Mrb kızlar birazdan yumurta olcumune gidicem ana sabah catlama akıntim geldi asilamam olmaz mu acaba yada olursa tutmaz ki birde bugün yapmazsa offf kafayı siyircam
3 gündür iğnelerimi vurunuyorum çarşamba günü kontrolüm var bakalım neler olacak. sonrasında tarih belli olduğunda yazarım ilk aşılamam olacak yemem gereken farklı bişiyler varmı önerebileceğiniz
3 gündür iğnelerimi vurunuyorum çarşamba günü kontrolüm var bakalım neler olacak. sonrasında tarih belli olduğunda yazarım ilk aşılamam olacak yemem gereken farklı bişiyler varmı önerebileceğiniz
geçen ayki aşılamanın olumsuz sonuçlanmasından sonra başka bi doktora gittim.aşılamada doktor gonal f vermişti doktora sölediğimde yumurtlama problemin zaten görünmüyor senin için ağır bi iğne dedi ve bu ay ilaç kullamadan adet olduktan sonra 10. gün gel dedi.bende acayip sabırsızım bi ay daha boş geçirmek istemiyorum akıl verin bana napıyım aşılamayı yapan doktora mı gitsem yine 2 için?aşılamdan sonra kist olduğu için hap kullandım hap çarşamba günü son büyük ihtimal cumartesi günü hastalanırım.
Canım bu iğne hem göbekten hem koldan vurulabiliyor. Senin kullandığın benimkinden daha etkili. Benimki çok hafif bir dozda.
yeterli boyuta kendiliğinden geleceğini düşünmüş olabilir, iğneler falan yumurtası çok az olanlar için bende klomenle geliştiriyorum doktor çok önemli içine sinmediyse başkasına git istersen
ay canımmm allah söletiyoo:) takvime bakma hamile değilim aşılama günüme göre tahmini doğum tarihi girdim. olumlu düşünce gücü stratejim:))) inşallah kalırımda paylaşırım detayıylaapantenol,
sen klomen kullanarak mı hamile kaldın ?
hangi aşamalardan geçtiği paylaşır mısın?
ay canımmm allah söletiyoo:) takvime bakma hamile değilim aşılama günüme göre tahmini doğum tarihi girdim. olumlu düşünce gücü stratejim:))) inşallah kalırımda paylaşırım detayıylaa
2 mayısta yapıldı bugün 6. günüm ama hiç bişi yok göğüslerimde fln. senin nee zaman yapıldı
kız Allah iyiliğini versin, aynı gün yaptırdık senle, nasıl sonucu belli oldu diye bakıyorum, inşallaaaahhhh canım takvimin gerçek olur. Allah banada ve tüm isteyenlere de nasip eder, sen puregon kullanıyormusun ya bana hiç ilaç söylemediler :S
2 mayısta yapıldı bugün 6. günüm ama hiç bişi yok göğüslerimde fln. senin nee zaman yapıldı
benim daha yapılmadı , bugün kontrole gideceğim işte, 7 gündür puregon iğneleri kullanıyorum.
Bugün çatlatma iğnesi için tarih verecek , tahminim engeç bu perşembe falan yapılmış olur..
sen aşılamadan sonra yattın mı hiç? ben çalışıyorum ama 2 gün izin alayım diyorum
Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs2013
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs 2013
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs 2013
Fato45-------------2. Aşılama-------------4 Mayıs-------------20 Mayıs 2013
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------21 Mayıs2013
Murderoz---------1. Aşılama-------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Rumeysagül------2. Aş.------------------4 Mayıs--------------?
Ozikaa----1.aşılama--------4 Mayıs ------18 Mayıs
Kızlar inşallah burada ismi yazılı olan herkes hamile kalır:)) benim aşılamam yapılırken tuvalete sıkışık ol dediler bende fazla sıkışmışıms sanırım 20 dk yattım ve kalktığımda wc ye zor yetiştim dizinde tuvaletiniz varmıydı aşılama yapılırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?