teşekkür ederim,umarım seninde hayırlı haberlerini alırız canım.
tatlim dogum agrisiyla masayi falan düşünmezsin o an
tatlim dogum agrisiyla masayi falan düşünmezsin o anşimdi bi tuhaf oluyor o masaya yatmak
vajinayi hemsire hazirlar die dusunmusyum ohh bee gormeyen kalmayacak seyimi bu gidisleinsan cok utanio tek dr gorsun yeter ins benimkinide dr yapar
Rabbim hepimize versin ins bu ay cevaplar için coj teşekkür edrim
Amin cnm dananın kuyruğu yarın kopacak
dün test yaptırmadan adet oldum maaleseftüp bebek düşünüyorum artık ama iki-üç ay ara verip,,, vücudum kendine gelsin 4-5 kilo aldım bebiş için yemekten birde iğnelerden hakkımızda hayırlısı yine de buymuş diyorum inş. hayırlı evlatlarımız zamanı gelince benimle olacaklar,,,
4kisiyi seyime bakerken düşünmek bike istemiyorum
Canim normal muayene gibi olmuyor o zaman normal muayenede söyle göz ucuyla bakmasi yetiyordu puf
Kadın olmak hele hele anne olmak ne kadar zormus
Merhaba) umarım Allah gönlüne göre verir ben 4 kez gittim aşılamamda gobalf kullanırken 2 ya da 3 günde bir gidip kan veriyorsun . Kan degerlerine göre dozajı artırıp azaltmak için benim hiç değişmedi hep 75 vurdum sonra yumurta büyüyünce gene kan testi yapıp çatlatmaya iğnesini kaçta vuracağını söylüyorlar ben Perşembe gece 12 de vuruldum Cumartesi öğlen 12 de işlemim oldu. İşlem sırasında sıkışık olmanı da istiyorlar hakkında hayırlısı inşallah )
Hanımlar merhaba, bir sorum olacak sizlere. Ben şimdi gonal f i günde 75 vuruyorum demiştim ya sizlere. Adetin 8. Günü benim yumurtacık 13 mm çıktı. Acaba aşılamaya yetecek kadar buyur mü? birde ben iğneyi kullamasaydim acaba daha da mı küçük kalırdı? belki de ondan olmadi bizim bebeğimizsize hic yumurtaniz küçük kaldığı için olmuyordur diyen doktor oldu mu?
of hep aynı yaa... bende aynıydım ve dün regl oldum. çok iyi anlıyorum seni.
ben bir daha aşılama denemeyeceğim,tüpe geçicem direk sen denemeyi düşünüyor musun 2 aşılamayı?
Yok ya cnm sinek ısrığı gibi bir sey beş dk suruyor ztn sadece ilk rahim açılarken his ediyorsun birde yumurtayı doktor tutup deldiğini iğne batırması gibi oluyor sonra spermleri vucuda veriyor spektrumu cıkartıp 30 dk dinleniyor ve çıkıyosun
iyi geceler kızlar.il aşılamamdı bu ay malesef tutmadı.umudumuz yeni baharlara kaldı.sağlık olsun
Kızlar aşılama yapilmadan once nasil hazirlanilio vajinayi aciyorlar mi neyle karsilascam hic bilmiyorum biri bana anlatabilir mi can yakio mu bu işlem
Canereser ve krtl_35 siz yazmamışsınız sonuçları?
canım bu arada senın sonucun ne oldu yapmadın mı test ? aynı gun olmustuk senınle sanırım asılamayı öyle hatırlıyorum
cokitamm çok büyük umut oldun bana bize... Ins herşey güzel olur ins sende sağlıkla alırsın kucağına yavrunu rabbim en kisa zamanda bizede nasip etsin bu duyguları gunun gecmeden mi öğrendin birde kanda mi baktirdin
cokitamm çok büyük umut oldun bana bize... Ins herşey güzel olur ins sende sağlıkla alırsın kucağına yavrunu rabbim en kisa zamanda bizede nasip etsin bu duyguları gunun gecmeden mi öğrendin birde kanda mi baktirdin
Canım ben negatifi görmekten korktuğumdan hala yaptıramadım. 3 gün gecikti. Az sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum. İnşaallah olumlu sonuç çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?