Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya arkadaşlar tutma ihtimali nedir bunun üzülmeye başladım tutmayanlar duydukça ben 20 mayısta aşılama oldum zaman geçmiyo hiç resmen 15 gün sonra dr çağırdı

papatya ---------- 1. Aş-------------------20 mayıs ----------4 haziran

senin sonuç ne cnm test tarihin 20 mayıs 2 gün geçti kırmızılar gelmediyse test yapmadın mı

nisan topigindende çok az çıkmış hamis
Evet orda sadece iki tane çıkmıştı

senin sonuç ne cnm test tarihin 20 mayıs 2 gün geçti kırmızılar gelmediyse test yapmadın mı
Canım aslında benim 21 Mayıs adet tarihim. Hala adet olmadım. Test yaptırmaktan da korkuyorum.Negatifi görmekten korkuyorum. Daha önce de arada geçikmeler oluyordu. Birkaç gün beklemeyi düşünüyorum.

Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın. Benden alıntı yaparak yazarsanız daha çabuk görürüm.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs-------------Ara verdiler
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------21 Mayıs
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs-----------20 Mayıs-------------Hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Canereser--------------1. Aş---------------6 Mayıs------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs
Benrath------------1. Aş------------------8 Mayıs-------------22 Mayıs
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs-----------Başka bir ay inşaallah
Buket8588---------1.Aş------------------14 Mayıs-----------24 Mayıs
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs
Hstc-------------1. AŞ-------------------16 Mayıs--------------30 Mayıs
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Papatya--------------1. Aş-----------------20 Mayıs------------4 haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…