Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo

tebrik ederim canım. Koyu kırmızı olmazdı gebelik olmasaydı. Hormonlar da hatalı pozitif çıkarmaz canım merak etme.

Kizlaaar bebegime kavustum yatiyorum hala rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin ins 1 kalite transfer edildi ama baska yumurtam kalmamis donduramadik yani

Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo

yok canım olurmu hiç öyle şey.tabiyki testin doğru.progestanla hiç alakası yok canım.tebriklerrrrrrrr.bide boşuna canını sıkmışsın umutuzluğa kapılmışsın.öyleyse neymiş adet ağrısı gibi ağrılar asla ama asla hamile olmadığımızı göstermiyormuş.çok ama çok sevindim canım

kızlar bende biraz önce gene görüştüm merkezle.bölünme gayet güzel devam ediyormuş.hiç bir probem yok dediler.inşallah cumartesi ben de kavuşuyorum bebişlerime

canim insallah transferin hayirli olsun benimde dun transferim oldu.. Allahim hepimize hayirli, saglikli evlatlar versin
benim doktorum bana jel degilde kucuk yuvarlak tabletler verdi ama dediki eger koyduktan sonra hepsi geri gelse bile sorun degil sen o hormonu almisindir benimde ayni senin gibi cok pis ve yapis yapis..

kızlar maşallah maşallah mayıs topiği hamilelerle coşuyorrrrr

Allahım hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım.

Allah herkese kolaylıklar nasip etsin.

Çok fazla giremiyorum ama hepiniz dualarımdasınız. hepinizi öpüyorum çokk çookk annelerimizzz

Canım ne zamandır göremiyordum seni az önce gördüm..Nasılsın tedavin ne alemde ne zaman başlıyorsun merak ettim seni..Herşey gönlüne göre olsun inşallah

cnmmm çok teşekkür ederim beni merrak ettğin için canım benm son adet tarihim 27 nisan ve hala olamadım söktürücüde içtim bitirdim dr mu aradım bu cyclo prognova die bi adet dznleyici ilaç kullanmıstım o gecktrmiş dedi gecen perşembe test yaptırdım negatfdi tabiki beklemedeym anlayacağınnn sen neler yapıosun cnm

kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo

cok güzel bi haber tatlım rabbim inş yavrunu kucağınada almayı nasip eder..
Sayenizde daha da ümitleniyorum :)) hamiş anne bizleride duanda unutma :))
evliliğinizn üçüncü yıldönümünde ailenizin üçüncü parcası da geliyor inş...
Rabbim nazarlardan korusun mutlulugunuz daim olsun canım....

kizlaaar bebegime kavustum yatiyorum hala rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin ins 1 kalite transfer edildi ama baska yumurtam kalmamis donduramadik yani

canım üzme kendini bak ne güzel yine transferin oldu senden daha kötüleride var tedavisi iptal olanlar
haline yine sükür canım..hem ben inanıyorum tatlım bebişin seni bırakmıcak..annesine sımsıkı tutunacak
iyi düşün iyi olsun herşey canım

oh oh maşalllh nazar değmesin, hayırlı olsun güzelim. 10. gün niye yanlış olsun bence yanlışlık yok gözün aydın..hemen bi de kan testi yaptır sonucu teyit etmiş olalım
canım

Kizlaaar bebegime kavustum yatiyorum hala rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin ins 1 kalite transfer edildi ama baska yumurtam kalmamis donduramadik yani

güzel haberler almaya az kaldı inşallah canım. dondurulmuşa ihtiyacın olmaz inşallah, hadi bakalım hayırlısı

kızlar kan verdim 12de alcaz sonucu...doktoru aradım heralde beni umutlandırmamak içinmi nedir...ilaçların etkisi olurmu dedim ctlatma iğnesinin olabilir ama vardır heralde kan yaptır sonuçunu bekliorum dedi.çatlatma iğnem yapılalı 15 gün oldu

Sagol canim tesekkur ederim dikkat edicem cok ..yatiyorum hep zaten .. Kanama lekelenme yok ama ara ara adet sancilari gibi geliyor sancilar .

bi hamişş dahamı geliyomuşşşşşşşşşşşşşş
cnm olmasa koyu filanda çıkmazdı bencee..hamilesin inşallahhhhhhh .
heeycanla sonucunu bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz

maaşallah değerin güzel yükselmiş cnmm.
kasık ağrıları benimde oldu..halada oluyo cnm ara ara..
Sagol canim yukseldi cok sukur .. İcim rahatladi canim tedirgin olmustum bende kotu bisey mi oluyor diye dusunup evham yapmistim .. Normal oldugunu okudum ama insan illa yasayan birilerinden duymak istiyor inanmak icin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…