Tekrar Tebrikler canım benim
kan sonucum 535 kızlar:)
Teşekkür ederimm tatlım, darısı senin başına inşallah. ben stresin birazını atlattım çok şükür. 9. gündü bugün, bir de tek embriyoydu ya benimki, o yüzden düşük çıktı sanırım. Cuma günü tekrarlanacak test, Katlanarak devam eder inşallah. Allah'ım sana da nasip etsin inşallah müjdeli haberi almayı
ayyy kızlar birde şu progestan hapları benim başımı fıldır fıldır döndürüyor.sabah 200mg lık 2 tane akşam yine 200 mg lık 2 tane içiyorum.toplam 800mg.sürekli bir uyku halindeyim.bugün sınıfta görseniz tam benim gözler kapanıyor başım masaya düşmek üzere öğretmenim bilmem kim bana bunu dedi yok bana vurdu diye bir sesle kendime geliyorum.iyi tamam bişey olmaz diyorum çocuklara uyku sersemi bir halde.en son bu böyle olmayacak dedim içtim koca bardak bir nescafe anca öyle kendime gelebildim birazcık.aslında içmemem lazım öyle kahve nescafe ama dayanamadım artık.ayyy transferden sonra napçam bilmiyom valla.allahtan 1 hafta kaldı okulların kapanmasına.yoksa kesin öğretmen derste uyuyor diye şikayet alırdım.offf artık yollamayın yaw çocukları okula dimi ama.ders mi kaldı artık
yok canım sabır ve ben birbirinden çok uzak kavramlar.o yüzden şimdiden gebelik testi stoğu yaptım.her güne bir tane.4. günden itibaren başlamayı düşünüyom yapmaya:)utanmasam transferden gelir gelmez başlıcamda abartmıyayım dedim.eşim kızdı da o kadar test alınca.delirdin mi diyo bana:)
Kandiliniz mübarek olsun kizlar bayadir yazamadım ama telden okuyorum haberlerinizi. Benden hbrler kötü degerim güzel yükseliyordu ama fena halde agrim vardi adetlenecekmis gibi bugün ustune böbrek agrim katıldı oglene doğru da kanamam başladı hemen dr gittik pıhtılaşma olmus bide kist bebegimin olmasi gereken yerde kan varmis onu atmaya çalıştığı için rahim kasiyor ve ağrı yapiyomus bobregimdeki tasida oynattigi için orasida ağrıyormus dusuk önleyici igneye başladım bugün dr hala umut var dedi yarın kontrol e gidicem tekrar ama bana öyle geliyoki vücudum bebegimide atacak off çok zor allah bu agrilari kimseye yasatmasin.
Allah hicbirinize gostermesin kızlar ama agrim hafifledigi gibi size yazayim dedim birinizde böyle şikayet olursa hafife almayin benim gibi dr a danışın, erken teşhis iyidir biliyosunuz
iğnlere mutlaka adetin 2. günü mü başlamak gerekiyor, 3. gün başlayan yok mu aranızda hiç?
ya benim adet erken geldi, 3. gün istanbulda olacaz, doktorla görüştüm gerçi sıkıntı olmaz dedi ama benim içim rahat etmiyo, sıkıntı olmaz dimi?
amin canım inşallah cuma yüzü suyu hürmetine katlana katlana artar inşallah..Teşekkür ederimm tatlım, darısı senin başına inşallah. ben stresin birazını atlattım çok şükür. 9. gündü bugün, bir de tek embriyoydu ya benimki, o yüzden düşük çıktı sanırım. Cuma günü tekrarlanacak test, Katlanarak devam eder inşallah. Allah'ım sana da nasip etsin inşallah müjdeli haberi almayı
Kızlar heyecanla sayfaları okumaktan alıntı yapmamışım:26: bu heyecanla sevinçle yazmak, kutlamak istedim hamişleri. Ne güzel haberler maşallah üst üsteRabbim hayırla kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah
asil bekleyiş nasıl gidiyor canım. Ben artık çok zor dayanıyorum. Transferimiz aynı gündü hatırlarsan. Test yapmayı düşünüyor musun bu arada?
iğnlere mutlaka adetin 2. günü mü başlamak gerekiyor, 3. gün başlayan yok mu aranızda hiç?
ya benim adet erken geldi, 3. gün istanbulda olacaz, doktorla görüştüm gerçi sıkıntı olmaz dedi ama benim içim rahat etmiyo, sıkıntı olmaz dimi?
Kızlar ikiz olup olmadığı kan sonucundan anlaşılıyomu
Allah güzel gönlüne göre versin canım. Senden de güzel haberler almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?