Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar...ben de gonal f 75 kullanacağım..ilaca daha başlamadım...ama doktora sormadım..bir kutu aldım 75 lik ...tedavim 5 gün sürecek..acaba bu bir kutu mu 5 gün gidecek..yoksa her gün 1 kutu mu kullancam...lütfen cevap yazın..acil..tşkler.

ultrasonla baktı canım. Kanamada kesildi gibi. Ben bugün nöbetciydim çok ayakta kaldım. Ondan şüpheleniyorum. Hayırlısı bakalım umudum kırıldı ama bilmiyorum. Zaten aşılamadan sonra tutmazsa tüp deneyelim dedi. Bilmiyorum ya. Yatıyorum şimdi hayırlısı. Sen ne durumdasın?

kızlar selam;bir sorum olacaktı.Aranızda aşılamayı istanbul'da devlet hastanesinde yaptıran var mı?Ben özelde yaptırmıştım.devlette işlem nasıl oluyor.fiyatlar nasıl öğrenmek isterim.ben anadolu yakasındayım.bilgilendirirseniz sevinirim.

Hanımlar bir sorum var. Bugün benim aşılama sonrası 5. Günüm. Ve beklemek gerçekten çok zor. Sizce bu kadar erken belli olur mu? 10 Haziran'a kadar nasıl bekleyeceğim

haklısınız insan kendini dinliyor kafayı yiyecek gibi ama aslında belirtiler kişiye göre değişir bunu bilmek lazım

evet çok zor bir dönem, kişiden kişiye değişiyor belirtiler, bazısının yaşadığını diğer kişi hiç yaşamıyor ama sonuç bekleme dönemini atlatmak çok zor, acaba mı diye diye geçmiyor sanki zaman :)

Hayirli cumalar arkadaslar.benim geceden beri devam eden kasik agrim var 4gunum asilamadan sonra sizdede oldumu 1asilamamda olmamisti

Hayirli cumalar arkadaslar.benim geceden beri devam eden kasik agrim var 4gunum asilamadan sonra sizdede oldumu 1asilamamda olmamisti

merhaba .. inş. hamilelik belirtisidir.. ben bu topikten istifa ettim :)) 3 Haziranda olcak kısmetse aşılamam... büyük gün p.tesii.. hafta sonuda sınavlarım var nasıl konsantre olcaksam artık

merhaba .. inş. hamilelik belirtisidir.. ben bu topikten istifa ettim :)) 3 Haziranda olcak kısmetse aşılamam... büyük gün p.tesii.. hafta sonuda sınavlarım var nasıl konsantre olcaksam artık
İnsallah.sninde tutar asilaman sinavindada basarilar nefen istifa ettin forumdann

İnsallah.sninde tutar asilaman sinavindada basarilar nefen istifa ettin forumdann

canım hazirana kaldım ben o yüzden yeni bi topik açtım... belki benim gibi başkalarıda vardır diye ama henüz gelen olmadı şu an sadece mayıs aşılamaları var galiba.. haziranın ilk aşılamasıyım :))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benim aşılamamda dün saat 15 de yapıldı ikşnci aşılamam. iki olgun yumurtam vardı puregon 75 vuruldum göbekten. 8 gün boyunca birde famera kullandım. 40 milyon sperm le yapıldı dr herşey yolunda dedi şansımız yüksekmiş ve bana proginex iğne verdi kalçadan 10 gün boyunca vurulucam ama sağlık ocağı baya uzak 15 dk yürüyorum ama ağır ağır yürüdüğüm için yarım saat sürüyor acaba aşılamaya bir zararı olurmu dün hep yattım iğne yaptırmak zorunda olduğum için yürümek zorundayım çok üzgünüm en azından üç gün kalkmıcaktım ama bir zarar verirmi acaba yürümek cvp yazın ne olurherkesin kucağı dolsun allah yüzümüze balsın amiiiiiiiiiiiin

Asilaman hayirli olsun cnm tutar insallah stres yapma bence ilk asilamamda dinlenmistim ama tutmadi simdi asilamadan sonraki gun temizlik yaptim yine bi arkadas ikinci gunu denize gitmisti ve tuttu asilamasi yurumekten bisi olmaz bence agir kaldirmamaya calis

Anladim cnm. İnsallah zamani gelmistir bebislerimizin

çok tskkürler cnm cvbın için inşallah seninkide tutar emeklerimizinkarşılığını almak umuduyla allah bu cumanın yüzü suyu hürmetine bebeklerimize ol desin amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…