Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür edrim canım ben pampisim gorulecek.die stres oluom bide islemin stresi :18::18::18: benim dr erkek

hee senin dr haftaya bu gün görecez inş.yıllardan sonrakız valla bak stres yapmana değmez erkek olsun dr agünah yok nasılsa

Fatoooooooooooooo canım tebrikler ins sağlıkla alırsın kucağında rabbim nelere kadir çok sevindim büyük umut oldun bize değerinde maşallah canım çok güzel kaç yumosun vardı ki ikiz olabilir bu değerlerle

Kızlar benim soruma cevap vermediniz aşılamada cinsel perhiz ne zaman başlıyor:26::26::26::26:

Cok sevindim Allah tamamına erdirsin umut oldun gercekten listeye kendini de yaz hadi)
Amin canım. Şimdi güncelliyorum listeyi

Sağol canım Allah sizlere de nasip etsin inşaallah. Bir tane yumurtam vardı sadece canım.
Kızlar benim soruma cevap vermediniz aşılamada cinsel perhiz ne zaman başlıyor:26::26::26::26:
Canım sadece aşılama işleminden üç gün önce perhiz yapmaya başlaman gerekiyor daha doğrusu eşinin boşalmaması gerekiyor. Çünkü üç gün içinde eşin boşalırsa işlem sırasında kalite düşüyormuş.

Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs-------------Ara verdiler
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs-----------20 Mayıs-------------Hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Canereser--------------1. Aş---------------6 Mayıs------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.----------------4 Mayıs-------------21 Mayıs -------------Hamile
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Benrath------------1. Aş------------------8 Mayıs-------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs-----------Başka bir ay inşaallah
Buket8588---------1.Aş------------------14 Mayıs-----------24 Mayıs
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs-----------Başka bir ay inşaallah
Hstc-------------1. AŞ-------------------16 Mayıs--------------30 Mayıs
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Papatya--------------1. Aş-----------------20 Mayıs------------4 haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran
Bt0601---------------1. Aş.--------------27 Mayıs------------?
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran

Kızlar size de yol göstermesi açısından bu ay uyguladığımız bazı şeyler var paylaşayım dedim. En başta dua çok önemli ben ve eşim kandilde oruç tutup akşamına da bol bol dua ettik. Bir çok insandan da bizim için dua etmesini istedik. Aşılama yapılmadan önce de babam zemzem suyuna meryem suresini okudu eşim de ben de içtik. Geçen aylarda 41 tane hurmayı teker teker tanıdıklara dağıtıp meryem suresi okuttuk. En son adetim başladıktan sonra her gün eşim de ben de bire tane yedik. Bunu bir yakınımızdan duymuştuk. O da hurmalar bitmeden hamile kalmıştı. Kuranın duanın hikmetine inanıyorum.
Bu arada önemli olan gebeliğin devam edip etmeyeceği. Pazartesi tekrar test yapılacak inşaallah her şey yolunda gider.

Son düzenleme:
P Tabi canim dogru soyluyorsun yer gok dua bende hurmayi okutmak isterim ama herkez bilmiyorki
Birde esinin degerleri asilama sirasinda iyimiydi mrk ettm.
Hersey gonlunce olsun cnm cok guzel bir hamilelilgin olsun

bugün 6. günüm.genelde herkesin ağrısı var ama bende hiç ağrı sızı yok.ilk iki gün ağrım oldu sonra geçti.gerçi umudum yok.

Kızlar benim aşılamadan beridir özellikle öksürürken ve afedersiniz çişimi yaparken kasıklarım acıyor. Normal mi bu durum.

beni de alın aranıza.. pazartesi günü aşılama tarihim belli olacak. kısmetse ilk aşılama. inşallah herkes tez zamanda kavuşur yavrusuna

beni de alın aranıza.. pazartesi günü aşılama tarihim belli olacak. kısmetse ilk aşılama. inşallah herkes tez zamanda kavuşur yavrusuna

Merhaba sue1 benimde ilk aşılama Pazartesi olacak. Kader arkadaşım hoşgeldin aramıza. Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
Hanımlar çatlatma iğnesini bu gece yapacağım ama sağ tarafımda bir ağrı var? İğneden önce kendiliğinden çatlamış olabilir mi? Birde aşılamadan 3 gün önceki yumurta boyutunuzu hatırlıyor musunuz? Benimki 16 mm çıktı, bana küçük geldi

Merhaba sue1 benimde ilk aşılama Pazartesi olacak. Kader arkadaşım hoşgeldin aramıza. Allah yardımcımız olsun.

canım benim pazartesi tarihim belli olacak daha. yani yumurtalıklarıma bakılacak. ama seni tanıdığım iyi oldu. sen benden birkaç gün önce olacaksın. bana da anlatırsın artık tecrübeni. hem beklerken de destek oluruz birbirimize.

arkadaşım benim yumurta büyüklüğü Cumartesi 16 idi. Salı aşılama oldu. Dr gayet iyi dedi. Günde 1-2 mm büyürmüş zaten yani aşılama gününe kadar ideal boyuta ulaşır. Fazla büyürse çatlama olmazmış diye duymuştum. Bu yüzden için rahat olsun.

arr cimmmm sen aşılamani kızılayda mi olacaksın
canım ben aşılamayı kızılayda değilde özel selçukluda olmuştum ama taa aralık ayıydı zaten bi dahada olmayı düşünmedim henüzyani bitisel şeyler yapıyorum şimdiama sana kızılayı tavsiy temiştim ondan aklında kalmıştır:13:cinsel pehrizi sormuşsun bize dr aşılamadan önce gün verdi atıyorum işte 11 i 13 ü ilişki olsun sonra aşılama 15 i demişti.aşılamadan sonrada ertesi gün yapın demişti

arkadaşım hayırlı olsun çok sevindimmeryem suresini bende çok okuyorum ama bu şekilde duymamıştım..tanıdıklara dağıtmasakta kendimiz okuyup yesek olmaz mı acaba:26:

Tabi ki anlatirim canım. Bildiğim bir şeyler sorarsan da cevap vermeye çalışırım. Desteğe ihtiyacimiz olacak. Allah utandirmasin.

Canim Allah razı olsun içim ferahladı biraz. Sağolasın.

P
Tabi canim dogru soyluyorsun yer gok dua bende hurmayi okutmak isterim ama herkez bilmiyorki
Birde esinin degerleri asilama sirasinda iyimiydi mrk ettm.
Hersey gonlunce olsun cnm cok guzel bir hamilelilgin olsun
Benim bilmiyordu birçok kişi. Bilenlere verdim onlar bir arkadaşa diye okuttular. Eşimin değerlerinde problem yoktu canım. 130 MİLYON. İLERİ HAREKETLİLİK %60 MORFOLOJİDE PROBLEM YOKTU

arkadaşım hayırlı olsun çok sevindimmeryem suresini bende çok okuyorum ama bu şekilde duymamıştım..tanıdıklara dağıtmasakta kendimiz okuyup yesek olmaz mı acaba:26:
Bilmiyorum ki canım. Ben böyle duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…