Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlim dogum agrisiyla masayi falan düşünmezsin o an şimdi bi tuhaf oluyor o masaya yatmak

vajinayi hemsire hazirlar die dusunmusyum ohh bee gormeyen kalmayacak seyimi bu gidisle insan cok utanio tek dr gorsun yeter ins benimkinide dr yapar

Rabbim hepimize versin ins bu ay cevaplar için coj teşekkür edrim

Rica edr cnm evet görmeyen kalmıyor benim başımda bir doktor iki hemsire bir ebe vardı herseyi doktor yaptı onlar izledi en son kalan hirtumu ebe gelip cıkarttı

Hayırlısı olsun canım. Tüp bebeğin şansı çok yüksek zaten. Rabbim ona gerek kalmadan versin inşaallah.

4kisiyi seyime bakerken düşünmek bike istemiyorum

Canim normal muayene gibi olmuyor o zaman normal muayenede söyle göz ucuyla bakmasi yetiyordu puf

Kadın olmak hele hele anne olmak ne kadar zormus

Yok cnm yok normal muayenede nerdeyse bakmıyorlar burada her sey açık kadın olmak zor başlı başına

Hanımlar merhaba, bir sorum olacak sizlere. Ben şimdi gonal f i günde 75 vuruyorum demiştim ya sizlere. Adetin 8. Günü benim yumurtacık 13 mm çıktı. Acaba aşılamaya yetecek kadar buyur mü? birde ben iğneyi kullamasaydim acaba daha da mı küçük kalırdı? belki de ondan olmadi bizim bebeğimiz size hic yumurtaniz küçük kaldığı için olmuyordur diyen doktor oldu mu?

Öyle olsa birsuru kistin olurdu bence doğal dengede yumurta 20 cm in üstüne çıkıp çatlaması gerekiyor. Ben de gonal f 75 kullandım. Onlar ayarlayıp büyümesini sağlıyorlar sonra işlem yapıyorlar.

asılamadan mı bahsediyorsun???? anlamadım yumurtayı tutup delmek mi???kızzz bu anlattıgın olay asılama ise dr bize geçen ay asılama diye ne yaptı acep:44:
afedersinz ben yattım çatala vajimi actı bişi soktu sonra tmm bitti dedi 20dk dinlen sonra kak dedi yumurtamı felan bulup delemdi şaşırdım pazartesi sorucammmm draa

Kızlar aşılama yapilmadan once nasil hazirlanilio vajinayi aciyorlar mi neyle karsilascam hic bilmiyorum biri bana anlatabilir mi can yakio mu bu işlem

canım hakkında hayırlısı olur ınsallah .. Öncelıkle cok rahat ol kendını ne kadar kasarsan canın okadar acır arkadasların anlettıgı gıbı vajınayı bır alet ile açıyor doktor.. Rahım fılmı cektırdıysen onun gıbı bısey.. daha sonra spermı içeri veriyor 15-20 dk yatıyorsun orda sonra inşallah Allah nasip ederse bebek oluyor.. ben işlemden hemen sonra alısverıse gıttım ıkı saat sonrada 7 saatlık yola gıttım :) ve suan hamıleyım .. Anlayacagın canım Allah nasıp ederse tutacagı var ise her halukarda tutar.. sadece agır kaldırma uzun sure ayakta kalma cok fazla yorma dan kendını herseyı yap.. En başında ben bunu herkese söyluyorum bekledıgınız sure boyunca bol bol Meryem suresi okuyun...Okuyamıyorsanız acın ınternetten dınleyın ..

canım bu arada senın sonucun ne oldu yapmadın mı test ? aynı gun olmustuk senınle sanırım asılamayı öyle hatırlıyorum

Canım ben negatifi görmekten korktuğumdan hala yaptıramadım. 3 gün gecikti. Az sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum. İnşaallah olumlu sonuç çıkar.

cokitamm çok büyük umut oldun bana bize... Ins herşey güzel olur ins sende sağlıkla alırsın kucağına yavrunu rabbim en kisa zamanda bizede nasip etsin bu duyguları gunun gecmeden mi öğrendin birde kanda mi baktirdin

Allah razı olsun canım .. Allah isteyen herkese nasip etsin ben aşılamadan 12 gun sonra kan tahlılı yaptırdım orda cıktı . Doktor muayenem p. tesi gunu bakalım inşallah kalp atısını da duyarım da içim daha cok rahatlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…