korkma ikinci çizgi çıkmazsa inanmayız :))
benim adet günümde silik çizgi çıkmıştı idrar testimde..
yaa çok merak ettim inşşşşşşşşşşşşallah olmuştur..
dr bu ay ara verelim demişti
ben kendi aşılamamı kendim yaptım bu kez
12. gün ovitrelle yaptım 12-13-14. günlerde çalışmalar devam etti
21. gün yani 5 haziranda e2 ile progesteron testlerimi yaptırıcam
belki bu kez olur, kısmettt..
biz doktora değilde sana gelelim o zaman
ben artık aşılama yapmayacam raporum hazır tüp bebek inşallah ramazandan sonra artık...
aşılamam tutarsa açıyorum bi klinik :)))
korkma ikinci çizgi çıkmazsa inanmayız :))
benim adet günümde silik çizgi çıkmıştı idrar testimde..
yaa çok merak ettim inşşşşşşşşşşşşallah olmuştur..
dr bu ay ara verelim demişti
ben kendi aşılamamı kendim yaptım bu kez
12. gün ovitrelle yaptım 12-13-14. günlerde çalışmalar devam etti
21. gün yani 5 haziranda e2 ile progesteron testlerimi yaptırıcam
belki bu kez olur, kısmettt..
bende tüp bebek düşünüyorum artık
en azından %60 şansım var
aşılamada %10..
rapor için yaptırdım işte..
bende rapor için yaptım...hakkımızda hayırlısı inşallah bebekler hemen geliverir
ben cektirdim canım evlendgm ilk günden beri istiyodum 1.5 sene haplar felan kullandım bende pko var baktık olmuo tüplerde sorun vardr belki dedik cektirdim cok şkür temiz çıktı sonra asılama tutmadı 2 ay dinlendim 3gün önce 2.asılamam yapıldıcnm sen çektirdin mi bu filmi aşılama öncesi.aslında bende çekinmek istemiyorum ama yapışıklık olabiliyormuş aşılama öncesi cesaretimi toplayıp çektirecem mecburen
duygucugum tabiki hayırrr netten arastırsan detaylı bilgi alırsın gene de kaba taslak anlatım bazı yumurtalar rahme yerleşirken kılcal damara denk gelio oda ufak çaplı kanamaya yol açıo illaki herkeste olacak die bişi yok %10 felanYa kızlar aşılamanın tutmuş olması için illaki yerleşme kanaması olması şartmı ya herkes bundan bahsediyor..
inş hayırlı haberini bekliyoruz nedense hamilesin gib gibiiiiii his ettimKızlar regl gunum dundu ama olmadı yarın doktora gidecem 3 gun gecsin gel dedi ama ayni regl olacam gibi bel agrisi cekiyorum
korkunun ecele faydası yokk:13:Korkuyorum ya negatif gormeye cnm
aşılamam tutarsa açıyorum bi klinik :)))
inş hayırlı haberini bekliyoruz nedense hamilesin gib gibiiiiii his ettim
korkunun ecele faydası yokk:13:
ben cektirdim canım evlendgm ilk günden beri istiyodum 1.5 sene haplar felan kullandım bende pko var baktık olmuo tüplerde sorun vardr belki dedik cektirdim cok şkür temiz çıktı sonra asılama tutmadı 2 ay dinlendim 3gün önce 2.asılamam yapıldı
kızlar ben aşılamamı yaptırdım. 1 saat yatırdı. sonra evimize geldik. şimdi dinleniyorum.
kızlar ben aşılamamı yaptırdım. 1 saat yatırdı. sonra evimize geldik. şimdi dinleniyorum.
Arkadaşlar bugün kanama olmuştu ya Dr gittim. Ultrasonla baktı. Tutunma olabilir dedi. Rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Adet görünmüyor dedi. Progestanı 3 e çıkardı. Yat dinlen ağır iş yapma adet gününü bekle dedi. Kan testi yapayımmı diye sordum hayır bekle dedi. Hamile olsam ultrasonda görünmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?