Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

inş hamişimdşr canım şaka gibi daha...sanırım kanı görmeden inanamıycam

inşallah cnm

ben kanı görünce bile inanamamıştımm..

10 senede ilk defa idrarla kanı pozitif görünce insanın inanası gelmiyo

Son düzenleme:
Kizlar biliyorum hepinizi merakta biraktim ama epey isim vardı,anca firsat bulabildim. Müjdeyi aldık cok sukur. Beta 45.5 cikti.telefondan yaziyorum,eve gidince yazayım ayrıntilari
canım çook mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin
an itibariyle 21 pozitif 16 negatifimiz var, Allah negatif sonuç alan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin, daha bu topikteki tedaviler bitmeden göbüşleri nah böyle olsun

canım benim Allah yavrunu sana bağışlasın
oh oh maşallah. benim kasık ağrısı devam ediyor hala canım. normal o
Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo
vay vay vay çoook sevindiiiiiiiimAllah tamamına erdirsin canım
Kizlaaar bebegime kavustum yatiyorum hala rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin ins 1 kalite transfer edildi ama baska yumurtam kalmamis donduramadik yani
canım hayırlı olsun. sıkı sıkı tutunsun anneciğine

Canim bence sen hamilesin simdiden tebrik ederim . Benimde 9.-10. Gun silik cikmisti senin koyu cikmis bak ilaclardan dolayi boyle cikmaz bence ....

inş hamileyimdir kızlar o kadar farklı bi duyguki daha kan sonucumu almadan ben böleyim...allahım bu duyguyu herkese yaşatsın...kimseyi eksik bırakmasın bu duygudan

Selam bayanlar nasılsınız? Allah izin verirse ayın 12.sinde test günüm.. Transferden sonra yazamadım. Anneme gittim orda kaldım. Ordada internet yok ondan yazamadım sizler nasılsınız?
Şimdi dönüp sayfaları okuycam bakalım neler olmuş bitmiş :))))

maşallah hayırlı olsun tamamına ersin inşiallah

Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum, Rabbim kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah. Sizlere, eşinize, bebeğinize uzun uzun ömürler nasip eylesin.. Eee darısı da başımıza artık :))))

selam çok uzun zamandır forumu takip ederim ilk defa yazıyorum.Hamiş olan kızları canı gönülden tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin,diğerleri ve benim içinde en kısa zamanda hayırlı hamilelikler diliyorum.9 yıllık evliyim.bir düşük ve arkasından kürtajım var.Gecen yıl bursa jinemed de başarısız bir tüp bebeğin ardırdan bu ay itibariyle dondurulmuş A kalite 3 embriyo için estofem içmeye başladım.35 yasındayım sebepsiz infertilite,umarım beni de aranıza kabul edersiniz.

Son düzenleme:
Gününüz güzel geçsin kk nın en güzel ve de en özel anneleri, anne adayları!.. Her şey gönlünüzce olsun! Bugün ve bugünden sonraki, her yeni gün sizlere müjdeli güzel haberlerle gelsin!.. Rabbim gönlünüzü mahzun eylemesin!.. Amin!!!

canım benim transferin hayırlı olsun. bebişlerin sana sıkıca tutunsun

hoş geldin canım. bu sefer her şey gönlünce olsun

Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum, Rabbim kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah. Sizlere, eşinize, bebeğinize uzun uzun ömürler nasip eylesin.. Eee darısı da başımıza artık :))))

Darısı sana ve bekleyen tüm arkadaşlarımıza canım. Allah kimsenin kucagini bos bırakmasin

Hoş geldin canım. Tedavin hayırlı uğurlu olsun. Biraz dinleneyim ekleyecegim

Kizlaaar bebegime kavustum yatiyorum hala rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin ins 1 kalite transfer edildi ama baska yumurtam kalmamis donduramadik yani
canım benim hayırlısıyla pozitif sonuclarıda al inşallah....

Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin, yavrunu sağlıcakla kucağına alasın inşa Allah!..

inş hamileyimdir kızlar o kadar farklı bi duyguki daha kan sonucumu almadan ben böleyim...allahım bu duyguyu herkese yaşatsın...kimseyi eksik bırakmasın bu duygudan

Amin!.. Ecmain!.. İnşa Allah!..

Allah kucağına aldığın günleri de göstersin sana canım!.. :))

kızlar bende biraz önce gene görüştüm merkezle.bölünme gayet güzel devam ediyormuş.hiç bir probem yok dediler.inşallah cumartesi ben de kavuşuyorum bebişlerime

Ne güzel değil mi? Güzel haberlerin sayısı gittikçe artıyor. Müjdeli haberleri de verirsin inşa Allah bize canım.

taciturnful bebişin hayırlı uğurlu olsun canım, En kısa zaman da, pıt pıtlarını da duyasın inşa Allah annesi!.. Ağrılarına gelince rahmin bebeiğin için genişliyor canım o nedenle çok şiddetli olmadığı sürece endişe etme yani gayet normal...:))

Allah güzel gönlüne göre versin canım. Senden de güzel haberler almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…