Canım ben de aynı jelden kullanıyorum. Benimde genelde seninki gibi geri geliyor. İki tane doktora sordum ikisi de vücut alacağını alır endişelenmeye gerek yok dedi. Zaten gebeliğin oluşursa 12. haftaya kadar devam etmen gerekiyor buna.
Canım hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
ay cnım okadar mutlu oldum ki alah tamamına erdirsin nolur bizede dua etİns cnm allah razi olsun
ayyy benm de 7 günüm bugun bitiyorrrr helecanlıyım korkulu ve endişeli bazen umutlu bazen umutsuz genelde karrışık ve bitkiinnCanım sağolasın bende endişe yaptım. Bugün aşılamanın 7. Günü. Sabırsızlıkla bekliyorum ama çokta kendimi kaptırmayım diyorum. Tutmazsa üzüntüsü daha çok oluyor
bugün yaptırıcam inşallahhulyal......... duygubt....... bukeett naptıınız ya sonuç ne çok merak ediyorumm nerdesinizz
ayyy benm de 7 günüm bugun bitiyorrrr helecanlıyım korkulu ve endişeli bazen umutlu bazen umutsuz genelde karrışık ve bitkiinn
Slm kizlar bugun dr kontrolum var dua edin bana
bugün yaptırıcam inşallah
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın. Benden alıntı yaparak yazarsanız daha çabuk görürüm.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs-------------Ara verdiler
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs-----------20 Mayıs-------------Hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Canereser--------------1. Aş---------------6 Mayıs------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Fato45-------------2. Aş.----------------4 Mayıs-------------21 Mayıs -------------Hamile
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Benrath------------1. Aş------------------8 Mayıs-------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs-----------Başka bir ay inşaallah
Buket8588---------1.Aş------------------14 Mayıs-----------24 Mayıs-------------Hamile
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Melbes-------------1. Aş--------------?-------------------------29 Mayıs-------------Hamile
Hstc-------------1. AŞ-------------------16 Mayıs--------------30 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran-----------Başka bir ay inşallah
Papatya--------------1. Aş-----------------20 Mayıs------------4 haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran-----------Başka bir ay inşallah
Bt0601---------------1. Aş.--------------27 Mayıs------------10 Haziran
Asyalı------------2. Aş------------------28 Mayıs----------------12 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran
hu huuuu kimse yok muu
Ara ara uzun zamandir sanci oluyo ama adatime daha cok var adet sancisi olamaz diyorum o yuzden sende de oluyomuyaptrmaya gtmedim
benim kesin olumlu değil zaten o yüzden yaptırmaktan korkuyom testi böle iyiym
Kizlar sizde adet sancisi gibi sanci oluyo mu arada daha adetimede epey var yani
kaçıncı günün cnm inş hayırlı haber bekliyorum seiinn için dua edicembugün yaptırıcam inşallah
öyle yapmaya calışıyorum da birden adet sancısı grlip hatırlatıo 10 sn sonra geçiooAşılama yaptırıp test tarihi bekleyen arkadaşlar. Allah sabır versin. Çok düşünmemeye başka şeylerle meşgul olmaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?