Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
umudunu kaybetme canım bu ay olmaz bi daha ki ay olur nefes alıyoruz çok şükür umut her zaman vardır

haklısınız ama gercekten çok sıkıntılı şeyler yaşadım 2 bucuk yıl olcak uğraş dur birde etrafımdakiler durumumdan sebep fesatlıkla neler yaptılar oyüzden dahada üzülüyorum malesef

haklısınız ama gercekten çok sıkıntılı şeyler yaşadım 2 bucuk yıl olcak uğraş dur birde etrafımdakiler durumumdan sebep fesatlıkla neler yaptılar oyüzden dahada üzülüyorum malesef

bizde 2 yıldır evliyiz 1 yıldır da istiyoruz ama daaha kısmet olmadı etraftakilerin sesini asla kısamıyosun ki

bizde 2 yıldır evliyiz 1 yıldır da istiyoruz ama daaha kısmet olmadı etraftakilerin sesini asla kısamıyosun ki
hele bunu yapan bir kıs bir erkek 2 cocuklu 30 zu gecmiş eltin ve ona destek kaynanansa üçüncüyüde inatla yapansa hemde onu ypmak için bitane düüşük yaptıgı halde

bende 1 senedir uğraşıyorum eşimde morfoloji sorunu var.morfoloji hareketsizlikten de önemliymiş heralde.geçen salı günü yumurtlama günümdü o günden sonra yaklaşık 4-5 gün çok bel ağrısı kasıklarımda ara ara batma ve göğüs sancısı hissettim hiçbir ay bu kadar olmamıştı fakat göğüs dolgunluğu dışında bel ağrım geçti hala ara ara batma hissi hissediyorum ama çatlamış yumurta batma hissi yapar mıı?hamile olan arkadaşlar daha iyi bilir sizde olmuşmuydu.adetime 3-4 gün var test yapsam çıkar mı?

canım aşılamada deneyimli dr önemli devlet hastanesinde başarı oranı yüksek olan dr varmışş araştırıp ona geçtim,özel hastanede tedavi görüyodum normalde ama tırt çıktı.Gittim gönlümü ferah tutup deneyimli dr a aşılamamı oldum eğer özelde kalsaydım daha bana hsg çekiceklerdi ben hsg çekilmed,iim.Şu an sonuç ortada gönlünü ferah tut dua et doğru dr seç allah yardımcınız olsun...

çok teşekkür ederim cevap verdiğn için gebelik geçirdiğim için gerek yok dedi doktor ama sende doğru söylüyorsun korkumdan çekinmekten kaçıyordum ama doğru olanı yapmak lazım peki çok ağrılımı bu film korkuyorum[/QUOTE]

cnm doğum yapmış olsanda doğumdan sonra yapışma yada tıkanıklık olabiliyormuş.benimde 2.ama hsg çektirdim korkuyorsan anestezili yaptır biraz fazla ücret ödüyorsun ama hiç bir şey hissetmiyorsun kendinide kasmamış olursun.belki aşılamaya bile gerek kalmadan hamile kalırsın hsgden sonra hamile kalanlar oluyormuş.dr.un hsg yaptırmadan aşılama yaptırması çok saçma aslında bir sıkıntı varsa nasıl birleşecek yumoşlar ve süpercanlar.

ilgin için çok teşekkür ederm ben film çekindim bir yıl önce hiçbişey cıkmadı sonrada bir yıl ara verdim doktara kendide olmadı stresli bi yaşantım var büyzden prolaktınım 35 hep dostınex kullnıom ilk kes hangi devlet hastansi sizn ben medıcana ömer vanlıoğluna gttim ve aşılama oldum bekliyom ama hiç belirtim yok

hangisi birde süreç neydi hemen mi aşılama oldu yoksa öncesinde ne istendi neler yapıldı

2012 şubatta özel hastanede başladım her ay klomen ovitrella bir iki ay dinlediğim oldu bu süreç içinde dr um dedi sana hcg çekelim korktum çekilmek istemedim bir de başka dr deneyip araştırdım devlet hastanesinde bir buldum ona anlattım klomen kullandığımı ama olmadığını menegon iğne verdi 2 kutu ilaç kullandım yumoşlarıma baktı gelişimi güzel dedi aslında aşılama yapmasakta sağlıklı dedi ben dedim olmuşken kaçırmak istemiyorum kaybetcek bişi yok dedim ve 29 tl ödeyerek aşılamamı oldum.allahım herkese nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…