Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bekle adet gunu cnm beni dr cagirdi 10 gun yumurtan guzel dedi ama kisin var adet olmaz isen gel 3 gunu dedi tahlil 532 cikti guzel dedi hatta iki tane yakalamis olabilirim dedi

2,5 yıldır uğraşıyorum hiç bişi yok ikimizdede ama olmuyor umudumda yok artık maddi manevi müsaitlikte yok zaten

Kızlar acil yardım. 2 gündür crinone jel geri akıyor. Neden olur ki boşa mı gitti 2 gündür ilaç. Ayıptır söylemesi bugün çamaşırımın tamamı beyaz akıntı olmuştu. Neden böyle oldu ki?

Hanımlar bi yardım edecek yok mu ????

Hanımlar bi yardım edecek yok mu ????

canım bende o jelden kullanıyorum..sen hemen kalkıyomusun,ben en az 1 saat yatıyorum,sonrada gün içinde beyaz akıntı geliyo zaten o jelin kalıntılarıymış,rahim zaten alacağını alıyomuş diye biliyorum ben.

Canım bana sonrasında yatılacak denmedi. Birde biraz araştırmıştım sonrasında yarım saat yürüyün diyorlar. Ne yapsam bilemedim ki şimdi? İlacın içindeki kağıtta da yazmıyor

Canım ben de aynı jelden kullanıyorum. Benimde genelde seninki gibi geri geliyor. İki tane doktora sordum ikisi de vücut alacağını alır endişelenmeye gerek yok dedi. Zaten gebeliğin oluşursa 12. haftaya kadar devam etmen gerekiyor buna.

İlk asilamam adet gecince kanda ogrendim
Canım hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…