Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
belirtilerini biraz yazarmısın ben artık çatlıcam merakımdan 4 haziran gelmiyor bana

belirtilerini biraz yazarmısın ben artık çatlıcam merakımdan 4 haziran gelmiyor bana
iki buçuk yıldır sebepsiz yere çocuk olmuyo aksine millet üçüncüyü dördüncüyü inadından nispetinden yapıyo çok bunaldım ilk aşılamam umarım tutar

Canereser ve krtl_35 siz yazmamışsınız sonuçları?

cnm benimde olmadı yazmıştım ben atladın herhalde.....ayrıca hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin.bisey sorucam sen o dagıttıgın we okunan hurmalarımı yemişsin eşinle beraber öylemi...anlatırmısın benim eşim din görewlisi keza ben de sayılırım hiç duymamiştim.....rabbim ol deyince o bu şu bahanesi oluyo......

Sağol canım. Canım 41 tane hurmayı teker teker dağıttık tanıdıklara onlar birer tane meryem suresini bu hurmalara okuyup geri verdi. Biz de son adetim başladıktan sonra eşimle hergün birer tane yedik. Meryem suresinin mealine bak istersen ben bakmıştım da unuttum. Sanırım Zekeriyya As'ın çocuğunun olmayışını anlatıyordu.

Canım benim adet tarihimden önce bir belirti yoktu. Sonra göğüslerde ve kasıklarda ağrı oldu bu kadar.

canım hayırlı olsun aşılaman inşaaallaaaaaaaaaaaaaaahhhh tutar bize güzel haberler verirsin

şimiden aşılaman hayırlı olsun güzel haberler ver inş.sana bişey soracam dr belime bant yapıştırdı yazmışsınya,ne beandı o yakımı yoksa:26:ne için yapıştırdı sordunmu? bu benim için önemli bu bilgi

yok canım yakı değil. rahim duvarım kalınlaşsın diye östrojen bantı. climara forte adı da. 2 hafta süreyle kullanmam gerekiyomuş

Merhaba hanımlar. Bugün crinone jel kullanmaya başladım. Aranizda kullanan var mi? Yan etkisi oldu mu? Yan etkileri bilirsem durumu garipsemem.

Merhaba hanımlar. Bugün crinone jel kullanmaya başladım. Aranizda kullanan var mi? Yan etkisi oldu mu? Yan etkileri bilirsem durumu garipsemem.
mrb cnm ben de kullaniyorum bu gun basladim gecen ayda kullandigim icin biliyorum yan etkisni bende bas donmesi yapiyor birde yurumen lazim yaptiktan snra cnm

mrb cnm ben de kullaniyorum bu gun basladim gecen ayda kullandigim icin biliyorum yan etkisni bende bas donmesi yapiyor birde yurumen lazim yaptiktan snra cnm

Ama ben sabah 8 de yapıyorum, evde dolansam olur mu acaba? Birde sende yan etkileri kullanmaya başladıktan sonra kaç gün içinde ortaya çıkıyor canım? Ayıptır söylemesi vajinada sürekli bir dolgunluk hissediyorum. Bayanlaaarrr başka kullanan var mı?

N
Arkadaşlar yarın 10. Gün olacak. Kan testi yaptırsammı? Belli olur mu? Meraktan çatlayacağım.
Bence sabret cnm dr ne zaman dediyse ben 15 gun sonra yaptiricm adet olmazsam 1 de asilamadan 12 gun snra edet olmustum.

8dede olur ilk gun etkiyi yasamaya basladim her yaptigimdada devam etti Ama zamanla gecti o dolgunluk yurumemenden olabilir bende evde dolasiyorum

Kızlarrrrr çok mutluyumm ilk aşılamam tuttu hamileyim :)))))))))))) allahım tüm istiyenlere nasip etsin inşl...

Bu arada mrb kızlar bugun ilk ignemi o oldum totodan :94::94::94::94: haftayada aşılamam var nasipse

Kızlarrrrr çok mutluyumm ilk aşılamam tuttu hamileyim :)))))))))))) allahım tüm istiyenlere nasip etsin inşl...

tebrikler... bende ilk tutanları duyunca umutlanıyorum.. allahım bizede nasip etsin..
aşılaman adetinin kaçıncı günü oldu, nerde yaptırdın öğrenebilir miyim..

bende yarın son kez doktora gidiyorum.. sanırım cuma yada p.tesi aşılamamı yaparlar.. ama p.tesi geç olucak adetimin 17. günü oluyo
öyle işte soru işaretleri dolu kafam hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…