Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

biz doktora değilde sana gelelim o zaman

ben artık aşılama yapmayacam raporum hazır tüp bebek inşallah ramazandan sonra artık...

bende tüp bebek düşünüyorum artık
en azından %60 şansım var
aşılamada %10..

rapor için yaptırdım işte..

ben 7 mayısta adet oldum 20 mayısta doktora gittim dediki yumurtan 18 mm gecmiş istersen aşılama yapalım ama öncesinde takip felan yok yani 20 mayıs gece 12 de igne yaptı 22 mayıs sabah 11 de aşılama yaptı ama hiç ilaç vermesi sonrasında içime sinmedi

Slm arkadaslar bahceci tup bebegi raporla yapiyormu acaba

cnm sen çektirdin mi bu filmi aşılama öncesi.aslında bende çekinmek istemiyorum ama yapışıklık olabiliyormuş aşılama öncesi cesaretimi toplayıp çektirecem mecburen
ben cektirdim canım evlendgm ilk günden beri istiyodum 1.5 sene haplar felan kullandım bende pko var baktık olmuo tüplerde sorun vardr belki dedik cektirdim cok şkür temiz çıktı sonra asılama tutmadı 2 ay dinlendim 3gün önce 2.asılamam yapıldı

Ya kızlar aşılamanın tutmuş olması için illaki yerleşme kanaması olması şartmı ya herkes bundan bahsediyor..
duygucugum tabiki hayırrr netten arastırsan detaylı bilgi alırsın gene de kaba taslak anlatım bazı yumurtalar rahme yerleşirken kılcal damara denk gelio oda ufak çaplı kanamaya yol açıo illaki herkeste olacak die bişi yok %10 felan

cnm benim çok yakın bi arkadaşımda pko ama iki hafta önce hamile olduğunu öğrendi üç yıldır çocuk için uğraşıyordu sakın pes etme ben onu gördükten sonra daha çok umutlandım.

Arkadaşlar bugün kanama olmuştu ya Dr gittim. Ultrasonla baktı. Tutunma olabilir dedi. Rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Adet görünmüyor dedi. Progestanı 3 e çıkardı. Yat dinlen ağır iş yapma adet gününü bekle dedi. Kan testi yapayımmı diye sordum hayır bekle dedi. Hamile olsam ultrasonda görünmez mi?

kızlar ben aşılamamı yaptırdım. 1 saat yatırdı. sonra evimize geldik. şimdi dinleniyorum.

kızlar ben aşılamamı yaptırdım. 1 saat yatırdı. sonra evimize geldik. şimdi dinleniyorum.

Gorünmeye bilir cnm benide 10 gun sonra istedi gozukmedi kan tahlili istedi gebelik yok dedi yinede bu sonuca guvenmeyelim gec döllenme olmuşsa cıkmaz dedi adet olmaz isen 3 gun gel dedi ve hala olmadim yarin dr gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…