Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben negatifi görmekten korktuğumdan hala yaptıramadım. 3 gün gecikti. Az sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum. İnşaallah olumlu sonuç çıkar.

naptın merak ediyorum sonucunu.. hakkında hayırlısı olsun yüzün güler inş.

Kuzlar aşılamadan kac gün önce ilişkiyi biraktiniz dr bu konuda ne dedi:26::26:

İnşallah canım ben cok umutluyum senden hayırlı haberlerını beklıyoruz Allahın izniyle...
Cokitam içine doğmuş :)

Tamam canım eklerim inş.

naptın merak ediyorum sonucunu.. hakkında hayırlısı olsun yüzün güler inş.

Canlarım test sonucumu aldım bugün. Hiç beklemiyordum ama Hamileyim
İkinci güzel haberi vereyim dedim size.

Son düzenleme:
Doktor pazartesi tekrar gel de dış gebelik olup olmadığına bakalım dedi. İnşaallah hayırlısıyla problem yaşamadan dünyaya gelir.
Mevlam sizlere de bu haberi vermeyi tez zamanda nasip etsin. Her zaman dualarımda olacaksınız.

Son düzenleme:
çok sevindim RABBİM analı babalı büyütsün degerin kaçtı ve belirtilerin benım 2 aşılamada olumsuz malesef

Amin arkadaşım inşallah..
Allah tamamına erdirsin, kaçıncı gününde HCg değerin kaç çıktı acaba?
Gelişmelerden haberdar et :) Darısı başımıza olsun inşallah..

Hayırlı olsun cnm

Hayirli olsun canim sorunsuz bir yolda ilerlersin insALLAH dualarinda bizleri unutma

evet canım aynısı oldu şişlik batma hissi ben küçük abdestmi yaparken bile rahmim agrıyordu

Cokitam içine doğmuş :)

Tamam canım eklerim inş.

Canlarım test sonucumu aldım bugün. Hiç beklemiyordum ama Hamileyim
İkinci güzel haberi vereyim dedim size.

Canım çok sevindim. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. :) böyle güzel haberler bize de umut oluyor :) Allah nazarlardan saklasın.

çok sevindim RABBİM analı babalı büyütsün degerin kaçtı ve belirtilerin benım 2 aşılamada olumsuz malesef

1482 çıktı değerim canım. Belirtim yoktu hiç canım sadece son iki gündür arada göğüslerim ağrıyordu. İnşaallah senin de gönlündekini nasip etsin Rabbim?

çok sevindim tebrik ederim. Umut oldu bana da. Listeyi gördükçe umudumu kaybediyordum :))))
İnşaallah en kısa zamanda size de nasip olur canım.

Amin arkadaşım inşallah..
Allah tamamına erdirsin, kaçıncı gününde HCg değerin kaç çıktı acaba?
Gelişmelerden haberdar et :) Darısı başımıza olsun inşallah..
20. günde 1482 çıktı BETA-HCG. Haber veririm tabi. Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin.

Tebrikler fato45.Çok sevindim senin adına:)))
Sağol canım darısı başınıza.

Hayırlı olsun cnm
Sağol canım darısı başınıza.

Hayirli olsun canim sorunsuz bir yolda ilerlersin insALLAH dualarinda bizleri unutma
Unutur muyum sizleri hiç. Siz benim kader arkadaşlarımsınız. Hep dualarımda olacaksınız.

Canım çok sevindim. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. :) böyle güzel haberler bize de umut oluyor :) Allah nazarlardan saklasın.
Amin canım.Allah sizlere de tez zamanda nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…