Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben negatifi görmekten korktuğumdan hala yaptıramadım. 3 gün gecikti. Az sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum. İnşaallah olumlu sonuç çıkar.

Allah hayırlı haberleri nasip etsin canım. Benimde aşılama günüm belli oldu 27 Mayıs da yapılacak. Test tarihini söylemediler daha. Bu ilk aşılamam olacak. Beni de ekleyebilirsen listeye çok sevinirim. Allah yardımcımız olsun.

Evet cnm aşılama his etmedinmi aynen yattıyosun çatala açıyor vajinayı spermleri vucuda vermeden once yumurtayı yakalayıp delindiğini his ediyosun yada ben his ettim cnm ztn çatlamamış galiba yine yumurtam

Valla haklısın cnm olacaksa her sekilde olur ben 10 gün yattımda ne oldu az önce geldim doktordan ümitsiz konuştu ama yinede kan ver öğleden sonra beni ara söyleyim sonucu dedi takmayacaksın

Arkadaşlar merhaba ben 20 mayısta aşılama oldum sağ yumurtam büyümüştü yanlız şimdi 5 gün olmasına ragmen yürürken eğilip kalkarken sağ tarafımda şişlik hissediyorum acıyla birlikte acaba neden sizede oldumu yardımm beklemek ne zor ya

butun hazirlik islemini dr yapıyor yani him bu iyi sirf o masa yüzünden bu kadar stresiyim ben:18::18::18::18:

slm. canım ya benim aşılama normal bi yatakta yapıldı o masaya çıkmadım yani bide dr um kadın olunca rahattım.sende kerkma çok kolay bişey muayene olmak gibi iştesana tavsiyem çok dikkat et canım aşılama sonrası yorma kendini bolca dinlen

canım normal catlatma ıgnesının etkısı bendede oluyordu 8 gunden sonra yok oldu

tatlil sonucum boş çıktı doktor gebelık yok dedı ama yumurtan cok guzel bu sonuca guvenme regl olana kdr bekle olmaz ısen 3 gun gecsın gel dedı belkı yumurta spermı gec yakalamıs olabılır eger oyle ıse bu sonucta cıkmaz regl gununu bekle dedı

bende senin gibi 20 mayısta aşılama oldum ve beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…