Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnm nasıl erken oluyor bilmiyorum ama bana doktor 10.gunu ge dedi demekki belli oluyor

sanırım tutmadı dimi?bana öyle geliyor.yarın 15. günüm test yaptırcam.zaten iki gün önce 0.611 di.çıksa çıksa kaç çıkacak ki sanki hamile olucam ben .offf.offf..

Cnm ben aşılamanın 8. Gunundeyim bugun cuma gunu gidecem bakalım cağırdı doktor tutmuşmu diye amin allah isteyen herkese nasio etsin yolun başında derken neresindesin

Daha ilk aşılamam olacak canım. Doktor çok ümit vermedi zaten 2 kere deneyeceğiz dedi tutmazsa adım adım tüp bebeğe geçeceğiz dedi. O yüzden yolun başındayım. Daha önceden tedavinin tetkiklerini yaptırmıştık fakat iş yoğunluğundan devam edemedim. Bu ay aşılama yapılacak. Allah herkese kısmet etse sağlıklı evlatlar hüsrana uğratmadan. Normal yolla yaklaşık 2 yıldır denedik olmadı hayırlısı Allah'tan.

Hakkında hayırlısı cnm banada aynı şeyleri söyledi doktor benimde umudum yok galiba tüp bebege kdr gidecem

sanırım tutmadı dimi?bana öyle geliyor.yarın 15. günüm test yaptırcam.zaten iki gün önce 0.611 di.çıksa çıksa kaç çıkacak ki sanki hamile olucam ben .offf.offf..

Sıkma canını allah ne zmn nasip ederse o zmn olur evet cok zorlu stresli süreçler geçiriyoruz belkide allah bizi böyle sınıyor

Hakkında hayırlısı cnm banada aynı şeyleri söyledi doktor benimde umudum yok galiba tüp bebege kdr gidecem

Hayırlısı artık canım. Biz elimizden geleni yapalım da hayırlısı Allah'tan artık. Birde yaş da ilerliyor, o sabit kalaydı iyiydi :)

slm arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım.daha önceleri buradaki yazılanları takip ediyordum.bir senelik evliğim ve ilk aylardan beri bizde uğraşıyoruz..6 kez klomen,progestan ve çatlatma iğneleri ile tedavi olmaya çalıştık ama olmadı,yarın nasipse öğlen 12 de ilk aşılamam olucak..Allah evlat sahip olmak isteyen her çifte bu mutluluğu nasip etsin inşallah..

merhaba ben de yeni üyeyim hoşgeldin demek istedim, inşallah her şey dilediğin gibi olur.

canım senin eşinin değerleriyle arada çok fark var mı? Merak ettim bi göndersene. Bu arada eşin kaç yaşında? Eşim 38 yaşında

benim eşim 27 yasında bak ben foto cekip göstermeyi beceremedim ama şöyle yazayım
senin eşinkinin haraketli sperm yüzdesi %40 benimkinin %63
seninki a) hızlı haraket%5 benmki %13
sennki b)yavas harktli%15 bnmk%28
sennki yerinde c)%25 bnmki%22
snnk yogunluk%20 bnmki %37
umrım anlamışsındır biraz karışık oldu dr bizim bu degerlere normal sınırda demişti cnm var sen hesab et

Son düzenleme:

cnım catlatma ignesinin bünyesinde bthgc oldugundan 11 - 12 günde ancak vücut dışarı atıyormuş bundan mütevellit 10 günden önce yapılan test yanıltıcı olabiliyormuş

Hoş geldin cnm ins hayırlısı ile tutar

Her zmn yaptirdigin yerdemi yaptirdin ayni yer ise farkli ciktigina gore farklilik var dedigin gb ilaclarin etkiside oluyormus ama yaptir bencede cnm tahlilini insallah yukselir benim 11 gunu dusuktu 16gunu yine ayni cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…