Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın. Benden alıntı yaparak yazarsanız daha çabuk görürüm.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs-------------Ara verdiler
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs-----------20 Mayıs-------------Hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Canereser--------------1. Aş---------------6 Mayıs------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Fato45-------------2. Aş.----------------4 Mayıs-------------21 Mayıs -------------Hamile
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Benrath------------1. Aş------------------8 Mayıs-------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs-----------Başka bir ay inşaallah
Buket8588---------1.Aş------------------14 Mayıs-----------24 Mayıs-------------Hamile
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Melbes-------------1. Aş--------------?-------------------------29 Mayıs-------------Hamile
Hstc-------------1. AŞ-------------------16 Mayıs--------------30 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran-----------Başka bir ay inşallah
Papatya--------------1. Aş-----------------20 Mayıs------------4 haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran-----------Başka bir ay inşallah
Bt0601---------------1. Aş.--------------27 Mayıs------------10 Haziran
Asyalı------------2. Aş------------------28 Mayıs----------------12 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran

Canım sağolasın bende endişe yaptım. Bugün aşılamanın 7. Günü. Sabırsızlıkla bekliyorum ama çokta kendimi kaptırmayım diyorum. Tutmazsa üzüntüsü daha çok oluyor

Canım sağolasın bende endişe yaptım. Bugün aşılamanın 7. Günü. Sabırsızlıkla bekliyorum ama çokta kendimi kaptırmayım diyorum. Tutmazsa üzüntüsü daha çok oluyor
ayyy benm de 7 günüm bugun bitiyorrrr helecanlıyım korkulu ve endişeli bazen umutlu bazen umutsuz genelde karrışık ve bitkiinn

slm kızlar ben geldim bende 2. aşılamamı pazar günü yaptırdım inşallah güzel hayırlı haberler alırız hepberaber dualarımız bir olsun inşallah

Aşılama yaptırıp test tarihi bekleyen arkadaşlar. Allah sabır versin. Çok düşünmemeye başka şeylerle meşgul olmaya çalışın.

slm fato45 bnde manisalıyım aşılamnı kime yaptrıdın acaba bilgi veririmisin sevnirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…