Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kader arkadaşlarım,
Bugün kontrole gittim. Yumurtam 13 mm olmuş. Cuma tekrar gideceğim. Kaç mm olursa ilk aşılamada tutma olasılığı artar? Doktor bugün bir şey demedi bana. Merak ediyorum.

Bugün kontrole gittim. Yumurtam 13 mm olmuş. Cuma tekrar gideceğim. Kaç mm olursa ilk aşılamada tutma olasılığı artar? Doktor bugün bir şey demedi bana. Merak ediyorum.

20mm uzeri olması lazım cnm zaten simdi kucuk diye cuma gunu istedi seni o gune kdr 18mm filan olur sanırım benim aşılamam 25mm di yapıldığınd

J
Hosgeldin aramiza cnm 18 21 arasi olunca catlama ignesi veriyor

20mm uzeri olması lazım cnm zaten simdi kucuk diye cuma gunu istedi seni o gune kdr 18mm filan olur sanırım benim aşılamam 25mm di yapıldığınd

Teşekkürler canım. İlk aşılamada tutar mı acaba? Haftasonu ya da pazartesi çatlatırız dedi doktor. Birde gonal f yi gunde 75 lik yapiyorum.

Teşekkürler canım. İlk aşılamada tutar mı acaba? Haftasonu ya da pazartesi çatlatırız dedi doktor. Birde gonal f yi gunde 75 lik yapiyorum.

Tutan var cnm ama az allah bilir ne zmn nasiose olur benim cevremde bile ilk aşılaması tutan var inş seninkide tutar

Anladım cnm hakkında hayırlısı bende cuma günü doktor istedi bakalım merak ediyorum doğrusu daharegl olma tarihim 29 sen aşılamadan kaç gün sonra regl oldun ki cnm

bugün aşılamadan sonraki 12. günüm...
tam regl oldum da denemez aslında, kahverengi akıntı başladı önce.. bugün siyahımsı olmuş rengi..
sanıyorum yerleşme kanaması boyle olamaz...

bugün aşılamadan sonraki 12. günüm...
tam regl oldum da denemez aslında, kahverengi akıntı başladı önce.. bugün siyahımsı olmuş rengi..
sanıyorum yerleşme kanaması boyle olamaz...

Anladım cnm inş yerleşme kanamasıdır insandan insana degisiyor bizim ust komsu ust görmüş tam 6 gün regl gibi hemde aslında derler ust gorme iki gun az kanaman olur ama bazen fark edebiliyor

selam kızlar .ben 8 mayısta aşılama oldum.aşılamadan sonra 13. günümde kan testi yaptırdım.sonuç 0.611.doktoru aradım erken yaptırmışsın dedi.2 gün sonra yani 15. gününde yaptır dedi.bu arada ben her ay kan testi yaptırırım ve hep 0.1 çıkardı.hiç şaşmaz.acaba değerim yeni yükseliyor olabilir mi?

şekerim önce 4 gün gonal f sonra 3 gün menogon sonra çatlatma iğnesi olan ovitrelle sonra 1,5 gün pregesron fitil şeklinde sonra Aşılama. Aşılamadan sonra ağız yoluyla test gününe kadar pregesron kullanacağım.620 tl verdik ama Sanırım Ali bey aşılamaya 400 aldı gerisini hastaneye verdi. ama tam emin değilim. Nekadarı nereye gitti.

Arkadaşlar birseyi merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim benim doktorum beni aşılamanın 10.gunu istedi ama herkes 15.gunu hamilelik belli oluyor diyor nasıl olacak beni neden istediki

Tutan var cnm ama az allah bilir ne zmn nasiose olur benim cevremde bile ilk aşılaması tutan var inş seninkide tutar

İnşallah canım. Ben daha yolun başındayım galiba. Senin durumun nedir? İnşallah Rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturur bizi.

arkadaşlar ne olur bilen varsa yardımcı olsun bana.cevap yazan olmamış.

İnşallah canım. Ben daha yolun başındayım galiba. Senin durumun nedir? İnşallah Rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturur bizi.

Cnm ben aşılamanın 8. Gunundeyim bugun cuma gunu gidecem bakalım cağırdı doktor tutmuşmu diye amin allah isteyen herkese nasio etsin yolun başında derken neresindesin

ben 8 mayısta aşılama oldum.aşılamadan sonra 13. günümde kan testi yaptırdım.sonuç 0.611.doktoru aradım erken yaptırmışsın dedi.2 gün sonra yani 15. gününde yaptır dedi.bu arada ben her ay kan testi yaptırırım ve hep 0.1 çıkardı.hiç şaşmaz.acaba değerim yeni yükseliyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…