aynen bnde öleyim umarım olmayız
kimsecikler yok burdainsanın kendinde belirtiler araması çok kötü..............
Kızlar yardım(
Adetime daha 5 gün var. Biraz önce eve geldim pembe akıntı vardı. Dün gece progestan ı yanlışlıkla iki tane içtim. Nolur bilen varsa yardım etsin
malesef sabah regl oldum ilk aşılamamdı tutmadı inşallah başka bir aya
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum, yaşadığınız her belirtiyi ona yoruyorsunuz. aklınız sürekli karnınızda, acaba orada neler oluyor, acaba hamilemiyim değilmiyim sorusu beyninizi kemiriyor. Belki bu belirtiler normal zamanda da yaşanıyor ama biz sonuç alma dönemini beklerken vücudumuz daha fazla dinleyip en ufak ayrıntıyı kaçırmıyoruz. Normalde ufacık bi krampın, ağrının farkına bile varmıyoruz çoğu zaman, takmıyoruz bile... Ama bu süreçte herşey acaba mı diye diye piskolojik olarak ta etkiliyor. Ben de hep böyle oldum, oluyorum da. Çok fazla düşünmemeye çalışın, olacağı varsa olur zaten. Düşündükçe daha fazla stres oluyor insan. Bu ay ilk aşılamam tutmadı, şimdi de birşey yapmıyorum, bir kaç bekliyeceğim, ve bu ay tedavi falan olmadığımdam çok daha rahatım, belki de böyle olmak gerekiyor. 2 yıldır çok çektim. Rabbim bu yolda bebek özlemi yaşayan herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah :) Çok fazla takmamaya çalış, herşey beyinde bitiyor :)
ilgin için çok teşekkür ederm ben film çekindim bir yıl önce hiçbişey cıkmadı sonrada bir yıl ara verdim doktara kendide olmadı stresli bi yaşantım var büyzden prolaktınım 35 hep dostınex kullnıom ilk kes hangi devlet hastansi sizn ben medıcana ömer vanlıoğluna gttim ve aşılama oldum bekliyom ama hiç belirtim yok
canım ilk bebegin olduguna göre tüplerin acıktır die düşünmüştür ilk normal olduysa korkma inş tez elden olur sanırım dr buna güvenerek istememiş filmi ben olsam ben cektirmeden tedaviye gecerdim bu benm fikrimben 2 yıllık evliyim 1 yıl önce 7 haftalıkken düşük yaptımyeniden istiyoruz ama dokuz aydır olmuyor eşimin spermlerinde hareketsizlik çıktı bende hafif sağ yumurtalıkta tembellik var eşimin değerleri şuanda iyi şükür ama 3 ay serephene kullandım doktor herşeyin yolunda olduğunu söylüyor ama malesef olmadı dün gittiğimde aşılama yapalım eşinin değerleri dönemsel değişiklik gösterebilir dedi ve menegon diye bi iğne verdi 5 gün kullan gel dedi.çok uzun yazdım ama benim aklıma takılan şu rahim filmi istiyorlar aşılama öncesi ben arkadaşlarımdan biliyorum doktoruma sorduğumda gerek olmadığını söylüyor başka bi doktora gittim rahim filmi aşılama öncesi şart diyor sizce ne yapmalıyım doktorumun dediğini mi yapmalıyım yoksa çekinmeli miyim
benide eklermisin canım 2.asılama asılma terhi 28 mayıs sonuç 12 haziranSonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın. Benden alıntı yaparak yazarsanız daha çabuk görürüm.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs-------------Ara verdiler
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs-----------20 Mayıs-------------Hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Canereser--------------1. Aş---------------6 Mayıs------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Fato45-------------2. Aş.----------------4 Mayıs-------------21 Mayıs -------------Hamile
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Benrath------------1. Aş------------------8 Mayıs-------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs-----------Başka bir ay inşaallah
Buket8588---------1.Aş------------------14 Mayıs-----------24 Mayıs
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Melbes-------------1. Aş--------------?-------------------------29 Mayıs-------------Hamile
Hstc-------------1. AŞ-------------------16 Mayıs--------------30 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Papatya--------------1. Aş-----------------20 Mayıs------------4 haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran-----------Başka bir ay inşallah
Bt0601---------------1. Aş.--------------27 Mayıs------------10 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran
benide eklermisin canım 2.asılama asılma terhi 28 mayıs sonuç 12 haziran
canım sen bu progestanı çok ciddiye alıyonKızlar yardım(
Adetime daha 5 gün var. Biraz önce eve geldim pembe akıntı vardı. Dün gece progestan ı yanlışlıkla iki tane içtim. Nolur bilen varsa yardım etsin
mrbBenide ekleyin 22 mayıs
inş olumlu sonuçlanır hepimiznki1 aşılamam yapıldı
inş olumlu sonuçlanır hepimiznki
Ya kızlar aşılamanın tutmuş olması için illaki yerleşme kanaması olması şartmı ya herkes bundan bahsediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?