Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

İlk denememdi canım:)çikolata kistim vardı.3 senelik ewliyim.genart tüp bebekte yaptırdım.yeterlimi bunlar

Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum, Rabbim kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah. Sizlere, eşinize, bebeğinize uzun uzun ömürler nasip eylesin.. Eee darısı da başımıza artık :))))

tatlım bilgilerini ver de listeye ekleyeyim, tabi eğer istersen

Beni hiç sorma canım! :)) 2- 80 yatıyorum evde. Bu hafta da raporluyum. Pazartesi iş başı Allah nasip ederse. Ama göğüslerim felaket durumda bir kaç gündür fena değildi, ama sabah kazara dokunma gafletinde bulundum acıdan nasıl bağırdım bilemedim. Ateşim de 37 çıkıyor. Yata yata sıkıldım ama ayağa kalkınca da çok çabuk yoruluyorum. Sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum. Bi diyorum bekliyecem 12 sine kadar, sonra fikir değiştiriyorum acaba test yapsam mı diye. Ne yapacağımı bilemedim canım yaa!.. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşa Allah!.. Bebişlerimizi sağlık sıhhatle beraber aynı zaman da, büyütmeyi nasip etsin inşa Allah!..

Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo
anammmm ne güzel bir evlilik günü hediyesi daha güzelini düşünemiyorum.Allah tamamına erdirsin canım tey tey hakkaten

Bende öyle yatıyorum kitap okuyorum zaman geçsin diye. Bende çok sıkıldım annem yanımda bugün az bi dışarı çıksam mı diye düşünüyorum geri vazgeçiyorum saçmasapan bi ruh hâli yani. Benim göğüslerde tık yok sadece sol omuzumdan memişe kadar damarlar çok belirginleşti. İnşallah iyiye alamettir. Olumsuz değilim ama pek heves yok kendimi negatifede alıştırmaya çalışıyorum heralde. Ama hepimizin pozitif haber almasını gönülden istiyorum. Eğer sen test yapacak olursan bende gaza gelirim belki zaten bahane arıyorum ama sabretmeye çalışıyorum.

ben burada umutluydum canim ama :) cunku aynisi bende de olmustu cok cok tebrikler rabbim kucaklarimiza da almayi nasip etsin

kizlar simdi ana sagliga gidiyorum hamileligimi bildirmem gerekiyormus hem de igne vermisti yine haftalik ignelerden onu da vurunayim totoma hepinizi optum guzel annecikler

6.sıraya ekledim, yaşını da söylersen tamamdır
24 yaşındayım kuzum
anammmm ne güzel bir evlilik günü hediyesi daha güzelini düşünemiyorum.Allah tamamına erdirsin canım tey tey hakkaten
aynen canım hediyemiz oldu...ben daha olayı kavrayamdım şoktan çıkamadım
Tebrik ederim hayırlı olsun Rabbim sağlıklı haberlerini almanı nasip etsin
amin canım rabbim bu yolda herkese yardım etsin maddi manevi çok zor

bi ben umutsuzdum...kocam bile dio ben biliodum die

Gözünaydın cnm hayırlı olsunnn

canım nasılsın sana yazmayı unuttum gözün aydın bebeğinin kalp atışlarınıda duymuşsun nasıl gidiyo hamilelik rabbim tamamına hayırlısıyla erdirir inş hepimizin sağlıkla kucağımıza alırız

ben doktoru yanlış anladığım için 3.gün gittim:)

sağol cnmm ..evt çok şükür duydum şimdi 15 gün sonraki kontrolümü bekliyorum heyecanla:18:
acaba nasıl olmuştur merak ediyorum..
çok şükür hiç bi rahatsızlığım yok halsizlik dışında..
sende iyisin inşallahh
aminnn cnmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…