Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla ben hiç sormadım ne kadar kullanıldı avcumun içine verdiler nohottan biraz daha büyük binumune doğum haneye alıp aşılamamı oldum çok şükür oldu hangi şehirdesin sen canım?

adetin 15 . günü aşılama oldu ama o kişiden kişiye farklılık gösterebilir,çünkü yumurta gelişimine bakıyolar 20 mm lik yumurta elde edinceye kadar bekletiyolar devlet hastanesinde yaptırdım...allah yardımcın olsun umarım güzel haberlerle gelirsin sende...
(bu arada kafanı dinlendir içini ferah tut yaradanın ol deyip de olduramadığı bişi yok dua et allaha sığın cnm)

benim 10.günüm ve kahverengi lekeler başladı yarın kırmızıya döner.ilk aşılamamdada 10.gün adet olmuştum.gene hüsran

gerckten cok sewindim inanın cvbnızı okudum cvp yazdım aglıom benım iki yıl oldu kullanmadgım ilaç kalmadı eşimde bende sorun yok film testler aklınıza ne gelirse ypıldı heycanımdan ölcem benmde bugün onuncu günüm 20 mayısta aşılama oldum hangi devlet hastanesi ben özelde oldum karnım benmde sürekli şiş gaz var gibi ama onun haricinde hiçbişi yok ölüyom merktan alt üst olmuş haldeyim

Cok sevindim senin için ) her hamile bizim için bir umut ... Sana aşılamadan oncede mı iliski önerdi doktorun bana sakın aşılamaya kadar iliski olmasın demişti. Aşılamadan 1 gun sonra da gun asırı dedi..

ben 2 yıllık evliyim 1 yıl önce 7 haftalıkken düşük yaptım yeniden istiyoruz ama dokuz aydır olmuyor eşimin spermlerinde hareketsizlik çıktı bende hafif sağ yumurtalıkta tembellik var eşimin değerleri şuanda iyi şükür ama 3 ay serephene kullandım doktor herşeyin yolunda olduğunu söylüyor ama malesef olmadı dün gittiğimde aşılama yapalım eşinin değerleri dönemsel değişiklik gösterebilir dedi ve menegon diye bi iğne verdi 5 gün kullan gel dedi.çok uzun yazdım ama benim aklıma takılan şu rahim filmi istiyorlar aşılama öncesi ben arkadaşlarımdan biliyorum doktoruma sorduğumda gerek olmadığını söylüyor başka bi doktora gittim rahim filmi aşılama öncesi şart diyor sizce ne yapmalıyım doktorumun dediğini mi yapmalıyım yoksa çekinmeli miyim

Kızlarrrrr çok mutluyumm ilk aşılamam tuttu hamileyim :)))))))))))) allahım tüm istiyenlere nasip etsin inşl...
Canımm hayırlı olsun sayılar arttıkça çok seviniyoruz. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olur inşaallah canım. Fakat sen yine de aşılamadan sonra aşılamayı hiç düşünme. Çok fazla da ümitlenme. Ben ikinci aşılamada öyle yaptım mevlam verdi çok şükür. İlk aşılamamda çok ümitliydim olmayınca yıkıldım resmen.
Canım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüysen hamilesindir. :)
benim 10.günüm ve kahverengi lekeler başladı yarın kırmızıya döner.ilk aşılamamdada 10.gün adet olmuştum.gene hüsran
Canım inşaallah yerleşme kanamasıdır. Ben seni listeye yazıyorum şimdi olmadı diye ama inşaallah değiştiririz sonra.

Canım rahim filmi tüplerde herhangi bir tıkanıklık varsa onu açıyor. Aşılamanın tutması için gerekli. Ayrıca dış gebelik olmaması için de gerekli. Şart yani. Filmi çektirmeden aşılama yaptırırsan riske girersin.

Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın. Benden alıntı yaparak yazarsanız daha çabuk görürüm.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs-------------Ara verdiler
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs-----------20 Mayıs-------------Hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Canereser--------------1. Aş---------------6 Mayıs------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Fato45-------------2. Aş.----------------4 Mayıs-------------21 Mayıs -------------Hamile
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Benrath------------1. Aş------------------8 Mayıs-------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs-----------Başka bir ay inşaallah
Buket8588---------1.Aş------------------14 Mayıs-----------24 Mayıs
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Melbes-------------1. Aş--------------?-------------------------29 Mayıs-------------Hamile
Hstc-------------1. AŞ-------------------16 Mayıs--------------30 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Papatya--------------1. Aş-----------------20 Mayıs------------4 haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran-----------Başka bir ay inşallah
Bt0601---------------1. Aş.--------------27 Mayıs------------10 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran

Canım rahim filmi tüplerde herhangi bir tıkanıklık varsa onu açıyor. Aşılamanın tutması için gerekli. Ayrıca dış gebelik olmaması için de gerekli. Şart yani. Filmi çektirmeden aşılama yaptırırsan riske girersin.[/QUOTE]

çok teşekkür ederim cevap verdiğn için gebelik geçirdiğim için gerek yok dedi doktor ama sende doğru söylüyorsun korkumdan çekinmekten kaçıyordum ama doğru olanı yapmak lazım peki çok ağrılımı bu film korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…