Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Tatlım bir türlü yazamadım sana affet. Dilerim ki o güzel embiyolardan güzel evlatlarin olur. Her şeyin yolunda olmasina sevindim. Yazamasam da dualarimdasiniz. İnşallah en kısa zamanda senin de halayini cekeriz burda

Allah minigini korusun sana hayırlı sağlıklı evlat yapsın inşallah. Bundan sonra olumsuz şeyleri düşünme inşallah bebeğin tutunacak sana ve dondurulmuş embriyoya ihtiyacın olmayacak.

Kızlar heyecanla sayfaları okumaktan alıntı yapmamışım:26: bu heyecanla sevinçle yazmak, kutlamak istedim hamişleri. Ne güzel haberler maşallah üst üste Rabbim hayırla kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah

iğnlere mutlaka adetin 2. günü mü başlamak gerekiyor, 3. gün başlayan yok mu aranızda hiç?
ya benim adet erken geldi, 3. gün istanbulda olacaz, doktorla görüştüm gerçi sıkıntı olmaz dedi ama benim içim rahat etmiyo, sıkıntı olmaz dimi?

gulyuzlum hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşa Allah!.. Amin!..

Canım ben de progestan 200 kullanıyorum günde 3 defa ama fitil olarak. hiç bir yan etkisi de yok. Kahveye gelince ben de kahve delisiyim ama drum kesin olarak yasakladı o nedenle sıcak süt içiyorum. okula gelince aile hekimi 5 gün rapor verdi de ben bu hafta okuldan kurtuldum ama daha okunacak 3 sınfın yazılısı var. Hayırlısı bakalım az kaldı inşa Allah sık dişini birazcık daha olmaz mı? :))

martta aşılama yaptırmıştım ve ben de 9 ya da 10. gün test yapma gafletinde bulundum inanamadım ama sonra büyük bir hüsran yaşadım. sanırım çatlatma iğnesinin etkisi 11, 12 gün sürüyor. Aklında olsun arkadaşım...

Eşimin akrabası aynı sıkıntıları çekti, hatta daha fazlasını çünkü onda şeker filanda çıkmıştı. nerdeyse 9 ay yattı. Ama maşallah turp gibi bir oğlan doğurdu canım. şimdi 3 aylık oldu bebiş. Hiç kendini üzme ve moralini bozma! Mevla istedikten sonra doğacak olan doğuyor. Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin!.. Amin!..

Hiç sıkıntı yapma canım, benim de, 3. gün başladı. Hatta 4.güne kadar süresi var. Sakın moralini bozma!..

amin canım inşallah cuma yüzü suyu hürmetine katlana katlana artar inşallah..

Kızlar hepiniz yanımdasınız teşkkür ederim bebek isteyen herkes dualarımda, bundan emin olun.ben çok umutsuzdum siz öle olmayIn:)daha sabah ağlıyodum adet olcam die.belşrtiler aynı çünkü.hiç umudunuzu yitirmeyin

asil bekleyiş nasıl gidiyor canım. Ben artık çok zor dayanıyorum. Transferimiz aynı gündü hatırlarsan. Test yapmayı düşünüyor musun bu arada?

asil bekleyiş nasıl gidiyor canım. Ben artık çok zor dayanıyorum. Transferimiz aynı gündü hatırlarsan. Test yapmayı düşünüyor musun bu arada?

Canım hiç sorma. Burda hamişleri okudukça çok heycanlanıyorum. Ama geçmişteki olumsuzlukları düşündükçe panikliyorum. Anlıycan heyecanlı bi bekleyişteyim:18:Test yapmıycam heralde genelde idrarda çıkmıyor ya en azından şu 12 gün hamileymişim gibi tadını çıkarıyorum. İnşallah hepimize güzel haber almak nasip olur. Sen de ne var ne yok ne durumdasın

kan sonucum 535 kızlar:)
gözün aydın balım. ikizler geliyor sanırım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canım benim de 3. günü başladı

olmaz canım merak etme ben 3.gün başlamıştım, 3.gün başlayan çok

Kızlar ikiz olup olmadığı kan sonucundan anlaşılıyomu

hayır canım sadece tahmin yürütüyoruz,çok yüksek olup tek bebek olan da var düşük olup ikiz olan da bu arada seni listeye eklememişiz canım ya, listeye hamiş diye ekleyecektim bir baktım yoksun bilgilerini yaz da ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…