Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
3 gündür iğnelerimi vurunuyorum çarşamba günü kontrolüm var bakalım neler olacak. sonrasında tarih belli olduğunda yazarım ilk aşılamam olacak yemem gereken farklı bişiyler varmı önerebileceğiniz

Mrb kızlar birazdan yumurta olcumune gidicem ana sabah catlama akıntim geldi asilamam olmaz mu acaba yada olursa tutmaz ki birde bugün yapmazsa offf kafayı siyircam

Canım sakin ol. Ya yapmazsa diye sıkıntı yapma. Yapmazlarsa da dünyanın sonu değil. Mevlam hakkımızda hayırlısını versin.

Ne yememiz gerektiğini ben de bilmiyorum fakat folik asit kullan, stresten uzak dur.

geçen ayki aşılamanın olumsuz sonuçlanmasından sonra başka bi doktora gittim.aşılamada doktor gonal f vermişti doktora sölediğimde yumurtlama problemin zaten görünmüyor senin için ağır bi iğne dedi ve bu ay ilaç kullamadan adet olduktan sonra 10. gün gel dedi.bende acayip sabırsızım bi ay daha boş geçirmek istemiyorum akıl verin bana napıyım aşılamayı yapan doktora mı gitsem yine 2 için?aşılamdan sonra kist olduğu için hap kullandım hap çarşamba günü son büyük ihtimal cumartesi günü hastalanırım.

benim de bugün kontrolüm var, çok heyecanlıyım ben yaa .
ilk aşılamam olacak..

senin de ilk aşılaman mı canım ? hangi aşamalardan geçtin, paylaşır mısın ?

yeterli boyuta kendiliğinden geleceğini düşünmüş olabilir, iğneler falan yumurtası çok az olanlar için bende klomenle geliştiriyorum doktor çok önemli içine sinmediyse başkasına git istersen

Canım bu iğne hem göbekten hem koldan vurulabiliyor. Senin kullandığın benimkinden daha etkili. Benimki çok hafif bir dozda.

sen hangi iğneyi vurdurmuştun ?
bir de ben puregon kullanıyorum 75 lik , bu doz çok mu az? diğer forumlarda sanki oyle bişeyler denmiş ama...
ilk aşılamam olacaki heyecandan ölüyorum resmen :) inşallah bu kadar uğraştan sonra hepimiz hamile kalabiliriz

yeterli boyuta kendiliğinden geleceğini düşünmüş olabilir, iğneler falan yumurtası çok az olanlar için bende klomenle geliştiriyorum doktor çok önemli içine sinmediyse başkasına git istersen

pantenol,
sen klomen kullanarak mı hamile kaldın ?
hangi aşamalardan geçtiği paylaşır mısın?

pantenol,
sen klomen kullanarak mı hamile kaldın ?
hangi aşamalardan geçtiği paylaşır mısın?
ay canımmm allah söletiyoo:) takvime bakma hamile değilim aşılama günüme göre tahmini doğum tarihi girdim. olumlu düşünce gücü stratejim:))) inşallah kalırımda paylaşırım detayıylaa

Mrb arkadaşlar beklemek çok zor 01 mayıs da oldu aşılamam 14 günü yaptır dedi dr. 12 13 yaptırsam doğru sonucu alablilrmiyim ?

ay canımmm allah söletiyoo:) takvime bakma hamile değilim aşılama günüme göre tahmini doğum tarihi girdim. olumlu düşünce gücü stratejim:))) inşallah kalırımda paylaşırım detayıylaa

ay süpermiş o zaman ya, ben de yapayım bunu :)
Senin aşılaman ne zaman yapılmıştı ?

2 mayısta yapıldı bugün 6. günüm ama hiç bişi yok göğüslerimde fln. senin nee zaman yapıldı

Kızlar merhaba,mart ayında aşılama yaptırmıştım.Puregon iğne kullandım.İlk dozum bitmişti,ikinci den sadece iki doz kullandım.Çok şükür hamile kaldığım için ilaç elimde kaldı.Biz de pahalı aldığımız için bu sürecin ne kadar maliyetli olduğunu biliyorum.Şu an doktorum bütün vitamin vb.ilaçlarımı kesti,ilaca karşı olduğu için.Elimde puregon ( iğneleri ve kalemi ile),bir kaç tablet elevit,coraspin ve folibol var.Gerçekten ihtiyacı olan (lütfen alabilecek gücü olan yazmasın ki gerçek ihtiyaç sahibine ulaştırabileyim) var ise bana özelden yazabilirse kargo ile gönderebilirim.

aşılama yaptırmış olanlar kesinlikle belirti falan aramasınlar aynı hatayı geçen ay bende yaptım eğer yine aşılama yaptırırsam kesinlikle kafama göre şekillendirmicem.düşünmeyin unutun o mucize hiç belirtisi olmasa bile gelebilir bunu bilerek sabredin :):) tam günü dolmadan da test yaptırmayın bence çünkü kanda 1 günün bile önemi var erken yaptırıp olumsuz düşünerek yanlış bişeye sebep olmayın derim ben..

2 mayısta yapıldı bugün 6. günüm ama hiç bişi yok göğüslerimde fln. senin nee zaman yapıldı

kız Allah iyiliğini versin, aynı gün yaptırdık senle, nasıl sonucu belli oldu diye bakıyorum, inşallaaaahhhh canım takvimin gerçek olur. Allah banada ve tüm isteyenlere de nasip eder, sen puregon kullanıyormusun ya bana hiç ilaç söylemediler :S

sağol inş. isteyen herkese nasip olsun. progestan kullanıyorum günde iki tane içtikten yarım saat sonra uçuyorum leyla gibi oluyorum başım dönüyo göZlerim netliğini kaybediyo sonra geçiyo. dr sölemedi ben istedim burda ve başka sitelerden okudum. doktorum çok etkisi olmadığını düşünüyoo aama rahmi hazırlıyormuş kolay tutunuyomuş. ilk aşılamamda bişi kullanmadım negatifti bu kez elimden geleni yapmak istedim. sor doktoruna başla sende.. geç sayılmaz

benim daha yapılmadı , bugün kontrole gideceğim işte, 7 gündür puregon iğneleri kullanıyorum.
Bugün çatlatma iğnesi için tarih verecek , tahminim engeç bu perşembe falan yapılmış olur..

sen aşılamadan sonra yattın mı hiç? ben çalışıyorum ama 2 gün izin alayım diyorum

istirahate gerek yok diyolar yarım saate yakın işlemden hemen sonra yattım sonrada işe gittim.

Ozikaa----1.aşılama--------4 Mayıs ------18 Mayıs

Kızlar inşallah burada ismi yazılı olan herkes hamile kalır:)) benim aşılamam yapılırken tuvalete sıkışık ol dediler bende fazla sıkışmışıms sanırım 20 dk yattım ve kalktığımda wc ye zor yetiştim dizinde tuvaletiniz varmıydı aşılama yapılırken

benim doktorum sıkışman gerek demedi
aksine tam gireceğim zaman tuvaletimi yaptım
muayene koltugu fobim var zaten :)) elim bi kaza olmasın diye dikkat ediyorum.
Bide sonrasında tuvalete girmeye korkuyorum akarsa diye.
akarmı ? onuda bilmiyorum utandım sormaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…