canım valla bende korktuğumdan gidip yaptıramıyorum
nerde yaptınız aşılamayi
bthcg 349 çıktı canım
devlet hastanesi
aynen zaten olduguna da inanmıyorum hiç umudum yok malesef belirtim yok gayet önceki halim gibi şimdiden ağlamalara başladım bile olmadı die
umudunu kaybetme canım bu ay olmaz bi daha ki ay olur nefes alıyoruz çok şükür umut her zaman vardır
haklısınız ama gercekten çok sıkıntılı şeyler yaşadım 2 bucuk yıl olcak uğraş dur birde etrafımdakiler durumumdan sebep fesatlıkla neler yaptılar oyüzden dahada üzülüyorum malesef
hele bunu yapan bir kıs bir erkek 2 cocuklu 30 zu gecmiş eltin ve ona destek kaynanansa üçüncüyüde inatla yapansa hemde onu ypmak için bitane düüşük yaptıgı haldebizde 2 yıldır evliyiz 1 yıldır da istiyoruz ama daaha kısmet olmadı etraftakilerin sesini asla kısamıyosun ki
gerckten cok sewindim inanın cvbnızı okudum cvp yazdım aglıom benım iki yıl oldu kullanmadgım ilaç kalmadı eşimde bende sorun yok film testler aklınıza ne gelirse ypıldı heycanımdan ölcem benmde bugün onuncu günüm 20 mayısta aşılama oldum hangi devlet hastanesi ben özelde oldum karnım benmde sürekli şiş gaz var gibi ama onun haricinde hiçbişi yok ölüyom merktanalt üst olmuş haldeyim
Canım rahim filmi tüplerde herhangi bir tıkanıklık varsa onu açıyor. Aşılamanın tutması için gerekli. Ayrıca dış gebelik olmaması için de gerekli. Şart yani. Filmi çektirmeden aşılama yaptırırsan riske girersin.
teprikkllleeerrcoooook muutlu oldum allah kucagına alıp evlendirmeyyi de nasip etsin canımmm bizede dua et bizimki de tutsuuunnn
hele bunu yapan bir kıs bir erkek 2 cocuklu 30 zu gecmiş eltin ve ona destek kaynanansa üçüncüyüde inatla yapansa hemde onu ypmak için bitane düüşük yaptıgı halde
canım aşılamada deneyimli dr önemli devlet hastanesinde başarı oranı yüksek olan dr varmışş araştırıp ona geçtim,özel hastanede tedavi görüyodum normalde ama tırt çıktı.gittim gönlümü ferah tutup deneyimli dr a aşılamamı oldum eğer özelde kalsaydım daha bana hsg çekiceklerdi ben hsg çekilmed,iim.şu an sonuç ortada gönlünü ferah tut dua et doğru dr seç allah yardımcınız olsun...
bi çok kadının içinde fesatlık var görmemezlikten gelmekten başka elimizden bişey gelmez
bi çok kadının içinde fesatlık var görmemezlikten gelmekten başka elimizden bişey gelmez
aynı binadaysan zor malesef
boşver sen onları :) acaba bugün test yapsak mı?
hangisi birde süreç neydi hemen mi aşılama oldu yoksa öncesinde ne istendi neler yapıldı
eşim izin vermio bekletio beni acaba idrar da cıkarmı onu yapsam gizlice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?