hayır canım sadece tahmin yürütüyoruz,çok yüksek olup tek bebek olan da var düşük olup ikiz olan dabu arada seni listeye eklememişiz canım ya, listeye hamiş diye ekleyecektim bir baktım yoksun bilgilerini yaz da ekleyeyim
Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum, Rabbim kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah. Sizlere, eşinize, bebeğinize uzun uzun ömürler nasip eylesin.. Eee darısı da başımıza artık :))))
İlk denememdi canım:)çikolata kistim vardı.3 senelik ewliyim.genart tüp bebekte yaptırdım.yeterlimi bunlar
Canım hiç sorma. Burda hamişleri okudukça çok heycanlanıyorum. Ama geçmişteki olumsuzlukları düşündükçe panikliyorum. Anlıycan heyecanlı bi bekleyişteyim:18:Test yapmıycam heralde genelde idrarda çıkmıyor ya en azından şu 12 gün hamileymişim gibi tadını çıkarıyorum. İnşallah hepimize güzel haber almak nasip olur. Sen de ne var ne yok ne durumdasın
anammmm ne güzel bir evlilik günü hediyesi daha güzelini düşünemiyorum.Allah tamamına erdirsin canım tey tey hakkatenKızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo
Menaccim listeye benim test günümü 14 haziran olarak ekleyebilir misin rica etsem
ekledim canım, o gün en mutlu günlerinden biri olur inşallahh
Beni hiç sorma canım! :)) 2- 80 yatıyorum evde. Bu hafta da raporluyum. Pazartesi iş başı Allah nasip ederse. Ama göğüslerim felaket durumda bir kaç gündür fena değildi, ama sabah kazara dokunma gafletinde bulundum acıdan nasıl bağırdım bilemedim. Ateşim de 37 çıkıyor. Yata yata sıkıldım ama ayağa kalkınca da çok çabuk yoruluyorum. Sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum. Bi diyorum bekliyecem 12 sine kadar, sonra fikir değiştiriyorum acaba test yapsam mı diye. Ne yapacağımı bilemedim canım yaa!.. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşa Allah!.. Bebişlerimizi sağlık sıhhatle beraber aynı zaman da, büyütmeyi nasip etsin inşa Allah!..
Kızlar hepiniz yanımdasınız teşkkür ederim bebek isteyen herkes dualarımda, bundan emin olun.ben çok umutsuzdum siz öle olmayIn:)daha sabah ağlıyodum adet olcam die.belşrtiler aynı çünkü.hiç umudunuzu yitirmeyin
24 yaşındayım kuzum6.sıraya ekledim, yaşını da söylersen tamamdır
aynen canım hediyemiz oldu...ben daha olayı kavrayamdım şoktan çıkamadımanammmm ne güzel bir evlilik günü hediyesi daha güzelini düşünemiyorum.Allah tamamına erdirsin canım tey tey hakkaten
amin canım rabbim bu yolda herkese yardım etsin maddi manevi çok zorTebrik ederim hayırlı olsun Rabbim sağlıklı haberlerini almanı nasip etsin
ben burada umutluydum canim ama :) cunku aynisi bende de olmustucok cok tebrikler rabbim kucaklarimiza da almayi nasip etsin
kizlar simdi ana sagliga gidiyorum hamileligimi bildirmem gerekiyormus hem de igne vermisti yine haftalik ignelerden onu da vurunayim totomahepinizi optum guzel annecikler
arkadaşlar değerim yükselmiş
Allahın izniyle inşallah ben de hamileyim ama hala inanamıyorumm
Gözünaydın cnm hayırlı olsunnn
kızlar catlatma iğnesinin etkisi olabilirmi...15 günden fazla oldu catlatma vurulalı
iğnlere mutlaka adetin 2. günü mü başlamak gerekiyor, 3. gün başlayan yok mu aranızda hiç?
ya benim adet erken geldi, 3. gün istanbulda olacaz, doktorla görüştüm gerçi sıkıntı olmaz dedi ama benim içim rahat etmiyo, sıkıntı olmaz dimi?
canım nasılsın sana yazmayı unuttum gözün aydın bebeğinin kalp atışlarınıda duymuşsun nasıl gidiyo hamilelik rabbim tamamına hayırlısıyla erdirir inş hepimizin sağlıkla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?