Bekle adet gunu cnm beni dr cagirdi 10 gun yumurtan guzel dedi ama kisin var adet olmaz isen gel 3 gunu dedi tahlil 532 cikti guzel dedi hatta iki tane yakalamis olabilirim dedi
2,5 yıldır uğraşıyorum hiç bişi yok ikimizdede ama olmuyor umudumda yok artık maddi manevi müsaitlikte yok zaten
Hayirlisi her iste vardir bir hayir inş olur
Arkadaşlar gece 12 itibariyle adet oldum. Yani hamile değilim. Allah hepimize şifa versin.
Hamileyim kızlar nete yeni girdim allah herkese nasip etsin
canım bugün kaçıncı günün üzülme dicem.ama desemde boş dr gidecek misin tekrar
tebrikler canım sağlıkla al kucağına ins
tebrikler canım sağlıkla al kucağına ins
Canım çok sevindim, Allah sağlık sıhhat versin canım. İnşallah hayırlısıyla evladını kucağına alırsın :) :)
ilk asilaman miydi canim kacinci gununde ogrendin idrarda mi kanda mi.baktin sorun neydi :26:
ilk asilaman miydi canim kacinci gununde ogrendin idrarda mi kanda mi.baktin sorun neydi :26:
Arkadaşım yeni gördüm haberini tebrik ederim. Senin adına çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün.(null)
Salı adet günümdü. Önceki akıntılarda adetmiiş. Çok üzgünüm. Pzt haber veririm doktora.(null)
Benide ekle cnm hamile
Olarak
Kızlar acil yardım. 2 gündür crinone jel geri akıyor. Neden olur ki boşa mı gitti 2 gündür ilaç. Ayıptır söylemesi bugün çamaşırımın tamamı beyaz akıntı olmuştu. Neden böyle oldu ki?
Hanımlar bi yardım edecek yok mu ????
canım bende o jelden kullanıyorum..sen hemen kalkıyomusun,ben en az 1 saat yatıyorum,sonrada gün içinde beyaz akıntı geliyo zaten o jelin kalıntılarıymış,rahim zaten alacağını alıyomuş diye biliyorum ben.
Canım ben de aynı jelden kullanıyorum. Benimde genelde seninki gibi geri geliyor. İki tane doktora sordum ikisi de vücut alacağını alır endişelenmeye gerek yok dedi. Zaten gebeliğin oluşursa 12. haftaya kadar devam etmen gerekiyor buna.Kızlar acil yardım. 2 gündür crinone jel geri akıyor. Neden olur ki boşa mı gitti 2 gündür ilaç. Ayıptır söylemesi bugün çamaşırımın tamamı beyaz akıntı olmuştu. Neden böyle oldu ki?
Canım hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.İlk asilamam adet gecince kanda ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?