Canım ben negatifi görmekten korktuğumdan hala yaptıramadım. 3 gün gecikti. Az sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum. İnşaallah olumlu sonuç çıkar.
asılamadan mı bahsediyorsun???? anlamadım yumurtayı tutup delmek mi???kızzz bu anlattıgın olay asılama ise dr bize geçen ay asılama diye ne yaptı acep:44:
afedersinz ben yattım çatala vajimi actı bişi soktu sonra tmm bitti dedi 20dk dinlen sonra kak dedi yumurtamı felan bulup delemdi şaşırdım pazartesi sorucammmm draa
asılamadan mı bahsediyorsun???? anlamadım yumurtayı tutup delmek mi???kızzz bu anlattıgın olay asılama ise dr bize geçen ay asılama diye ne yaptı acep:44:
afedersinz ben yattım çatala vajimi actı bişi soktu sonra tmm bitti dedi 20dk dinlen sonra kak dedi yumurtamı felan bulup delemdi şaşırdım pazartesi sorucammmm draa
canım hakkında hayırlısı olur ınsallah .. Öncelıkle cok rahat ol kendını ne kadar kasarsan canın okadar acır arkadasların anlettıgı gıbı vajınayı bır alet ile açıyor doktor.. Rahım fılmı cektırdıysen onun gıbı bısey.. daha sonra spermı içeri veriyor 15-20 dk yatıyorsun orda sonra inşallah Allah nasip ederse bebek oluyor.. ben işlemden hemen sonra alısverıse gıttım ıkı saat sonrada 7 saatlık yola gıttım :) ve suan hamıleyım .. Anlayacagın canım Allah nasıp ederse tutacagı var ise her halukarda tutar.. sadece agır kaldırma uzun sure ayakta kalma cok fazla yorma dan kendını herseyı yap.. En başında ben bunu herkese söyluyorum bekledıgınız sure boyunca bol bol Meryem suresi okuyun...Okuyamıyorsanız acın ınternetten dınleyın ..
kalp atisi icin erken değil mi canım once kese gorulmuyo mu :26: ben mi yanlis biliyorum acaba olabilir:26:
butun hazirlik islemini dr yapıyor yani him bu iyi sirf o masa yüzünden bu kadar stresiyim ben:18::18::18::18:
teşekkür edrim canım ben pampisim gorulecek.die stres oluom bide islemin stresi :18::18::18:
canim bunlar cat ignesinin.etkileriiCevap vercek kimse yokmu
Arkadaşlar merhaba ben 20 mayısta aşılama oldum sağ yumurtam büyümüştü yanlız şimdi 5 gün olmasına ragmen yürürken eğilip kalkarken sağ tarafımda şişlik hissediyorum acıyla birlikte acaba neden sizede oldumu yardımm beklemek ne zor ya
Başka mayısta aşılama yaptıracak yok mu arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba ben 20 mayısta aşılama oldum sağ yumurtam büyümüştü yanlız şimdi 5 gün olmasına ragmen yürürken eğilip kalkarken sağ tarafımda şişlik hissediyorum acıyla birlikte acaba neden sizede oldumu yardımm beklemek ne zor ya
teşekkür edrim canım ben pampisim gorulecek.die stres oluom bide islemin stresi :18::18::18:benim dr erkek
sizinde aşılama oldumu biraz merak ediyorum acaba gebe kalanlarda belirtileri nelerdir diecanim bunlar cat ignesinin.etkilerii
bende senin gibi 20 mayısta aşılama oldum ve beklemedeyim
çatlayıp çatlamadıgını bi anlasam sizin sonucunuz neydi aşılama olumlumucanım normal catlatma ıgnesının etkısı bendede oluyordu 8 gunden sonra yok oldu
ilk olacak allahın izniyle canım
benim iki hafta sonra olacak aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?