Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Allah razı olsun canım yazmasam da senin gelişmeleri takip ediyorum ben de bize umut veriyorsun, Allah güzel gönlüne göre versin seni ve bebeğini korusun, çok çok öptüm

canım benim ben ilk negatifi aldıktan sonra dondurulmuşa başlıyacaktım o evrede ne kadar dondurulmuş tedavisi gören varsa hepsini takip ettim bide o dönemde rahim kalınlaşma sıkıntım vardı seninde öyle seni ayrı takip ettim zaten rabbim hepimize ne mutluki bize bu günleri gösterdi inş bebeklerimiz sağlıklı sıhatli gelişir sağlıklı sıhatli gününde saatinde kucağımıza alırız rabbim tüm hamile arkadaşlarında hamileliklerini tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına alsınlar inş

canım ben siz tedavi aşamasındayken eylül topiğinde yazıyodum ama ağustos topiğini düzenli takip ediyodum bide orda yazmasan profilinden yazdığın sayfayı bulup seni takip ediyodum rabbim yaşadıklarınla bıraksın inş bu sefer önce göbüşünde büyütürsün meleğini sonrada sağlıkla kucağına alırsın canım

canım ben iyiyim kontrolden 10 gün sonra bebeği görmek için özlem başlıyo ve acaba bişeymi oldu endişen hiç bitmiyo bebeğim iyi çok şükür gelişimide güzel rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı doğumlar nasip eylesin gününde saatinde meleklerimiizi kucağımıza alalım inş

canım 15 günler 1 aya çıkınca dahada merak edip heyecanlanıyo insan şimdi gittiğinde o kadar değişik gelecekki sana bebeğin bıraz daha büyümüş olcak küçücük bir nokta insana dönüşüyo bu muciceyi rabbim her kontrolumüzde bize gösteriyo

ne güzel halsizlik haricinde sıkıntın yok benim 7 haftada başlıyan mide bulantım hala tam geçmiş değil yemek yemedimmi daha rahatım rabbim sağlıklı hamilelik geçirip sağlıkla kuzunu kucağına almanı nasip eylesin cümlemizede nasip etsin yüce rabbim

canım mayıs haziran topiğinde listede benimde ismim var tamamen unutmuşumm..
sanırım mirage girmiyo uzun zamandır..
o toğiede durumunu yazamadımda.
ilk zamanlar yazışmıştım oraya sonrada yazamadım öyle kaldı..

doktor 3 hafta sonra gel demişti neyse bir haftası giddi kaldı 2 hafta :18:..valla o kontroller 1 aya çıkınca ben nasıl dayanıcam
şimdi bile hep düşünüyorum yani kaybetme korkusuda var bebeğimi.Rabbime emanet yavrularımızz:26::26:
benim 2-3 hafta öncesi sadece tiksindi vardı kokulara karşılık yemek yiyemiyodum hatta zayıfladım bile hiç kilo almadım..
ama geçti şimdi iyiyim..sadece uyku hali.seninde geçer inşallah cnm bundan sonrasını rahat bi şekilde geçirirsin..
Hayırlısyla hepimiz sağ sağlim alalım yavrularımızı inşallah..:26::26::26::26:

Sağol canım, darısı senin başına inşallah. Ben de sabah akşam kullanıyorum progestan jelini. Bana uyguladıktan sonra yatma, hareket et biraz dedi hemşireler. Hareket edince içaride dağılıp etkisini gösteriyormuş, öbür türlü olunca top top kalır ve yayılmadan düşer demişlerdi. Gerçekten de uyguladıktan sonra evin içinde işlerle falan ilgileniyorum o kadar fazla gelmiyor geri.

Canım asla umutsuzluğa kapılma. Salı günü ben de öyleydim, nedense olmadı diye düşünmee başladım, durduk yere kendi kendimin moralini bozdum, istemeden çevremdeki kişileri kırdım. Adet olacakmış gibi hissettim ama Allah'a şükür müjdeli haberi aldım. Ruh halinde değişiklikler elbette oluyor, o kadar çok etkiliyor ki o östrojen hapları. O yüzden olmadı diye düşünüp kendine eziyet etme bence.

Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo

Deminki cevabı yazdıktan sonra gördüm bu mesajını. Bak gördün mü boşa üzmüşsün kendini. Hayırlı olsun canım. Bu mesajı yazdıktan sonra da kan değerini yazdığın mesajı gördüm. Tekrar tebrik ederim, ikizler geliyor galiba

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim tatlım. Cuma günü test tekrarlanacak, 10 gün sonra da muayene var kısmetse. Darısı senin başına inşallah

Hayırlı olsun:))) Rabbim tamamını erdirsin, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inş, darısı tüm isteyenlerin başına..

Çok geçmiş olsun,inşallah biran önce sağlığına kavuşursun herşey yoluna girer..

Aynen ben de 3 kere fitil olarak alıyorum hiç tan etki yapmıyor, sadece devamlı nemli bıraktığı için kaşıntı oluyor, Dr onun için yapacak bişey yok dedi, bol bol kotex günlük kullanıyorum azalttı biraz.. Ben de Türk kahvesi bağımlısınyım günde 1fincan içiyorum abartmadıktan sonra kafeinin zararı yokmuş..

Ben progestanı buzdolabına koyuyorum, eczacı önerdi..hem rahat oluyor, fitilden sonra15 dk uzanmak gerekiyor..

kan sonucum 535 kızlar:)

Hayırlı olsun:))) ben yan etkilerden anlamıştım ben de adet oluyorum sanmıştım çünkü.. Allah sağlıkla tamamını erdirsin, güzelhaberler peşpeşe gelir inşallah..

arkadaşlar değerim yükselmiş
Allahın izniyle inşallah ben de hamileyim ama hala inanamıyorumm

Sana da hayırlı olsun:))) maşallah ne güzel haberler arka arkaya hep böyle devam eder inşallah...

Son düzenleme:

canım evet mirage uzun zamandır gelmiyo

canım ben 12. haftaya kadar hep 15 günde bir gittim ondan sonra doktor 1 aya çıkardı bende dayanamıyorum ama ne yapalım fazla ultrasona girmekte iyi değil bebişimin sağlığı daha önemli rabbim sağlık versin yavrularımız sağlıklı sıhatli gelişip büyüsünler biz 1 ayıda bekleriz canım

sen iyi ilk bebek tutunmaya başladığında tıskınmelerim başladı ondan sonra mide bulantısı derken bu güne geldim hatta canım bişey istemediğinden bazen diyomki heralde yemek yapmayı unuttum o derece yemeklerden tiskindim anlıcan 5. aydan sonra geçiyomuş bakalım hayırlısı uyku hali bendede oldu ama annem yanımdaydı ilk zamanlar o zaman uyuyamıyodum şimdide oluyo ama yatınca uykum kaçıyo değişik hallere giriyoz anlıcan canım rabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin cümlemize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş

Bu arada Dr lar genelde umutsuz ve negatif konuşur kızlar.. Benimki de hep temkinli.. En son kalp atışını duymadan gebelik diyemeyiz bile dedi.. Her türlü durumu gördükleri için öyle davranıyorlar siz onlara takılmayın..hep pozitif düşünelim negatif birşey olursa da Rabbim sabrını verir..

Amin canım rabbim hepimizin kucaklarına almayıda nasip etsin olmayanlrda en kısa zamanda yaşasın

cnm meraba senn eşinin morfoloji kaçtı ???eşlerininz hız ve morfolojilerini yazar mısını zz fikir olsun diye???*

sağol canım...Rabbim hepimize nasip etsin inş.yarın saat 14.oo den sonra olacakmış transferim bugün aradılar..hayırlsı artık bakalım:)

cnm meraba senn eşinin morfoloji kaçtı ???eşlerininz hız ve morfolojilerini yazar mısını zz fikir olsun diye???*

Merhaba canim nasilsin tedavin ne durumda...Benim esimin degerleri cok kotu durumda en son test sonuclarini dun aldik.Sperm sayisi 3 milyon hareketlilik % 15 *Morfoloji %3 %70 spermin kafa yapisi genetigi kotu.%11 govdesi .%16 kuyruk kismi genetik hata tasiyor..
Dun cok zordu benim icin Esime belli etmemek icin kendimi sıktım sıktım. Yatsi namazini zor kildim..Mirac gecesini yerine getiremedim...Cok uzuldum..Bi taraftan arkadaslara bakiyorum 0 Morfoloji ile dogal yolla Naz hamile umutlaniyorum.Bi taraftan ignelere basladim onca zahmetten sonra bi daha uzulmekten cok korkuyorum.
Canim Allah yardimcimiz olsun...Rabbim yuzumuzu guldursun insaallah..Sana,bana dun gece "Rabbim bizede evlat nasip et" diyen herkese hayirli evlatlar versin....

Kurban olduğum vermek istedi mi tek spermle de verir sen merak etme. İnsanlar tese ameliyatı oluyor bulunan üç beş spermle mikro enjeksiyon yapılıyor ve sağlıklı hamilelik geçirip doğuruyor. Sana yakışıyor mu bu umitsizlik moralini bozmak yok olacağına inanmazsan baştan kaybedersin. Opuya kadar da eşine iyi bak. O ne kadar uzgundur bir düşün problem sende olsaydı ve yumurta cikmasaydi kendini nasıl suçlar eksiklik hissederdin. Bu onu daha kötü etkilemesin. Sperm değerleri üç günde bir bile değişir canım ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…