mayıs ----------4 haziranarkadaşlar geçen ay ilk kez aşılama oldum. Ama tutmadıbugün doktora gittik adetimin 4. Günüydü. Tekrar aşılama olacak mayıs ayında. Benim gibi olanlar buyrun dertlerimizi birlikte aşalım.
Mevlam bizlere hayırlı, sağlıklı, ömürlü evlatlar nasip etsin. Evlat sevgisinden mahrum bırakmasın. Aminnnn..
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم bismillahirrahmanirrahiiiim diyerek başlayalım da sonu hayırlı olsun.
Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar..
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.(sonuçları yazan arkadaşlar benden alıntı yapıp yazarsa daha çabuk farkediyorum)
nick------kaçıncı aşılama------- aşılama günü---------test tarihi----------sonuç .
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 mayıs-------------14 mayıs------------ .başka bir ay inşaallah
zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 mayıs-------------başka bir ay inşaallah
pantenol-------- --2. Aş-------------------02 mayıs------------15 mayıs ------------başka bir ay inşaallah
ozikaa--------------1. Aş-------------------4 mayıs-------- .----18 mayıs-------------ara verdiler
gozita--------------1. Aş--------------------4 mayıs--------------18 mayıs
rumeysagül---------2. Aş.----------------4 mayıs--------------19 mayıs------------başka bir ay inşaallah
fato45-------------2. Aş.------------------4 mayıs-------------20 mayıs.
Cokita--------------1. Aş------------------4 mayıs-----------20 mayıs-------------hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 mayıs-------------20 mayıs
ergame--------------1. Aş----------------6 mayıs-------------20 mayıs------------başka bir ay inşaallah
canereser--------------1. Aş---------------6 mayıs------------20 mayıs
krtl_35--------------1. Aş-----------------7 mayıs-------------20 mayıs
sensizlik61---------2. Aş------------------6 mayıs--------------21 mayıs------------başka bir ay inşaallah
pixieess-------------1. Aş-----------------7 mayıs--------------22 mayıs
benrath------------1. Aş------------------8 mayıs-------------22 mayıs
nisann83---------2. Aş-----------------9 mayıs--------------23 mayıs
murderoz-----------1. Aş------------------10 mayıs-----------24 mayıs
buket8588---------1.aş------------------14 mayıs-----------24 mayıs
nurecrin------------2. Aş----------------13 mayıs--------------25 mayıs
hstc-------------1. Aş-------------------16 mayıs--------------30 mayıs
ykaya0503-----------1. Aş---------------21 mayıs-------------4-5 haziran
zeysan2013----------1. Aş---------------21 mayıs-----------4 haziran
nebf----------------2. Aş.-------------------30 mayıs-----------13 haziran
test yaptırmaya fırsat olmadı işte
regl oldum maalesef
Ya arkadaşlar tutma ihtimali nedir bunun üzülmeye başladım tutmayanlar duydukça ben 20 mayısta aşılama oldum zaman geçmiyo hiç resmen 15 gün sonra dr çağırdı
Canım sen çok önceden yazmışsın tarihleri ama burda yazdığın farklı. Net tarih belli olunca yaz olur mu?
Evet canım güncel yeniliyorum hep.
Canımmm. Üzülmemek elde değil ama hakkımızda hayırlısı olsun. Mevlam tez zamanda hayırlısıyla bize de anne olmayı nasip eder.
Evet orda sadece iki tane çıkmıştınisan topigindende çok az çıkmış hamis
Canım aslında benim 21 Mayıs adet tarihim. Hala adet olmadım. Test yaptırmaktan da korkuyorum.Negatifi görmekten korkuyorum. Daha önce de arada geçikmeler oluyordu. Birkaç gün beklemeyi düşünüyorum.senin sonuç ne cnm test tarihin 20 mayıs 2 gün geçti kırmızılar gelmediyse test yapmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?