ben daha yapmadım ama inş yarın yapcam
,,yok daha yapmadım bende ama hasta olcam çünkü karnım ağrıo ara ara
,,
adet tarihin ne zaman ki yani geçen ay hangi gün oldun ki
arkadaslar asilamam dun oldu banyo yspmaya korkuyorum sizler nezaman banyo yaptiniz hemenmi sonrami
asilamadan kac gun one iliskiyi biraktiniz cnm
banada bisi demedi canım dr bende 3gun perhizle mi olsa diyorumm benim 12.gunumde yumoslara bakilcak 13 yada 14.gun asilama olur herhalde
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------SonuçBenide ekleyin 22 mayıs
Bende yerleşme kanaması olmadı canım.Ya kızlar aşılamanın tutmuş olması için illaki yerleşme kanaması olması şartmı ya herkes bundan bahsediyor..
Canım 11 haziran sonuç tarihin olduğundan Haziran topiğine yaz istersen ben 1 haftaya kadar liste tutmeyı bırakacağım çünkü.mrb kızlar...bende 28 mayıs da 2.aşılamamı oldum sonuç tarihim 11 haziran..dua edelim birbirimize..
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın. Benden alıntı yaparak yazarsanız daha çabuk görürüm.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs-------------Ara verdiler
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs-----------20 Mayıs-------------Hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Canereser--------------1. Aş---------------6 Mayıs------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Fato45-------------2. Aş.----------------4 Mayıs-------------21 Mayıs -------------Hamile
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Benrath------------1. Aş------------------8 Mayıs-------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs-----------Başka bir ay inşaallah
Buket8588---------1.Aş------------------14 Mayıs-----------24 Mayıs
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Melbes-------------1. Aş--------------?-------------------------29 Mayıs-------------Hamile
Hstc-------------1. AŞ-------------------16 Mayıs--------------30 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Papatya--------------1. Aş-----------------20 Mayıs------------4 haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran-----------Başka bir ay inşallah
Bt0601---------------1. Aş.--------------27 Mayıs------------10 Haziran
Asyalı------------2. Aş------------------28 Mayıs----------------12 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran
mrb cnm hayirlara gelsin ins cnmmmmm kac gun kaldi senin sonucu merak ediyorum
Salı günü adet günüm salı yaparım heralde testi canım. Hayırlısı inşallahmrb cnm hayirlara gelsin ins cnmmmmm kac gun kaldi senin sonucu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?