Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar asilamam dun oldu banyo yspmaya korkuyorum sizler nezaman banyo yaptiniz hemenmi sonrami

arkadaslar asilamam dun oldu banyo yspmaya korkuyorum sizler nezaman banyo yaptiniz hemenmi sonrami

ben de dün aşılamamı yaptırdım canım. inşallah hayırlı haberler alırız. dün banyo yapmadım ama doktorum bugün ilişki önerdi. bugün ilk banyomu da yaptım.

asilamadan kac gun one iliskiyi biraktiniz cnm

bize herhangi bir uyarı yapılmadı ama eşim 2 günlük perhizle verdi spermi. ben 12. günümde oldum aşılama.bugün 13. günümdü yine ilişki olsun dedi. cumartesiyi boş geçin pazar progestana başla dedi canım.

banada bisi demedi canım dr bende 3gun perhizle mi olsa diyorumm benim 12.gunumde yumoslara bakilcak 13 yada 14.gun asilama olur herhalde

hayırlısı olsun canım. 2 günlük olmasına rağmen eşimin sperm değeri yıkama öncesinde daha önce yaptırdığımıza göre daha iyi çıktı. bi de benim aşılamam çatlatma iğnem falan beklediğimden biraz erken oldu. ben 14. günü falan olur diye bekliyodum. ben burda en az 2 en çok 5 diye görmüştüm. o da içime su serpti.

mrb kızlar...bende 28 mayıs da 2.aşılamamı oldum sonuç tarihim 11 haziran..dua edelim birbirimize..

Benide ekleyin 22 mayıs
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Canım bilgilerini bu şekilde yazmamışsın ben nasıl ekleyeyim seni?

Ya kızlar aşılamanın tutmuş olması için illaki yerleşme kanaması olması şartmı ya herkes bundan bahsediyor..
Bende yerleşme kanaması olmadı canım.

mrb kızlar...bende 28 mayıs da 2.aşılamamı oldum sonuç tarihim 11 haziran..dua edelim birbirimize..
Canım 11 haziran sonuç tarihin olduğundan Haziran topiğine yaz istersen ben 1 haftaya kadar liste tutmeyı bırakacağım çünkü.

Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın. Benden alıntı yaparak yazarsanız daha çabuk görürüm.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs-------------Ara verdiler
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs-----------20 Mayıs-------------Hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Canereser--------------1. Aş---------------6 Mayıs------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Fato45-------------2. Aş.----------------4 Mayıs-------------21 Mayıs -------------Hamile
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Benrath------------1. Aş------------------8 Mayıs-------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs-----------Başka bir ay inşaallah
Buket8588---------1.Aş------------------14 Mayıs-----------24 Mayıs
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Melbes-------------1. Aş--------------?-------------------------29 Mayıs-------------Hamile
Hstc-------------1. AŞ-------------------16 Mayıs--------------30 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Papatya--------------1. Aş-----------------20 Mayıs------------4 haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran-----------Başka bir ay inşallah
Bt0601---------------1. Aş.--------------27 Mayıs------------10 Haziran
Asyalı------------2. Aş------------------28 Mayıs----------------12 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran

Kızlar Haziran ayı başladı. Ben bir haftaya kadar liste tutmayı bırakacam haberiniz olsun. Test tarihi haziranın ortasında olanlar haziran topiğine yazsın. Sonucunu öğrenen de benden alıntı yaparak yazarsa iyi olur. Nete fazla girmemem gerekiyor o yüzden alıntı yaparsanız hemen görüp listeye yazıveriyorum.

canım beni de ekler misin? 1. aşılama 30 mayıs test 18 haziran.

Kızlar bugün rüyamda kendimi erkek çocuk doğurmuş olarak gördüm. Çok mutluydum. Emziriyordum bol bol süt geliyordu. Çok güzel bi rüyaydı. Etkisinden kurtulamadım hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…