sabirsizlikla bekliyorummm cnmmm sali gununu
Kızlar Haziran ayı başladı. Ben bir haftaya kadar liste tutmayı bırakacam haberiniz olsun. Test tarihi haziranın ortasında olanlar haziran topiğine yazsın. Sonucunu öğrenen de benden alıntı yaparak yazarsa iyi olur. Nete fazla girmemem gerekiyor o yüzden alıntı yaparsanız hemen görüp listeye yazıveriyorum.
ayy bu ne tevafuk canıımm bende düm bir kız cocugu doguruyorum çok kolay dogum oluo melek gibi ay yüzlü cok güzel bir kız bebek sonra onu emzirıyorum bol bol süt emio..Kızlar bugün rüyamda kendimi erkek çocuk doğurmuş olarak gördüm. Çok mutluydum. Emziriyordum bol bol süt geliyordu. Çok güzel bi rüyaydı. Etkisinden kurtulamadım hala.
hulyal......... duygubt....... bukeett naptıınız ya sonuç ne çok merak ediyorumm nerdesinizz,,
adet tarihin ne zaman ki yani geçen ay hangi gün oldun ki
Canım yazdığımı okumadın herhalde. Sen haziran topiğine yaz.canım beni de ekler misin? 1. aşılama 30 mayıs test 18 haziran.
Canım modemin yaydığı dalga güçlü olduğundan bebeğe zarar verebilirmiş. O yüzden açıp beş dakika girip çıkıyorum.Nete fazla girmemem gerekiyor demişsin sağlık sorunun yoktur inşallah..
Canım yazdığımı okumadın herhalde. Sen haziran topiğine yaz.
Canım modemin yaydığı dalga güçlü olduğundan bebeğe zarar verebilirmiş. O yüzden açıp beş dakika girip çıkıyorum.
İnşallah canım. Bekliyorum salıyı. Hayırlısı ikimiz için de(null)
hulyal......... duygubt....... bukeett naptıınız ya sonuç ne çok merak ediyorumm nerdesinizz
son durum ne?? :)))buket8588
son durum ne?? :)))buket8588
Hamileyim tatlim darisi sana inşgünüm geceene kadar yapmıcam test korkuyorum
hulyal......... duygubt....... bukeett naptıınız ya sonuç ne çok merak ediyorumm nerdesinizz
Buket tahlil yaptırdın mı? Merakla bekliyorum. Haber verir misin?
Benide ekle cnm hamileSonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın. Benden alıntı yaparak yazarsanız daha çabuk görürüm.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs-------------Ara verdiler
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs-----------20 Mayıs-------------Hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Canereser--------------1. Aş---------------6 Mayıs------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Fato45-------------2. Aş.----------------4 Mayıs-------------21 Mayıs -------------Hamile
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Benrath------------1. Aş------------------8 Mayıs-------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs-----------Başka bir ay inşaallah
Buket8588---------1.Aş------------------14 Mayıs-----------24 Mayıs
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Melbes-------------1. Aş--------------?-------------------------29 Mayıs-------------Hamile
Hstc-------------1. AŞ-------------------16 Mayıs--------------30 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Papatya--------------1. Aş-----------------20 Mayıs------------4 haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran-----------Başka bir ay inşallah
Bt0601---------------1. Aş.--------------27 Mayıs------------10 Haziran
Asyalı------------2. Aş------------------28 Mayıs----------------12 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran
Hamileyim tatlim darisi sana inş
amin inş cok sewindim allah tamamına erdirsin inş. ama benm umdum yok beklemiom artık adet olana kadr beklicem
bu arada hiç belirtiniz oldumu
bnm göğüslerim adette oldgu gbi şuan aynı acı sızı ara ara adet sancısı 7 haziran adet günüm4 haziran test günüm yapmıcamİnan ki benimde umudum yoktu adet olacak gibi agrim vardi tek fark gögüslerime dokunamıyorum cnm
bnm göğüslerim adette oldgu gbi şuan aynı acı sızı ara ara adet sancısı 7 haziran adet günüm4 haziran test günüm yapmıcam
arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlarken neden doğum kontrol hapı veriliyor bilgisi olan varmı.adet düzene girsin diyemi veriliyor ama benim zaten düzenli anlamadımmm yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?