Merhaba kader arkadaşlarım,
Bugün kontrole gittim. Yumurtam 13 mm olmuş. Cuma tekrar gideceğim. Kaç mm olursa ilk aşılamada tutma olasılığı artar? Doktor bugün bir şey demedi bana. Merak ediyorum.
Hosgeldin aramiza cnm 18 21 arasi olunca catlama ignesi veriyorMerhaba kader arkadaşlarım,
Bugün kontrole gittim. Yumurtam 13 mm olmuş. Cuma tekrar gideceğim. Kaç mm olursa ilk aşılamada tutma olasılığı artar? Doktor bugün bir şey demedi bana. Merak ediyorum.
20mm uzeri olması lazım cnm zaten simdi kucuk diye cuma gunu istedi seni o gune kdr 18mm filan olur sanırım benim aşılamam 25mm di yapıldığınd
J
Hosgeldin aramiza cnm 18 21 arasi olunca catlama ignesi veriyor
tatlım ben selçukluda yaptırdım. Yani Ali bey oraya geldi. Zaten sperm analizi de orada yapılıyor. Oradaki hemşire hazırladı beni. Uyudum uyandığımda Herşey bitmişti. Fakat biraz masraflı oluyor normal aşılamaya göre hastaneye de ayrıca ücret verdik.(null)
Teşekkürler canım. İlk aşılamada tutar mı acaba? Haftasonu ya da pazartesi çatlatırız dedi doktor. Birde gonal f yi gunde 75 lik yapiyorum.
Hoşbuldum canım. Hayırlısı Allah'tan. Teşekkür ederim cevap için. İlk aşılması tutan var mı aramızda?
senin anestezilii olduğu için orda yapılmış olmalı canım inssss tutar canim senin nef kadar masraf oldu ali acar ne kadar aldı hast ne kadar aldı birde hangi ilaçları kullandın çok soru sordum canım çok merak ediyorum
Anladım cnm hakkında hayırlısı bende cuma günü doktor istedi bakalım merak ediyorum doğrusu daharegl olma tarihim 29 sen aşılamadan kaç gün sonra regl oldun ki cnm
bugün aşılamadan sonraki 12. günüm...
tam regl oldum da denemez aslında, kahverengi akıntı başladı önce.. bugün siyahımsı olmuş rengi..
sanıyorum yerleşme kanaması boyle olamaz...
şekerim önce 4 gün gonal f sonra 3 gün menogon sonra çatlatma iğnesi olan ovitrelle sonra 1,5 gün pregesron fitil şeklinde sonra Aşılama. Aşılamadan sonra ağız yoluyla test gününe kadar pregesron kullanacağım.620 tl verdik ama Sanırım Ali bey aşılamaya 400 aldı gerisini hastaneye verdi. ama tam emin değilim. Nekadarı nereye gitti.(null)
kan testinde erken belli oluyor belki ondan çağırmıştır(null)
Tutan var cnm ama az allah bilir ne zmn nasiose olur benim cevremde bile ilk aşılaması tutan var inş seninkide tutar
İnşallah canım. Ben daha yolun başındayım galiba. Senin durumun nedir? İnşallah Rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturur bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?