tebrikler... bende ilk tutanları duyunca umutlanıyorum.. allahım bizede nasip etsin..
aşılaman adetinin kaçıncı günü oldu, nerde yaptırdın öğrenebilir miyim..
bende yarın son kez doktora gidiyorum.. sanırım cuma yada p.tesi aşılamamı yaparlar.. ama p.tesi geç olucakadetimin 17. günü oluyo
öyle işte soru işaretleri dolu kafam hep...
hiç de geç değil, canınızı sıkmayın, adetinin neredeyse 20. gününde aşılama yaptırıp hamile kalanı biliyorum ben...rahat olun..önemli olan yumurtanın kontrollü çatlaması, normal adet döngünüz gibi düşünmeyin
bütün gün yazmanızı bekledim okadar sewindim ki ALLAH tamamına erdirdirsin inş. ilk aşılamaıydı biraz anlatrmısınız belirt varmıyıdı :)Kızlarrrrr çok mutluyumm ilk aşılamam tuttu hamileyim :)))))))))))) allahım tüm istiyenlere nasip etsin inşl...
Kızlarrrrr çok mutluyumm ilk aşılamam tuttu hamileyim :)))))))))))) allahım tüm istiyenlere nasip etsin inşl...
Kızlarrrrr çok mutluyumm ilk aşılamam tuttu hamileyim :)))))))))))) allahım tüm istiyenlere nasip etsin inşl...
Arkadaşlar yarın 10. Gün olacak. Kan testi yaptırsammı? Belli olur mu? Meraktan çatlayacağım.
tebrik edrim canım çok büyük umut oldu sağlıkla kucağına all
teprikkllleeerrKızlarrrrr çok mutluyumm ilk aşılamam tuttu hamileyim :)))))))))))) allahım tüm istiyenlere nasip etsin inşl...
hayırlı mübarek olsun cnm inş pozitif sonuçlanır bizde sevinirikkkızlaaarr. bu zamana kadar hep sağdan yumurtladığım ay hamile kalacağımı düşündüm. aksi gibi her ay soldan yumurtladım 1 ay dışında. bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım. pazartesi günkü kontrolde 2 tane soldan yumurtam olduğunu söyledi doktor. ama rahim duvarımı beğenmeyip climara forte diye bi bant vermişti. bugün yine gittim kontrole. soldaki 2 yumurtamdan biri yok olmuş. ve sıkı durun sağdan da soldan da birer yumurtam olmuş. rahim duvarım da kalınlaşmış. çatlatma iğnemi vuruldum bugün 11.30'da. yarın 4 te aşılamam var. doktor "bu ay hiç olmadığım kadar ümitliyim" dedi. ben de umutlandım. dualarınızı bekliyorum.
benim 2. günüm asılamam dün oldu cok agrım var dahaaa bana coook var sekerim sende adet yada gebelik belirtisi varmı hoş ikiside maalesef aynıbenimde 10.gün bugün meraktan çatlayacam vallahi
hayırlı olsun
kan testiyle mi öğrendin kaçıncı gününde öğrendin??
çatlatma iğnesinden sonra aşılamadan önce ilişki oldu mu?
Dr aşılama için 36. saattemi çağırdı?
benim 2. günüm asılamam dün oldu cok agrım var dahaaa bana coook var sekerim sende adet yada gebelik belirtisi varmı hoş ikiside maalesef aynı
ne gibi belirtilerin oldu desem mesela? bide ekstra bişi yaptın mı ? eşinin sperm sayısınıda merak ettim benmi eşiminki biraz düşük tüdesağlık ocağında kan testiyle öğrendim.Kesinlik kan tahlil sonucunda zaten idrar tahlili yanıltıcı olabiliyor.1 mayıs sat tarihim 13 mayıs gece 11 de çatlatma iğnemi oldum çarşamba günü öğlen 12 de aşılamam yapıldı, sağolsun ayaklarımı yükseltti ebe arkadaşlar 20 dk uzandım kalkmadım. Bu arada devlet hastanesinde 29 tl ödeyerek aşılamamı oldum(sgk karşılıyormuş)aşılamadan önce pazartesi akşam 7 de son ilişkim oldu(çatlatma iğnesinden 4 saat önce) aşılamadan bir gün sonrada dr um ilişki önerdi. herşeyi ayrıntılı yazmaya çalıştım ama sormak istedikleriniz varsa cvplayayım ama tavsiyemm kalbinizi ferah tuttup allaha sığınmanız rabbim ol dedikten sonra olmayan bişey yok.ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN İNŞL...
bütün gün yazmanızı bekledim okadar sewindim ki ALLAH tamamına erdirdirsin inş. ilk aşılamaıydı biraz anlatrmısınız belirt varmıyıdı :)
bgun kaçıncı günün sekerim ilkine göre aynı mısın yani ilki tutmadı bir farklılık varmıbenimde 2.aşılama evt sanki adet olacakmışım gibi.ben 8.günde idrar testi yaptım 30 dk sonra çok belli belirsiz 2,çizgi silik bir şekilde çıktı bende kullandığım progestan ilacına bağladım ama bilmiyorum.rabbim inş herkese hayırlı bir evlat nasip eder:)))
ne gibi belirtilerin oldu desem mesela? bide ekstra bişi yaptın mı ? eşinin sperm sayısınıda merak ettim benmi eşiminki biraz düşük tüde
ne gibi belirtilerin oldu desem mesela? bide ekstra bişi yaptın mı ? eşinin sperm sayısınıda merak ettim benmi eşiminki biraz düşük tüde
ya bnm eşimde sigara falan içmio hiç içmemiş yediklerin içitklerine cok dikkat eder asitli içecek içmez genede biraz düşük ama benim anlamadıgım ilk aşılamamda 38 milyondan asılamya yararayan 3 milyon kullanıldı 2 asılamam 3 ay sonra oldu ben üç aydırr eşime keçiboynuzu kürü içiriyorum bide dokto 2aydır klomen yazdı geçen gittiki 20 milyon toplam, asılama için gene 3 milyon kullanıldı gariplik yokmu yani anlamadmmmm daha fazla olması gerkeıodu efektif olarakBenim eşim günde yaklaşık 1 paket sigara içiyo ama sperm sayısı iyiydi.iyi olduğu için hiç değerlerini aklımda tutmadım.Ekstra bişi yapmadım dua ettim yatıp kalkıp ellerimi açtım mevlaya çok şükür geri çevirmedi oda kasık ağrısı bende normalde adet olacağım gün kanama başladığında olur ama 5 gündür hala kasık ağrım var bide bol heyecan :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?