kan testinde erken belli oluyor belki ondan çağırmıştır
ben 8 mayısta aşılama oldum.aşılamadan sonra 13. günümde kan testi yaptırdım.sonuç 0.611.doktoru aradım erken yaptırmışsın dedi.2 gün sonra yani 15. gününde yaptır dedi.bu arada ben her ay kan testi yaptırırım ve hep 0.1 çıkardı.hiç şaşmaz.acaba değerim yeni yükseliyor olabilir mi?
Cnm ben aşılamanın 8. Gunundeyim bugun cuma gunu gidecem bakalım cağırdı doktor tutmuşmu diye amin allah isteyen herkese nasio etsin yolun başında derken neresindesin
Daha ilk aşılamam olacak canım. Doktor çok ümit vermedi zaten 2 kere deneyeceğiz dedi tutmazsa adım adım tüp bebeğe geçeceğiz dedi. O yüzden yolun başındayım. Daha önceden tedavinin tetkiklerini yaptırmıştık fakat iş yoğunluğundan devam edemedim. Bu ay aşılama yapılacak. Allah herkese kısmet etse sağlıklı evlatlar hüsrana uğratmadan. Normal yolla yaklaşık 2 yıldır denedik olmadıhayırlısı Allah'tan.
sanırım tutmadı dimi?bana öyle geliyor.yarın 15. günüm test yaptırcam.zaten iki gün önce 0.611 di.çıksa çıksa kaç çıkacak ki sanki hamile olucam ben .offf.offf..
Hakkında hayırlısı cnm banada aynı şeyleri söyledi doktor benimde umudum yok galiba tüp bebege kdr gidecem
Hayırlısı artık canım. Biz elimizden geleni yapalım da hayırlısı Allah'tan artık. Birde yaş da ilerliyor, o sabit kalaydı iyiydi :)
Evet cnm haklısın yaş 28 oldu
GOZİTA ve ERENESEN siz sonuçlarınızı yazmamışsınız. Öğrenebildiniz mi?
slm arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım.daha önceleri buradaki yazılanları takip ediyordum.bir senelik evliğim ve ilk aylardan beri bizde uğraşıyoruz..6 kez klomen,progestan ve çatlatma iğneleri ile tedavi olmaya çalıştık ama olmadı,yarın nasipse öğlen 12 de ilk aşılamam olucak..Allah evlat sahip olmak isteyen her çifte bu mutluluğu nasip etsin inşallah..
merhaba ben de yeni üyeyim hoşgeldin demek istedim, inşallah her şey dilediğin gibi olur.
canım senin eşinin değerleriyle arada çok fark var mı? Merak ettim bi göndersene. Bu arada eşin kaç yaşında? Eşim 38 yaşında
selam kızlar .ben 8 mayısta aşılama oldum.aşılamadan sonra 13. günümde kan testi yaptırdım.sonuç 0.611.doktoru aradım erken yaptırmışsın dedi.2 gün sonra yani 15. gününde yaptır dedi.bu arada ben her ay kan testi yaptırırım ve hep 0.1 çıkardı.hiç şaşmaz.acaba değerim yeni yükseliyor olabilir mi?
slm arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım.daha önceleri buradaki yazılanları takip ediyordum.bir senelik evliğim ve ilk aylardan beri bizde uğraşıyoruz..6 kez klomen,progestan ve çatlatma iğneleri ile tedavi olmaya çalıştık ama olmadı,yarın nasipse öğlen 12 de ilk aşılamam olucak..Allah evlat sahip olmak isteyen her çifte bu mutluluğu nasip etsin inşallah..
merhaba ben de yeni üyeyim hoşgeldin demek istedim, inşallah her şey dilediğin gibi olur.
selam kızlar .ben 8 mayısta aşılama oldum.aşılamadan sonra 13. günümde kan testi yaptırdım.sonuç 0.611.doktoru aradım erken yaptırmışsın dedi.2 gün sonra yani 15. gününde yaptır dedi.bu arada ben her ay kan testi yaptırırım ve hep 0.1 çıkardı.hiç şaşmaz.acaba değerim yeni yükseliyor olabilir mi?
Dun kirmizi kartla oyun disi kaldim canim.bu ay ara verdim obur ay kismetse tekrar deniycem.
tamam ykayacim çok teşekkür ederim ins senden güzen haberler almayı çok istiyorum tes günün ne zaman:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?