Canım ben negatifi görmekten korktuğumdan hala yaptıramadım. 3 gün gecikti. Az sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum. İnşaallah olumlu sonuç çıkar.
nasılsın peki neler hissediyosun
benim de ilk eşimde de bende de sorun yok ama olmayınca aşılamaya başvurdukilk olacak allahın izniyle canım
bendede pko var canım tedavide 8.ayım
bendede pko var canım tedavide 8.ayım
yaklaşık 12 gün sonra canım
Cokitam içine doğmuş :)İnşallah canım ben cok umutluyum senden hayırlı haberlerını beklıyoruz Allahın izniyle...
Tamam canım eklerim inş.Allah hayırlı haberleri nasip etsin canım. Benimde aşılama günüm belli oldu 27 Mayıs da yapılacak. Test tarihini söylemediler daha. Bu ilk aşılamam olacak. Beni de ekleyebilirsen listeye çok sevinirim. Allah yardımcımız olsun.
naptın merak ediyorum sonucunu.. hakkında hayırlısı olsun yüzün güler inş.
çok sevindim tebrik ederim. Umut oldu bana da. Listeyi gördükçe umudumu kaybediyordum :))))(null)
Doktor pazartesi tekrar gel de dış gebelik olup olmadığına bakalım dedi. İnşaallah hayırlısıyla problem yaşamadan dünyaya gelir.
Mevlam sizlere de bu haberi vermeyi tez zamanda nasip etsin. Her zaman dualarımda olacaksınız.
Doktor pazartesi tekrar gel de dış gebelik olup olmadığına bakalım dedi. İnşaallah hayırlısıyla problem yaşamadan dünyaya gelir.
Mevlam sizlere de bu haberi vermeyi tez zamanda nasip etsin. Her zaman dualarımda olacaksınız.
Arkadaşlar merhaba ben 20 mayısta aşılama oldum sağ yumurtam büyümüştü yanlız şimdi 5 gün olmasına ragmen yürürken eğilip kalkarken sağ tarafımda şişlik hissediyorum acıyla birlikte acaba neden sizede oldumu yardımm beklemek ne zor ya
Cokitam içine doğmuş :)
Tamam canım eklerim inş.
Canlarım test sonucumu aldım bugün. Hiç beklemiyordum ama Hamileyim
İkinci güzel haberi vereyim dedim size.
çok sevindim RABBİM analı babalı büyütsün degerin kaçtı ve belirtilerin benım 2 aşılamada olumsuz malesef
İnşaallah en kısa zamanda size de nasip olur canım.çok sevindim tebrik ederim. Umut oldu bana da. Listeyi gördükçe umudumu kaybediyordum :))))
20. günde 1482 çıktı BETA-HCG. Haber veririm tabi. Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin.Amin arkadaşım inşallah..
Allah tamamına erdirsin, kaçıncı gününde HCg değerin kaç çıktı acaba?
Gelişmelerden haberdar et :) Darısı başımıza olsun inşallah..
Sağol canım darısı başınıza.Tebrikler fato45.Çok sevindim senin adına:)))
Sağol canım darısı başınıza.Hayırlı olsun cnm
Unutur muyum sizleri hiç. Siz benim kader arkadaşlarımsınız. Hep dualarımda olacaksınız.Hayirli olsun canim sorunsuz bir yolda ilerlersin insALLAH dualarinda bizleri unutma
Amin canım.Allah sizlere de tez zamanda nasip etsin.Canım çok sevindim. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. :) böyle güzel haberler bize de umut oluyor :) Allah nazarlardan saklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?