Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

eğer benim tutmazsa bende oraya gitmek istiyorum buyüzden cok soruyorum birde hastnenin hangisi oldunu yada doktoru söylermisinzi sakıncası yoksa

aynı şeyleri düşünüyodum... sağda yumurtam olduğu ay hamile kalcam diyodum klomenle oldu ama hamile kalamadım :)) benim o tezim çürüdü seninki çürümez inş..

birde p.tesi bir sağda 11mm bir solda 8mm yumurtam vardı bugün baktılar güya bitane varmış sağda 14mm.. diğeri kaybolmuş olamaz dimi.. bence göremediler .. yarın bidaha gitcem muhtemelen p.tesi aşılama yapcaklar....

devlet hastanesi

saol canım ilgin için.. hangi devlet hastanesinde yaptırdın...ben kanuniye gidiyorumda acaba orasımı diye sordum

arkadaşlarım mrb,bende 18 mayısta oldum aşılamamı bugün 12.günüm insanda en ufak ta olsa bir belirti olmaz mı ya bende yok hemde hiç yok,olmadı mı demek bu?

cnm doğum yapmış olsanda doğumdan sonra yapışma yada tıkanıklık olabiliyormuş.benimde 2.ama hsg çektirdim korkuyorsan anestezili yaptır biraz fazla ücret ödüyorsun ama hiç bir şey hissetmiyorsun kendinide kasmamış olursun.belki aşılamaya bile gerek kalmadan hamile kalırsın hsgden sonra hamile kalanlar oluyormuş.dr.un hsg yaptırmadan aşılama yaptırması çok saçma aslında bir sıkıntı varsa nasıl birleşecek yumoşlar ve süpercanlar.[/QUOTE]

canım çok haklısın teşekkür ederim yardımın için anesteziyi araştıracam içim rahatlatı sağol

Bende sürekli belirti arıyorum kendimde ve yaşıyorum. Düşünce gücüyle yapamayacağımız bişey yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…