Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar benimde tarihim kesinleşti sayılır isterseniz benide ekleyin ..

ilk aşılama tarihi 3 haziran test tarihi ( Özel isticem:) ) 13 haziran çünkü evlilik tarihimiz ..3 senemiz bitiyo hayırlısıyla...

salı günü test günüm acaba gidip yaptrsammı bugun

bence bekle canım... herşeyin zamanı hayırlısını dile allaha sığın bekle... allahım inş. nasip eder bugün olmadı yarın olur allahımıza çok şükür.. yumurtaya can veren rabbim bizden de bir can verecektir inşallah.... farzetki aşılama gününü bekliyosun ona göre sabret..

bende p.tesini bekliyorum .. aşılamam olcak inş. . zerre umudum yok... ama kısmet hayırlısı

cnm sen çektirdin mi bu filmi aşılama öncesi.aslında bende çekinmek istemiyorum ama yapışıklık olabiliyormuş aşılama öncesi cesaretimi toplayıp çektirecem mecburen

inşallah olur hepimize mutlu haber verirsiniz.

Kızlar regl gunum dundu ama olmadı yarın doktora gidecem 3 gun gecsin gel dedi ama ayni regl olacam gibi bel agrisi cekiyorum

Korkuyorum ya negatif gormeye cnm

korkma ikinci çizgi çıkmazsa inanmayız :))
benim adet günümde silik çizgi çıkmıştı idrar testimde..
yaa çok merak ettim inşşşşşşşşşşşşallah olmuştur..

dr bu ay ara verelim demişti
ben kendi aşılamamı kendim yaptım bu kez
12. gün ovitrelle yaptım 12-13-14. günlerde çalışmalar devam etti
21. gün yani 5 haziranda e2 ile progesteron testlerimi yaptırıcam
belki bu kez olur, kısmettt..

Tsk edr cnm inş olmam yarına kdr tebrik edr valla aşılamanı kendin yaptigin icin inş seninkide tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…