sağol kardeşim. Benim test günü 4 Haziran. Hayırlısı inşallah(null)
Kızlar aşılama yaptıralı 2 gün oldu. belim çok ağrıyor ve adet olacak gibi göğüslerim şişti, acıyor. Normal mi ilaçların etkisi olabilir mi?
Selam kızlar.Dün test günümdü.Sabah regl ağrılarım başladı ama yinede kan testini yaptırdım kan testinin sonucunu alana kadar acı gerçeği öğrendim. REGL oldum(((İlk aşılamam olmadı başka aylara kaldı benim işim.Kendimi bu sonuca hazırlamıştım ama aldığım hormonlardan dolayı mıdır nedir kendimi hamile gibi hissettim 14 gün.Her şeye dikkat ettim hamileymiş gibi içgüdüsel olarak.sakatat ürünleri,asitli içecekler,hazır meyve suları hiç tüketmedim.yürümeme,hareketlerime bile farkında olmadan dikkat eder olmuştum.ama kısmet değilmiş.ikinci aşılama için bir ay dinlenmek istiyorum ruh sağlığıma ağır geldi çünkü.Umarım sizlerden güzel haberler gelir.
Anladım cnm inş yerleşme kanamasıdır insandan insana degisiyor bizim ust komsu ust görmüş tam 6 gün regl gibi hemde aslında derler ust gorme iki gun az kanaman olur ama bazen fark edebiliyor
sağol kardeşim. Benim test günü 4 Haziran. Hayırlısı inşallah
yok canım yaa.. bariz regl oldum ne yazık ki
slm saat 12 itibariyle ilk aşılamamı olmuş bulunuyorum bende.. eşimin değerleri çok iyiydi benimde iki tane yumurtam oluşmuştu bu ay..umarım herşey yolunda gider ve bir daha gerek kalmaz bu işleme..biraz canım acıdı açıkcası ama devam ediceğiz mecburen..evlerimizin neşe kaynaklarını umarım Allahım bir an önce hayırlısıyla bizlere nasip eder..
slm 10.günümde kan testi sonucum negatif malesef olmadı ana bu ay çok emındım kasık ağrım aşılamadan beri bitmedi belim ağrıyor buraya hamileyim diye bağırmayı hayal ediyodum 2.aşılamada fos çıktı yani tabloya yazabılırsınız
Hayırlı olsun cnm aşılaman hakkında hayırlısı ne ise o olur inş
GOZİTA ve ERENESEN siz sonuçlarınızı yazmamışsınız. Öğrenebildiniz mi?
butun hazirlik islemini dr yapıyor yani him bu iyi sirf o masa yüzünden bu kadar stresiyim ben:18::18::18::18:
Kızlar aşılama yapilmadan once nasil hazirlanilio vajinayi aciyorlar mi neyle karsilascam hic bilmiyorum biri bana anlatabilir mi can yakio mu bu işlem
butun hazirlik islemini dr yapıyor yani him bu iyi sirf o masa yüzünden bu kadar stresiyim ben:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?