yok canm daha erken idrar testi için adet tarihinin 1 hafta geçmesi gerek
2012 şubatta özel hastanede başladım her ay klomen ovitrella bir iki ay dinlediğim oldu bu süreç içinde dr um dedi sana hcg çekelim korktum çekilmek istemedim bir de başka dr deneyip araştırdım devlet hastanesinde bir buldum ona anlattım klomen kullandığımı ama olmadığını menegon iğne verdi 2 kutu ilaç kullandım yumoşlarıma baktı gelişimi güzel dedi aslında aşılama yapmasakta sağlıklı dedi ben dedim olmuşken kaçırmak istemiyorum kaybetcek bişi yok dedim ve 29 tl ödeyerek aşılamamı oldum.allahım herkese nasip etsin...
kızlaaarr. bu zamana kadar hep sağdan yumurtladığım ay hamile kalacağımı düşündüm. aksi gibi her ay soldan yumurtladım 1 ay dışında. bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım. pazartesi günkü kontrolde 2 tane soldan yumurtam olduğunu söyledi doktor. ama rahim duvarımı beğenmeyip climara forte diye bi bant vermişti. bugün yine gittim kontrole. soldaki 2 yumurtamdan biri yok olmuş. ve sıkı durun sağdan da soldan da birer yumurtam olmuş. rahim duvarım da kalınlaşmış. çatlatma iğnemi vuruldum bugün 11.30'da. yarın 4 te aşılamam var. doktor "bu ay hiç olmadığım kadar ümitliyim" dedi. ben de umutlandım. dualarınızı bekliyorum.
adetin 15 . günü aşılama oldu ama o kişiden kişiye farklılık gösterebilir,çünkü yumurta gelişimine bakıyolar 20 mm lik yumurta elde edinceye kadar bekletiyolar devlet hastanesinde yaptırdım...allah yardımcın olsun umarım güzel haberlerle gelirsin sende...
(bu arada kafanı dinlendir içini ferah tut yaradanın ol deyip de olduramadığı bişi yok dua et allaha sığın cnm)
devlet hastanesi
bnde tam bunu sordum kalp kalbe karsıymış yapmadım yaptrsammı ama korkuyorum negatiften
ÖNCE SİZ YAPTIRIN
:):)
galiba yaptırıcam buğün merak ediyorum
iskenderun devlet hasnesi dr.erol özdaşeğer benim tutmazsa bende oraya gitmek istiyorum buyüzden cok soruyorum birde hastnenin hangisi oldunu yada doktoru söylermisinzi sakıncası yoksa
ben aşımadan 14 gün sonra yaptım.biraz daha sabır cnm.
iskenderun devlet hasnesi dr.erol özdaş
galiba yaptırıcam buğün merak ediyorum
bende 22 mayista aşılama yaptım ilk aşılamam ama göğüslerim ağrıyor galiba olmadı
bnde 20 mayısta yaptırdım sadece göğüslerim acıyo bncede benmde olmadı
kişiden kişiye değişir belirtiler ama benim göğüsler ağrıdımı hasta oluyorum malasef
aynen bnde öleyim umarım olmayız
çok teşekkür ederim cevap verdiğn için gebelik geçirdiğim için gerek yok dedi doktor ama sende doğru söylüyorsun korkumdan çekinmekten kaçıyordum ama doğru olanı yapmak lazım peki çok ağrılımı bu film korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?