Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hanımlar aşılama sonrası test tarihini doktor şu gün gel falan diye bildiriyor mu yoksa biz üzerine bi 15 gün ekleyip kendimiz mi gidiyoruz?

arkadaşlarım mrb,ben 18 mayıs ta aşılama oldum bugün 8.günüm fakat hiçbir belirtim yok tutsaydı bir belirti olurdu sanırım değil mi?

benim bu 2,aşılamam 20sinde aşılamam yapıldı ilk günden itibaren göğüslerimde ağrı var ve 2 3 gündürde gbeğimin altı çok ağrıyor sizinde byle belirtileriniz varmı acaba ya :18:

canım yaa nasıl sevindim bilemezsin bir kaç gündür nette değildim şimdi okudum inşallah bi problem olmadan hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah rabbim bizimde yüzümzü güldürür

arkadaşlarım mrb,ben 18 mayıs ta aşılama oldum bugün 8.günüm fakat hiçbir belirtim yok tutsaydı bir belirti olurdu sanırım değil mi?

8.günde belirti olmaz canım stres yapmamaya çalış inş.tutmuştur.benim aşılamada kasıklarım ağrıdı ilk bir hafta göğüslerim ağırdı sonra yavaş yavaş geçti bunlarda bence belirti falan değil hormonların dengesi tamamen değişiyor vücutta buna tepki veriyorbende ümitliydim ama malesef tutmamıştı

ya bende de çok afedersin vajinam ağrıyor ya bende bunu çok merak ediyorum

normal kızlar hormon yükleniyor vücuda böyle tepkiler veriyor vücut...bunları gebeli,k belirtisi olarak düşünmeyin.ne zmanki kanda gördünüz hamile olduğunuza o zaman inanın,yoksa insan çok yıpranıyor

canım yaa nasıl sevindim bilemezsin bir kaç gündür nette değildim şimdi okudum inşallah bi problem olmadan hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah rabbim bizimde yüzümzü güldürür
fato 45 cok tebrik ederim allah kucagina almayi nasip etsin biseyy sorcam asilamadan sonra gezmeye gittinmi yani be ben iki gun sonra piknige gidicem hni sen hep evdemi dinlendin gezip tozdunmu bir zarariolurmu ki fikir edineyim dedim

arkadaşlar bugün benim sekizinci günüm hiçbişi hissetmiyorum yokmu gebe kalıp belirtileri yazcak biri

hayırlısyla allah kucağına almayı da nasip eder...bizede hamiş olmayı nasip eder:))
Amin canım. İnşaallah. Dualarımdasınız. Allah hayırlısıyla sizlere de nasip etsin inşaallah.
fato 45 cok tebrik ederim allah kucagina almayi nasip etsin biseyy sorcam asilamadan sonra gezmeye gittinmi yani be ben iki gun sonra piknige gidicem hni sen hep evdemi dinlendin gezip tozdunmu bir zarariolurmu ki fikir edineyim dedim

Canım benim bu ikinci aşılamamdı. İlkinde çok dinlenmiştim olmadı. Ben de ikincisinde dinlenmeyeceğim dedim. Aşılamanın ertesi günü misafir ağırladım. Hiç yerime oturmadım. Zaten çalışıyorum, rapor falan da almadım. Orda da hareketlerimi falan hiç kısıtlamadım. Hatta 19 Mayıs tatilinde denize gittik yüzdüm. Senin anlayacağın ben hiç dinlenmedim. Mevlam verecekse her halde verir dedim. Bir de ben çok umutlanmamaya, düşünmemeye çalıştım. Adet öncesi ağrılarına benzer ağrılarım olduğundan kesin tutmadı demiştim. Test bile yaptırmadım. Adetim 3 gün gecikince acaba demeye başladım.

Gunaydin kizlar dr ciktimda yarin sabaah dedi asilama icin ama perhiz suresi 2gun olcak az geldi bana sure ben carsamba olur diye dusundum yard.olun lutfen.

günde kaçtane içiyorsun? ben sabah 1 tane içiyordum. sabah 2 akşam 2 olarak 4 tane içenler varmış. sana dr kaç tane demişti.

Canım test tarihim 10 haziran. İnşallah Rabbim yavrunu kucağına almayı nasip etsin.

Teşekkürler cevap için canım.

Hanımlar bugün aşılamam yapıldı. Biraz ağrım ve kanamam var. Normal midir bu durum?

Hanımlar bugün aşılamam yapıldı. Biraz ağrım ve kanamam var. Normal midir bu durum?

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir.bende 18 mayıs ta yaptırdım bende de hafif kanama ve ağrı vardı bir kaç güne geçer zaten,korkulacak bir durum değil içini ferah tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…