belirtilerini biraz yazarmısın ben artık çatlıcam merakımdan 4 haziran gelmiyor banasağol canım. Aminnn. Allah sizlere de nasip etsin.
Amin canım çok teşekkürler. Sizler hep dualarımdasınız.
Ben de tutmadı diyordum canım. Hiçbir belirti olmadı. Adet yaklaşmaya başlayınca adet öncesi olan kasık ağrısı oldu. Adet günüm üç gün geçtikten sonra çok hafif göğüslerimde ağrı oldu. Yani belli olmaz belki hamilesindir.
Amin canım. Inşaallah rabbim sizin de yüzünüzü güldürür.
iki buçuk yıldır sebepsiz yere çocuk olmuyo aksine millet üçüncüyü dördüncüyü inadından nispetinden yapıyo çok bunaldım ilk aşılamam umarım tutarbelirtilerini biraz yazarmısın ben artık çatlıcam merakımdan 4 haziran gelmiyor bana
Canereser ve krtl_35 siz yazmamışsınız sonuçları?
Sağol canım. Canım 41 tane hurmayı teker teker dağıttık tanıdıklara onlar birer tane meryem suresini bu hurmalara okuyup geri verdi. Biz de son adetim başladıktan sonra eşimle hergün birer tane yedik. Meryem suresinin mealine bak istersen ben bakmıştım da unuttum. Sanırım Zekeriyya As'ın çocuğunun olmayışını anlatıyordu.cnm benimde olmadı yazmıştım ben atladın herhalde.....ayrıca hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin.bisey sorucam sen o dagıttıgın we okunan hurmalarımı yemişsin eşinle beraber öylemi...anlatırmısın benim eşim din görewlisi keza ben de sayılırım hiç duymamiştim.....rabbim ol deyince o bu şu bahanesi oluyo......
Canım benim adet tarihimden önce bir belirti yoktu. Sonra göğüslerde ve kasıklarda ağrı oldu bu kadar.belirtilerini biraz yazarmısın ben artık çatlıcam merakımdan 4 haziran gelmiyor bana
kıslar inş yarın asılamam yapılıyor gece saat 11 de ovitrlle yarın saat 11 de asılama dua edin lütfen hayırlısıyla olsun allah hiçbirimizi kucagını boş bırakmasın yarın asılamadan sonra yazarım yine aeolun
canım yeni geldim ben de doktordan. aşılaman hayırlı olsun. inşallah tutmuştur. beni çarşamba bi daha çağırdı iğnemi o gün yapacakmış. ona göre de aşılama yapabiliriz dedi. 2 yumurtan var yumurtaların çok hızlı büyüyor dedi.ama rahim duvarımı pek beğenmedi bu sefer. onun için sırtıma bi bant yapıştırdılar. 1 hafta sonra yenisiyle değiştirceksin dedi. benden havadisler bu kadar. allah isteyen herkese versin inşallah.
şimiden aşılaman hayırlı olsun güzel haberler ver inş.sana bişey soracam dr belime bant yapıştırdı yazmışsınya,ne beandı o yakımı yoksa:26:ne için yapıştırdı sordunmu? bu benim için önemli bu bilgi
mrb cnm ben de kullaniyorum bu gun basladim gecen ayda kullandigim icin biliyorum yan etkisni bende bas donmesi yapiyor birde yurumen lazim yaptiktan snra cnmMerhaba hanımlar. Bugün crinone jel kullanmaya başladım. Aranizda kullanan var mi? Yan etkisi oldu mu? Yan etkileri bilirsem durumu garipsemem.
mrb cnm ben de kullaniyorum bu gun basladim gecen ayda kullandigim icin biliyorum yan etkisni bende bas donmesi yapiyor birde yurumen lazim yaptiktan snra cnm
Bence sabret cnm dr ne zaman dediyse ben 15 gun sonra yaptiricm adet olmazsam 1 de asilamadan 12 gun snra edet olmustum.Arkadaşlar yarın 10. Gün olacak. Kan testi yaptırsammı? Belli olur mu? Meraktan çatlayacağım.
8dede olur ilk gun etkiyi yasamaya basladim her yaptigimdada devam etti Ama zamanla gecti o dolgunluk yurumemenden olabilir bende evde dolasiyorumAma ben sabah 8 de yapıyorum, evde dolansam olur mu acaba? Birde sende yan etkileri kullanmaya başladıktan sonra kaç gün içinde ortaya çıkıyor canım? Ayıptır söylemesi vajinada sürekli bir dolgunluk hissediyorum. Bayanlaaarrr başka kullanan var mı?
tebrik edrim canım çok büyük umut oldu sağlıkla kucağına all
Kızlarrrrr çok mutluyumm ilk aşılamam tuttu hamileyim :)))))))))))) allahım tüm istiyenlere nasip etsin inşl...
tebrikler arkadaşım çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasibetsin. Kaçıncı günde öğrendin ve belirti var mıydı yazar mısın lütfen:))))(null)
Kızlarrrrr çok mutluyumm ilk aşılamam tuttu hamileyim :)))))))))))) allahım tüm istiyenlere nasip etsin inşl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?