Hanımlar aşılama sonrası test tarihini doktor şu gün gel falan diye bildiriyor mu yoksa biz üzerine bi 15 gün ekleyip kendimiz mi gidiyoruz?
Kızlar benim aşılamadan beridir özellikle öksürürken ve afedersiniz çişimi yaparken kasıklarım acıyor. Normal mi bu durum.
Doktor pazartesi tekrar gel de dış gebelik olup olmadığına bakalım dedi. İnşaallah hayırlısıyla problem yaşamadan dünyaya gelir.
Mevlam sizlere de bu haberi vermeyi tez zamanda nasip etsin. Her zaman dualarımda olacaksınız.
canım yaa nasıl sevindim bilemezsin bir kaç gündür nette değildim şimdi okudum inşallah bi problem olmadan hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah rabbim bizimde yüzümzü güldürür
Amin canım. Allah size de nasip etsin tez zamanda inşaallah :)
arkadaşlarım mrb,ben 18 mayıs ta aşılama oldum bugün 8.günüm fakat hiçbir belirtim yok tutsaydı bir belirti olurdu sanırım değil mi?
ya bende de çok afedersin vajinam ağrıyor yabende bunu çok merak ediyorum
fato 45 cok tebrik ederim allah kucagina almayi nasip etsin biseyy sorcam asilamadan sonra gezmeye gittinmi yani be ben iki gun sonra piknige gidicem hni sen hep evdemi dinlendin gezip tozdunmu bir zarariolurmu ki fikir edineyim dedimcanım yaa nasıl sevindim bilemezsin bir kaç gündür nette değildim şimdi okudum inşallah bi problem olmadan hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah rabbim bizimde yüzümzü güldürür
Amin canım. İnşaallah. Dualarımdasınız. Allah hayırlısıyla sizlere de nasip etsin inşaallah.hayırlısyla allah kucağına almayı da nasip eder...bizede hamiş olmayı nasip eder:))
fato 45 cok tebrik ederim allah kucagina almayi nasip etsin biseyy sorcam asilamadan sonra gezmeye gittinmi yani be ben iki gun sonra piknige gidicem hni sen hep evdemi dinlendin gezip tozdunmu bir zarariolurmu ki fikir edineyim dedim
Canim ben iki aydır kullanıyorum guzel zayıflatıyor yemekten 1 saat sonra iciyorsun 1 saat sonra sanki hic yemek yemedin sanki bana verme amacı kilo almayım diye birde kislerim vardı bu ilac seker hastaları icin verilir dedi normalde ama sende yok korkma sadece vucuda insilun yukleyip kislerin geri gelmemesi icin veriyorum dedi
günde kaçtane içiyorsun? ben sabah 1 tane içiyordum. sabah 2 akşam 2 olarak 4 tane içenler varmış. sana dr kaç tane demişti.
Hanımlar bugün aşılamam yapıldı. Biraz ağrım ve kanamam var. Normal midir bu durum?
canım ben asılamadan sonra adet olana kadar belirti yasadım ama olmadı hiçibşi hissetmiyosn die olmadı anlamına gelmez dua ile bekle inş olurarkadaşlar bugün benim sekizinci günüm hiçbişi hissetmiyorum yokmu gebe kalıp belirtileri yazcak biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?