Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nete fazla girmemem gerekiyor demişsin sağlık sorunun yoktur inşallah..

Kızlar bugün rüyamda kendimi erkek çocuk doğurmuş olarak gördüm. Çok mutluydum. Emziriyordum bol bol süt geliyordu. Çok güzel bi rüyaydı. Etkisinden kurtulamadım hala.
ayy bu ne tevafuk canıımm bende düm bir kız cocugu doguruyorum çok kolay dogum oluo melek gibi ay yüzlü cok güzel bir kız bebek sonra onu emzirıyorum bol bol süt emio.. sanırım ikimizinde akıbeti aynı inş ikimizde hamileyizdirrr

canım beni de ekler misin? 1. aşılama 30 mayıs test 18 haziran.
Canım yazdığımı okumadın herhalde. Sen haziran topiğine yaz.

Nete fazla girmemem gerekiyor demişsin sağlık sorunun yoktur inşallah..
Canım modemin yaydığı dalga güçlü olduğundan bebeğe zarar verebilirmiş. O yüzden açıp beş dakika girip çıkıyorum.

sonradan gördüm canım. sanırım ben mesajımı yazana kadar sen tamamlayıp göndermişsin.

Benide ekle cnm hamile
Olarak

Kusura bakmayin esim tır şöförü onunla istambula gittigim icin yolda net yok carsamba gunu bebişimi ultrasyonda gorecem inş iyidir allah hepinize nasip etsin inş

arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlarken neden doğum kontrol hapı veriliyor bilgisi olan varmı.adet düzene girsin diyemi veriliyor ama benim zaten düzenli anlamadımmm yaa.

bnm göğüslerim adette oldgu gbi şuan aynı acı sızı ara ara adet sancısı 7 haziran adet günüm4 haziran test günüm yapmıcam

Bekle adet gunu cnm beni dr cagirdi 10 gun yumurtan guzel dedi ama kisin var adet olmaz isen gel 3 gunu dedi tahlil 532 cikti guzel dedi hatta iki tane yakalamis olabilirim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…