Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım ben ovitrelle kullandım. Doktorum bu en hafifi diye söylemişti. Bu aşılama olmazsa diğer ay daha güçlü ilaçlara başlayacağız dedi. O yüzden ben de seninki daha güçlü dedim. Puregon hakkında net bir bilgim yok

Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar

Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs2013
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs 2013
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs 2013
Ozikaa-------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş------------------4 Mayıs------------18 Mayıs
Rumeysagül----------2. Aş.----------------4 Mayıs---------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs 2013
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Nebf----------------2. Aş.----------------30 Mayıs-----------13 Haziran2013
Murderoz---------1. Aşılama-------------10 Mayıs-----------24 Mayıs

Son düzenleme:

Teşekkürler fato45 zaman su olup aksın inşallah :))

Benrath----------1.Aşılama--------------8 Mayıs-------------?

Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar.
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.

Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi---------------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------1 Mayıs-------------14 Mayıs2013
Zelis82---------------?---------------2mayıs-------------15 Mayıs 2013
Pantenol-------- --2. Aş--------------02 Mayıs-----------15 Mayıs 2013
Ozikaa-------------1. Aş--------------4 Mayıs---------- --18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş-------------4 Mayıs-------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.-------------4 Mayıs-------------20 Mayıs 2013
Erenesen-----------2. Aş--------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş--------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Benrath------------2. Aş--------------8 Mayıs-------------?
Murderoz---------1. Aşılama-----------10 Mayıs------------24 Mayıs
Nebf----------------2. Aş.-------------30 Mayıs-----------13Haziran2013

Günaydın güzel anne adayları ben benim 12.günümdü dr gittim ölçüm için 5-6 güzel boyutta yumurtam olmuş dr herşey çok güzel bu ay catlatma iğneni yapalım inss hamile kalırsın şayet olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi yani benim aşılama bu ay yattı aslında o kadar stres yaptım ağladım herseyde bu hayır varmış içim hic istemiyordu bu ay aşılamayı rabbim bu ay hepimizi sevindirsin

belirtisi olan var mı? kimse yazmamış bu sabah:)

belirtisi olan var mı? kimse yazmamış bu sabah:)

benim üçüncü günde acayip gögüslerim şişti ve acıdı, ama geçti tekrardan, bide belim ve kasıklarım ağrıyor ama iş yoğunluğundan da olabilir malum adliyede çalışıyorum, ve duruşmada saatlerce oturur vaziyette kalıyorum, ondan da olabilir, şuanda hiiiiiçççç bir belirtim yok, hiç birşey olmamış gibiyim... kızlar test yapmaya kaçıncı günler başlayacaksınız, bende çok sabırsızlanıyorum

Hiç belli olmaz o sakın umutsuzluğa kapılma bence .. Ne aksiliği oldu ki hayırdır ?

şöyle anlatayım sabah çok sıkıştım dayanamayıp bir kısmını boşalttım içeri girdiğimde fazla sıkışmamışsın dedi hemşire zaten doktor da yoktu o gün hemşire yaptı sanırım ben ilk değildim neyse spermin bir kısmı dışarı çıktı fazla sıkışmadığımdan yumurtalarım görünmedi üstelik rahmin ters dönmüş dedi yani tamanen şansa kaldı o da bende yok

genelde söylenen asılamadan sonra 14. gun teste cıktıgı söylenıyor. Benım doktrum ise adet gununden sonraki hergun bır test al ve yap dedı ıdrar testınde cıkmadan kan testı yaptırma dedı. Bende de ılk ıkı gun baya kasık agrısı oldu ama suan birsey yok ..

Bende bugun epeyi toparlandım kasık ağrılarım geçti...Rabbim çifter çifter nasib etsin :)

İnşaallah çektiğimiz sıkıntıların sonu hayırlı bir bebiş olur. Ben devlette yaptırıyorum toplam 170 tl tuttu.

canım ben de aşılama yaptırdım bugün.özelde yaptırdığım için 1300 tl param çıktı.eğer tutmazsa ben de devlet düşünüyorum.ne yapmak gerekiyo bunun için?bide randevu filan süreç çok uzun ouyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…