slm cnm benimde asılamam yarın sabah ama bizim perhiz 3 gün oluyor ama sanırım 2 gün bile yetiyor çünkü spermler 2gün yasıyor siz 5 gün perhiz yapsanızda 3 gün öncekiler ölmü yada hareketsiz olucak önemli olan 2 gün canım taze canlı hareketli spermler..Gunaydin kizlar dr ciktimda yarin sabaah dedi asilama icin ama perhiz suresi 2gun olcak az geldi bana sure ben carsamba olur diye dusundum yard.olun lutfen.
evet bende de olmuştu hayırlı olsuncanım öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir.bende 18 mayıs ta yaptırdım bende de hafif kanama ve ağrı vardı bir kaç güne geçer zaten,korkulacak bir durum değil içini ferah tut..
kıslar inş yarın asılamam yapılıyor gece saat 11 de ovitrlle yarın saat 11 de asılama dua edin lütfen hayırlısıyla olsun allah hiçbirimizi kucagını boş bırakmasın yarın asılamadan sonra yazarım yine aeolun
Hanımlar bugün aşılamam yapıldı. Biraz ağrım ve kanamam var. Normal midir bu durum?
korkma canım bir bagıntısının olacagını sanmıoyrum sabah degilde akşam içmissin hiç birsey olmaz sen içmeye dvm et kuruntu yapıp aklını karıştırma unut gitsin sancıda normal hep aynı şeyleri yasıyoruz olagan yani aeoKızlar yardım. Aşılamadan sonra Dr progestan verdi. İlaç bitince adet olmazsan test yap dedi. Bu sabah meyi unutmuşum ve adet olacak gibi karnım ağrıyor.fakat adete 8 gün var Aklıma geldi içtim hemen ilacı. Karın ağrısıyla ilgisi var mı bu ilacı unutmanın((
canım ben asılamadan sonra adet olana kadar belirti yasadım ama olmadı hiçibşi hissetmiyosn die olmadı anlamına gelmez dua ile bekle inş olur
Doktor pazartesi tekrar gel de dış gebelik olup olmadığına bakalım dedi. İnşaallah hayırlısıyla problem yaşamadan dünyaya gelir.
Mevlam sizlere de bu haberi vermeyi tez zamanda nasip etsin. Her zaman dualarımda olacaksınız.
canım yeni geldim ben de doktordan. aşılaman hayırlı olsun. inşallah tutmuştur. beni çarşamba bi daha çağırdı iğnemi o gün yapacakmış. ona göre de aşılama yapabiliriz dedi. 2 yumurtan var yumurtaların çok hızlı büyüyor dedi.ama rahim duvarımı pek beğenmedi bu sefer. onun için sırtıma bi bant yapıştırdılar. 1 hafta sonra yenisiyle değiştirceksin dedi. benden havadisler bu kadar. allah isteyen herkese versin inşallah.
kontrole gittin mi bugün, merak ettim..
Canım gittim bugün doktora. 4700 çıktı değerim. Dış gebelik yok yani.Kese görünmedi daha. Şimdilik her şey yolunda gibi.
Canım gittim bugün doktora. 4700 çıktı değerim. Dış gebelik yok yani.Kese görünmedi daha. Şimdilik her şey yolunda gibi.
slm cnm benimde asılamam yarın sabah ama bizim perhiz 3 gün oluyor ama sanırım 2 gün bile yetiyor çünkü spermler 2gün yasıyor siz 5 gün perhiz yapsanızda 3 gün öncekiler ölmü yada hareketsiz olucak önemli olan 2 gün canım taze canlı hareketli spermler..allah yardımcımız olsun senle beraber gün sayıp hayırlı haber vercez inş.
inşallah olumlu haber alırsın :)kızlar 15 mayısta aşılamam oldu.bugün kırmızılar gelmezse yarın test yapıcam bu arada kasıklarımda şiddetli ağrım var inşl hayırlısı...
çok sevindim allah tamamına erdirsin inş. Hepimize de nasip etsin :)canım gittim bugün doktora. 4700 çıktı değerim. Dış gebelik yok yani.kese görünmedi daha. şimdilik her şey yolunda gibi.
sağol canım. Aminnn. Allah sizlere de nasip etsin.hayırlı olsun kardeşim.Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..Rabbim bu duyguyu tüm kardeşlerime nasib etsin...
Amin canım çok teşekkürler. Sizler hep dualarımdasınız.Allah sağlık sıhhat versin canım. İnşallah Rabbim bir avazda kurtarsın. Çok sevindim :) Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.
arkadaşım mrb öncelikle gebeliğin hayırlı olsun,sormak istediğim bişey var sana,ben 18 mayıs ta aşılama oldum ama şu an hiçbir belirti yok,senin belirtin nelerdi?benim ki tutmadı sanırım?
Amin canım. İnşaallah Rabbim sizin de yüzünüzü güldürür.çok sevindim allah tamamına erdirsin inş. Hepimize de nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?