Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar.Dün test günümdü.Sabah regl ağrılarım başladı ama yinede kan testini yaptırdım kan testinin sonucunu alana kadar acı gerçeği öğrendim. REGL oldum(((İlk aşılamam olmadı başka aylara kaldı benim işim.Kendimi bu sonuca hazırlamıştım ama aldığım hormonlardan dolayı mıdır nedir kendimi hamile gibi hissettim 14 gün.Her şeye dikkat ettim hamileymiş gibi içgüdüsel olarak.sakatat ürünleri,asitli içecekler,hazır meyve suları hiç tüketmedim.yürümeme,hareketlerime bile farkında olmadan dikkat eder olmuştum.ama kısmet değilmiş.ikinci aşılama için bir ay dinlenmek istiyorum ruh sağlığıma ağır geldi çünkü.Umarım sizlerden güzel haberler gelir.

Kızlar aşılama yaptıralı 2 gün oldu. belim çok ağrıyor ve adet olacak gibi göğüslerim şişti, acıyor. Normal mi ilaçların etkisi olabilir mi?

of hep aynı yaa... bende aynıydım ve dün regl oldum. çok iyi anlıyorum seni.
ben bir daha aşılama denemeyeceğim,tüpe geçicem direk sen denemeyi düşünüyor musun 2 aşılamayı?

QUOTE=murderoz;30496381]of hep aynı yaa... bende aynıydım ve dün regl oldum. çok iyi anlıyorum seni.
ben bir daha aşılama denemeyeceğim,tüpe geçicem direk sen denemeyi düşünüyor musun 2 aşılamayı?[/QUOTE
bende asilama 1kere yaptiririm tutmazsa tupe gecerim diyordum ama yum toplama falan brz zor geliyor birde asilama bi bakima dogal yolla sayiliiyor ya o yuzden ben sansimi denemek istedim 2. İle

slm saat 12 itibariyle ilk aşılamamı olmuş bulunuyorum bende.. eşimin değerleri çok iyiydi benimde iki tane yumurtam oluşmuştu bu ay..umarım herşey yolunda gider ve bir daha gerek kalmaz bu işleme..biraz canım acıdı açıkcası ama devam ediceğiz mecburen..evlerimizin neşe kaynaklarını umarım Allahım bir an önce hayırlısıyla bizlere nasip eder..

slm 10.günümde kan testi sonucum negatif malesef olmadı ana bu ay çok emındım kasık ağrım aşılamadan beri bitmedi belim ağrıyor buraya hamileyim diye bağırmayı hayal ediyodum 2.aşılamada fos çıktı yani tabloya yazabılırsınız

Hayırlı olsun cnm aşılaman hakkında hayırlısı ne ise o olur inş

Üzüldüm sağlık olsun ya cnm benimde yarın 10.günum doktora gidecem bugünde geçmek bilmedi

GOZİTA ve ERENESEN siz sonuçlarınızı yazmamışsınız. Öğrenebildiniz mi?

dün test yaptırmadan adet oldum maalesef tüp bebek düşünüyorum artık ama iki-üç ay ara verip,,, vücudum kendine gelsin 4-5 kilo aldım bebiş için yemekten birde iğnelerden hakkımızda hayırlısı yine de buymuş diyorum inş. hayırlı evlatlarımız zamanı gelince benimle olacaklar,,,

Kızlar aşılama yapilmadan once nasil hazirlanilio vajinayi aciyorlar mi neyle karsilascam hic bilmiyorum biri bana anlatabilir mi can yakio mu bu işlem

benim aşılamam her zaman kontrole gittiğim doktorun odasında oldu,hemşire malum masaya alıyor seni,doktor spektrum denilen aletle vajinayı açıyor,biraz acıyor o aleti takarken ama o kadar zaten kısa sürdü benim 5 dk falan..doktorum o aleti çıkartıp gazlı bez koydu vajinaya..yarım saat öyle dinlendim,sonra eve gelince gazlı bezi çıkarttım..bugünü dinlenerek geçirmemi söyledi,bende çok korkuyordum inan ama yapacak birşey yok mecburen olmak zorundayız,ben ilk kez o masaya yattım zaten oldukça zor bir deneyimdi benim için..

Kızlar aşılama yapilmadan once nasil hazirlanilio vajinayi aciyorlar mi neyle karsilascam hic bilmiyorum biri bana anlatabilir mi can yakio mu bu işlem

Yok ya cnm sinek ısrığı gibi bir sey beş dk suruyor ztn sadece ilk rahim açılarken his ediyorsun birde yumurtayı doktor tutup deldiğini iğne batırması gibi oluyor sonra spermleri vucuda veriyor spektrumu cıkartıp 30 dk dinleniyor ve çıkıyosun

butun hazirlik islemini dr yapıyor yani him bu iyi sirf o masa yüzünden bu kadar stresiyim ben:18::18::18::18:

Evt cnm benimkini doktor doğumhanede yaptı yani o masa stresi ayrı ama doğum yapıncada aynı masa cnm stres yapma sakin ol bak ben doğum yapmadan doğumhaneyi gördum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…