- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
inş hamişimdşr canım şaka gibi daha...sanırım kanı görmeden inanamıycam
Kizlar biliyorum hepinizi merakta biraktim ama epey isim vardı,anca firsat bulabildim. Müjdeyi aldık cok sukur. Beta 45.5 cikti.telefondan yaziyorum,eve gidince yazayım ayrıntilari
an itibariyle 21 pozitif 16 negatifimiz var, Allah negatif sonuç alan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin, daha bu topikteki tedaviler bitmeden göbüşleri nah böyle olsun
canım benim Allah yavrunu sana bağışlasınKandiliniz mübarek olsun kizlar bayadir yazamadım ama telden okuyorum haberlerinizi. Benden hbrler kötü degerim güzel yükseliyordu ama fena halde agrim vardi adetlenecekmis gibi bugün ustune böbrek agrim katıldı oglene doğru da kanamam başladı hemen dr gittik pıhtılaşma olmus bide kist bebegimin olmasi gereken yerde kan varmis onu atmaya çalıştığı için rahim kasiyor ve ağrı yapiyomus bobregimdeki tasida oynattigi için orasida ağrıyormus dusuk önleyici igneye başladım bugün dr hala umut var dedi yarın kontrol e gidicem tekrar ama bana öyle geliyoki vücudum bebegimide atacak off çok zor allah bu agrilari kimseye yasatmasin.
Allah hicbirinize gostermesin kızlar ama agrim hafifledigi gibi size yazayim dedim birinizde böyle şikayet olursa hafife almayin benim gibi dr a danışın, erken teşhis iyidir biliyosunuz
Merhaba kizlar .. Dun 11. Gunumdu bhcg 736 cikti sukurler olsun . Her aey yolunda gozukuyor 14 haziranda kontrolum var bebegimin nasipse ilk ultroson goruntusunu gorecegim :)) hamile kalan arkadaslara bi sorum olacak kasık agrısı cekiyor musunuz ? Benim 2 gundur kasık agrim var dayanilmayacak kadar degil tabiki ama adet olacak misim gibi normal mi sizce ? Ayni durumu yasan birileri var mi iciniz de :/
Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo
canım hayırlı olsun. sıkı sıkı tutunsun anneciğineKizlaaar bebegime kavustum yatiyorum hala rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin ins 1 kalite transfer edildi ama baska yumurtam kalmamis donduramadik yani
kızlar kan verdim 12de alcaz sonucu...doktoru aradım heralde beni umutlandırmamak içinmi nedir...ilaçların etkisi olurmu dedim ctlatma iğnesinin olabilir ama vardır heralde kan yaptır sonuçunu bekliorum dedi.çatlatma iğnem yapılalı 15 gün oldu
kızlar catlatma iğnesinin etkisi olabilirmi...15 günden fazla oldu catlatma vurulalı
Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo
Kizlar biliyorum hepinizi merakta biraktim ama epey isim vardı,anca firsat bulabildim. Müjdeyi aldık cok sukur. Beta 45.5 cikti.telefondan yaziyorum,eve gidince yazayım ayrıntilari
Merhaba kizlar .. Dun 11. Gunumdu bhcg 736 cikti sukurler olsun . Her aey yolunda gozukuyor 14 haziranda kontrolum var bebegimin nasipse ilk ultroson goruntusunu gorecegim :)) hamile kalan arkadaslara bi sorum olacak kasık agrısı cekiyor musunuz ? Benim 2 gundur kasık agrim var dayanilmayacak kadar degil tabiki ama adet olacak misim gibi normal mi sizce ? Ayni durumu yasan birileri var mi iciniz de :/
Kizlarrrrrrrrr !!!!!!! HAMİLEYİMMMMMM :):):):):):) kan sonucum 320 :):):):):)
canım benim transferin hayırlı olsun. bebişlerin sana sıkıca tutunsunSelam bayanlar nasılsınız? Allah izin verirse ayın 12.sinde test günüm.. Transferden sonra yazamadım. Anneme gittim orda kaldım. Ordada internet yok ondan yazamadım sizler nasılsınız?
Şimdi dönüp sayfaları okuycam bakalım neler olmuş bitmiş :))))
selam çok uzun zamandır forumu takip ederim ilk defa yazıyorum.Hamiş olan kızları canı gönülden tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin,diğerleri ve benim içinde en kısa zamanda hayırlı hamilelikler diliyorum.9 yıllık evliyim.bir düşük ve arkasından kürtajım var.Gecen yıl bursa jinemed de başarısız bir tüp bebeğin ardırdan bu ay itibariyle dondurulmuş A kalite 3 embriyo için estofem içmeye başladım.35 yasındayım sebepsiz infertilite,umarım beni de aranıza kabul edersiniz.
Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum, Rabbim kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah. Sizlere, eşinize, bebeğinize uzun uzun ömürler nasip eylesin.. Eee darısı da başımıza artık :))))
selam çok uzun zamandır forumu takip ederim ilk defa yazıyorum.Hamiş olan kızları canı gönülden tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin,diğerleri ve benim içinde en kısa zamanda hayırlı hamilelikler diliyorum.9 yıllık evliyim.bir düşük ve arkasından kürtajım var.Gecen yıl bursa jinemed de başarısız bir tüp bebeğin ardırdan bu ay itibariyle dondurulmuş A kalite 3 embriyo için estofem içmeye başladım.35 yasındayım sebepsiz infertilite,umarım beni de aranıza kabul edersiniz.
canım benim hayırlısıyla pozitif sonuclarıda al inşallah....Kizlaaar bebegime kavustum yatiyorum hala rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin ins 1 kalite transfer edildi ama baska yumurtam kalmamis donduramadik yani
kızlar kan verdim 12de alcaz sonucu...doktoru aradım heralde beni umutlandırmamak içinmi nedir...ilaçların etkisi olurmu dedim ctlatma iğnesinin olabilir ama vardır heralde kan yaptır sonuçunu bekliorum dedi.çatlatma iğnem yapılalı 15 gün oldu
inş hamileyimdir kızlar o kadar farklı bi duyguki daha kan sonucumu almadan ben böleyim...allahım bu duyguyu herkese yaşatsın...kimseyi eksik bırakmasın bu duygudan
Kizlaaar bebegime kavustum yatiyorum hala rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin ins 1 kalite transfer edildi ama baska yumurtam kalmamis donduramadik yani
kızlar bende biraz önce gene görüştüm merkezle.bölünme gayet güzel devam ediyormuş.hiç bir probem yok dediler.inşallah cumartesi ben de kavuşuyorum bebişlerime
Gününüz güzel geçsin kk nın en güzel ve de en özel anneleri, anne adayları!.. Her şey gönlünüzce olsun! Bugün ve bugünden sonraki, her yeni gün sizlere müjdeli güzel haberlerle gelsin!.. Rabbim gönlünüzü mahzun eylemesin!.. Amin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?