Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne gibi belirtileriniz var arkadaşlar?ben de 23mayısta oldum aşılamamı biraz sağ kasığımda kasılma var benim yürürken ağrı yapıyor,başkada bir belirtim yok belkide erken daha,belkide tutmadı aşılamam,beklemek çok zor,aynı acıyı yaşayacak olmakda zor..

aynen bnde öleyim umarım olmayız

Arkadaşlar umarım aşılamalardan pozitif sonuç alırsınız. Bende 1 Mayısta ilk aşılamamı yaptırdım, o kadar çok belirti yaşadım ki kesin hamileyim dedim, ama adet belirtisimi hamilelik mi ayırt edemiyorum artık. her adet öncesi deli gibi göğüslerim acıyordu, bu defada aynı oldu, ben hep hamileliğe yordum ama malesef sonuç negatif oldu bende. Birazda piskolojik sanırım, kendimizi hep hamile gibi düşündüğümüzden mi kaynaklanıyor bilemiyorum. sizlerin belirtileri hamileliğin belirtileridir inşallah. Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun :)

Kızlar yardım(
Adetime daha 5 gün var. Biraz önce eve geldim pembe akıntı vardı. Dün gece progestan ı yanlışlıkla iki tane içtim. Nolur bilen varsa yardım etsin

kimsecikler yok burda insanın kendinde belirtiler araması çok kötü..............

Merhaba sizi çok iyi anlıyorum, yaşadığınız her belirtiyi ona yoruyorsunuz. aklınız sürekli karnınızda, acaba orada neler oluyor, acaba hamilemiyim değilmiyim sorusu beyninizi kemiriyor. Belki bu belirtiler normal zamanda da yaşanıyor ama biz sonuç alma dönemini beklerken vücudumuz daha fazla dinleyip en ufak ayrıntıyı kaçırmıyoruz. Normalde ufacık bi krampın, ağrının farkına bile varmıyoruz çoğu zaman, takmıyoruz bile... Ama bu süreçte herşey acaba mı diye diye piskolojik olarak ta etkiliyor. Ben de hep böyle oldum, oluyorum da. Çok fazla düşünmemeye çalışın, olacağı varsa olur zaten. Düşündükçe daha fazla stres oluyor insan. Bu ay ilk aşılamam tutmadı, şimdi de birşey yapmıyorum, bir kaç bekliyeceğim, ve bu ay tedavi falan olmadığımdam çok daha rahatım, belki de böyle olmak gerekiyor. 2 yıldır çok çektim. Rabbim bu yolda bebek özlemi yaşayan herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah :) Çok fazla takmamaya çalış, herşey beyinde bitiyor :)

Kızlar yardım(
Adetime daha 5 gün var. Biraz önce eve geldim pembe akıntı vardı. Dün gece progestan ı yanlışlıkla iki tane içtim. Nolur bilen varsa yardım etsin

canım tam birbilgim yok bu konuda ama hemen ümitsizliğe kapılma, belki gebelik belirtisi olabilir pembe leke, olumlu düşünmeye çalış, eğer için rahat etmezse de doktoruna bir sor derim.

malesef sabah regl oldum ilk aşılamamdı tutmadı inşallah başka bir aya

Umudunu yitirme umarım diğer aylarda güzel haberi alırsın, benimde mayısta ilk aşılamam tutmadı, bu ay fazla düşünmüyorum artık. Hakkımızda hayırlısı olsun.

haklısınız insan kendini dinliyor kafayı yiyecek gibi ama aslında belirtiler kişiye göre değişir bunu bilmek lazım

cnm benim prolaktinim 76 lardaydı ben parlodel kullandım devamlı onu stabil düşük tuttum.gebeliğimi öğrenene kadar kulllandım bıraktığımda 70 lere çıkıyodu umudunu asla kaybetme bu hormon stres hormonu sen eşinle mutlu olmaya huzurlu olmaya çalış kapıyı kapattığında he3psi dışarda kalıo sonuçta dualarım sizinle allah yardımcınız olsun...

canım ilk bebegin olduguna göre tüplerin acıktır die düşünmüştür ilk normal olduysa korkma inş tez elden olur sanırım dr buna güvenerek istememiş filmi ben olsam ben cektirmeden tedaviye gecerdim bu benm fikrim

benide eklermisin canım 2.asılama asılma terhi 28 mayıs sonuç 12 haziran

Kızlar yardım(
canım sen bu progestanı çok ciddiye alıyon aylarca prgestn kullanan biri olrak korkma alakası yok diyorum inşşşaaalllaahh yerleşme kanamasıdır kalbimden öyle geciyor şuanda hadii hayırlı haberler verin kızlarr mutlu olalımm

Ya kızlar aşılamanın tutmuş olması için illaki yerleşme kanaması olması şartmı ya herkes bundan bahsediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…