tebrikler... bende ilk tutanları duyunca umutlanıyorum.. allahım bizede nasip etsin..
aşılaman adetinin kaçıncı günü oldu, nerde yaptırdın öğrenebilir miyim..
bende yarın son kez doktora gidiyorum.. sanırım cuma yada p.tesi aşılamamı yaparlar.. ama p.tesi geç olucakadetimin 17. günü oluyo
öyle işte soru işaretleri dolu kafam hep...
zeysancım sen de 21 Mayıs'ta aşılama oldun değilmi? Erken değilmi adet kanaması için? Yerleşme kanaması olmasın son adet tarihin ne zamandı(null)
nerde yaptınız aşılamayibthcg 349 çıktı canım
gerckten cok sewindim inanın cvbnızı okudum cvp yazdım aglıom benım iki yıl oldu kullanmadgım ilaç kalmadı eşimde bende sorun yok film testler aklınıza ne gelirse ypıldı heycanımdan ölcem benmde bugün onuncu günüm 20 mayısta aşılama oldum hangi devlet hastanesi ben özelde oldum karnım benmde sürekli şiş gaz var gibi ama onun haricinde hiçbişi yok ölüyom merktanDUYGUCUM ALLAHIM SİZLERDE NASP ETSİN İNŞL ...
ilk aşılamamdı öncelikle ben ilk evlendiğim 7 ay doğum kontrol hapı kullandım,sonra bıraktığımda hormon değerlerim alt üst olmuştu.Bir sürü ilaç kullandım.klomen kullanddım nerdeyse 9 ay olmadı her ay hayal kırıklığı daha sonra işim stresliydi,daha az stresli olan bi bölüme geçtim.Özel hastaneye gidiyordum devlet hastanesine başka bir dr a geçtim.Menegon iğne kullandım 2 kutu hergün kendime iğne yaptımmaleseff ama sonuçç mutlu son çok şükür.ilkbelirtim yaklaşık bi 5 gündür adet sancısı mı gaz sancısı mı çözemediğim ve gaz sanıp ıkındığığım bi sancım oldu geceleri uykumdan uyanıyodum kıvranıyodum gaz sanıp gidip ıkınıyordum rahatlayıp diye bu gaz 1 gün bekledim geçmedi 2 gün bekledim geçmedi bugün 5 gündü adetimde 2 gün geçince baktım be 5 haftalık gebeyim :)))))) darısı isteyenlere olsun kızlar asla umutlarınızı kaybetmeyin yola devam
sağlık ocağında kan testiyle öğrendim.Kesinlik kan tahlil sonucunda zaten idrar tahlili yanıltıcı olabiliyor.1 mayıs sat tarihim 13 mayıs gece 11 de çatlatma iğnemi oldum çarşamba günü öğlen 12 de aşılamam yapıldı, sağolsun ayaklarımı yükseltti ebe arkadaşlar 20 dk uzandım kalkmadım. Bu arada devlet hastanesinde 29 tl ödeyerek aşılamamı oldum(sgk karşılıyormuş)aşılamadan önce pazartesi akşam 7 de son ilişkim oldu(çatlatma iğnesinden 4 saat önce) aşılamadan bir gün sonrada dr um ilişki önerdi. herşeyi ayrıntılı yazmaya çalıştım ama sormak istedikleriniz varsa cvplayayım ama tavsiyemm kalbinizi ferah tuttup allaha sığınmanız rabbim ol dedikten sonra olmayan bişey yok.ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN İNŞL...
Canımm hayırlı olsun sayılar arttıkça çok seviniyoruz. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Kızlarrrrr çok mutluyumm ilk aşılamam tuttu hamileyim :)))))))))))) allahım tüm istiyenlere nasip etsin inşl...
Hayırlı olur inşaallah canım. Fakat sen yine de aşılamadan sonra aşılamayı hiç düşünme. Çok fazla da ümitlenme. Ben ikinci aşılamada öyle yaptım mevlam verdi çok şükür. İlk aşılamamda çok ümitliydim olmayınca yıkıldım resmen.kızlaaarr. bu zamana kadar hep sağdan yumurtladığım ay hamile kalacağımı düşündüm. aksi gibi her ay soldan yumurtladım 1 ay dışında. bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım. pazartesi günkü kontrolde 2 tane soldan yumurtam olduğunu söyledi doktor. ama rahim duvarımı beğenmeyip climara forte diye bi bant vermişti. bugün yine gittim kontrole. soldaki 2 yumurtamdan biri yok olmuş. ve sıkı durun sağdan da soldan da birer yumurtam olmuş. rahim duvarım da kalınlaşmış. çatlatma iğnemi vuruldum bugün 11.30'da. yarın 4 te aşılamam var. doktor "bu ay hiç olmadığım kadar ümitliyim" dedi. ben de umutlandım. dualarınızı bekliyorum.
Canım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüysen hamilesindir. :)benimde 2.aşılama evt sanki adet olacakmışım gibi.ben 8.günde idrar testi yaptım 30 dk sonra çok belli belirsiz 2,çizgi silik bir şekilde çıktı bende kullandığım progestan ilacına bağladım ama bilmiyorum.rabbim inş herkese hayırlı bir evlat nasip eder:)))
Canım inşaallah yerleşme kanamasıdır. Ben seni listeye yazıyorum şimdi olmadı diye ama inşaallah değiştiririz sonra.benim 10.günüm ve kahverengi lekeler başladı yarın kırmızıya döner.ilk aşılamamdada 10.gün adet olmuştum.gene hüsran
ben 2 yıllık evliyim 1 yıl önce 7 haftalıkken düşük yaptımyeniden istiyoruz ama dokuz aydır olmuyor eşimin spermlerinde hareketsizlik çıktı bende hafif sağ yumurtalıkta tembellik var eşimin değerleri şuanda iyi şükür ama 3 ay serephene kullandım doktor herşeyin yolunda olduğunu söylüyor ama malesef olmadı dün gittiğimde aşılama yapalım eşinin değerleri dönemsel değişiklik gösterebilir dedi ve menegon diye bi iğne verdi 5 gün kullan gel dedi.çok uzun yazdım ama benim aklıma takılan şu rahim filmi istiyorlar aşılama öncesi ben arkadaşlarımdan biliyorum doktoruma sorduğumda gerek olmadığını söylüyor başka bi doktora gittim rahim filmi aşılama öncesi şart diyor sizce ne yapmalıyım doktorumun dediğini mi yapmalıyım yoksa çekinmeli miyim
aşılamanın 11. günü oldu acaba kan testinde çıkarmı canm baktın mı sensizinde aşılama oldumu biraz merak ediyorum acaba gebe kalanlarda belirtileri nelerdir die
Canımm hayırlı olsun sayılar arttıkça çok seviniyoruz. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olur inşaallah canım. Fakat sen yine de aşılamadan sonra aşılamayı hiç düşünme. Çok fazla da ümitlenme. Ben ikinci aşılamada öyle yaptım mevlam verdi çok şükür. İlk aşılamamda çok ümitliydim olmayınca yıkıldım resmen.
Canım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüysen hamilesindir. :)
Canım inşaallah yerleşme kanamasıdır. Ben seni listeye yazıyorum şimdi olmadı diye ama inşaallah değiştiririz sonra.
Canım rahim filmi tüplerde herhangi bir tıkanıklık varsa onu açıyor. Aşılamanın tutması için gerekli. Ayrıca dış gebelik olmaması için de gerekli. Şart yani. Filmi çektirmeden aşılama yaptırırsan riske girersin.[/Q
KIZLAR 20 MAYISTA AŞILAMA OLDUM MERAKTAN ÖLÜYOM SİZCE BUGÜN TEST YAPTIRSAMMI
bnde tam bunu sordum kalp kalbe karsıymış yapmadım yaptrsammı ama korkuyorum negatiftenaşılamanın 11. Günü oldu acaba kan testinde çıkarmı canm baktın mı sen
canım valla bende korktuğumdan gidip yaptıramıyorumbnde tam bunu sordum kalp kalbe karsıymış yapmadım yaptrsammı ama korkuyorum negatiften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?