Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo
Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo
Kizlaaar bebegime kavustum yatiyorum hala rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin ins 1 kalite transfer edildi ama baska yumurtam kalmamis donduramadik yani
Hepinize dua ettim kader arkadaslarim rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
Gulyuzlum hayirli olsun tatlim boyle guzel haberler almak insani mutlu ediyo.
Bnmde yarin sabah 8 bucukta transferim var dualarinizi bekliyorum bide bu progestani bende gunde 3 sefer alttan kullaniyorum bi yan etkisini gormedim cikisi biraz uyuz sadece yapis yapis bisey sormak istedigim nasil kullaniuorsunz kullandiktan sonra yatmak fln gerekiyormu jel diue hep bahsettiginiz sey bunu bana hemsire kullanma konusunda bisey demedide kafama takildi???
Kizlar biliyorum hepinizi merakta biraktim ama epey isim vardı,anca firsat bulabildim. Müjdeyi aldık cok sukur. Beta 45.5 cikti.telefondan yaziyorum,eve gidince yazayım ayrıntilari
Canım ne zamandır göremiyordum seni az önce gördüm..Nasılsın tedavin ne alemde ne zaman başlıyorsun merak ettim seni..Herşey gönlüne göre olsun inşallah
kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo
kizlaaar bebegime kavustum yatiyorum hala rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin ins 1 kalite transfer edildi ama baska yumurtam kalmamis donduramadik yani
Kizlaaar bebegime kavustum yatiyorum hala rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin ins 1 kalite transfer edildi ama baska yumurtam kalmamis donduramadik yani
takılıyorum eşime arada 14üzlerimin babası diye.
Hayırlı uğurlu olsun canım benim çok sevindim hamişler giderek artıyor maşallah
Bende 30 Mayısta aldım pozitifi ama kasık ağrılarım vardı adet olacakmış gibi izne ayrıldım, ayın 4, de lekelenmem oldu çok korktuk iğne yaptırdık ve evde dinleniyorum yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum, şimdilik kesildi gibi, sende dikkat et canım, ayağının altına yastık koy uzan, dikkat et kendine, güzel haberlerini bekliyoruz...
bi hamişş dahamı geliyomuşşşşşşşşşşşşşş
cnm olmasa koyu filanda çıkmazdı bencee..hamilesin inşallahhhhhhh .
heeycanla sonucunu bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz
Sagol canim yukseldi cok sukur .. İcim rahatladi canim tedirgin olmustum bende kotu bisey mi oluyor diye dusunup evham yapmistim .. Normal oldugunu okudum ama insan illa yasayan birilerinden duymak istiyor inanmak icin ..maaşallah değerin güzel yükselmiş cnmm.
kasık ağrıları benimde oldu..halada oluyo cnm ara ara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?