Allah razı olsun canım yazmasam da senin gelişmeleri takip ediyorum ben de bize umut veriyorsun, Allah güzel gönlüne göre versin seni ve bebeğini korusun,çok çok öptüm
Merhaba Havinsunasılsın tatlımmmm, sende hamileymişsin tebrik ederim canım benim, evet hikayemi biliyorsun, bu son dondurulmuşlarımdı. onlarda bitti, inşallah bu kez gebeliğim devam eder, Rabbim kucaklarımızı doldurur inşallah, sen ne durumdasın, bebeğin nasıl
sağol cnmm ..evt çok şükür duydum şimdi 15 gün sonraki kontrolümü bekliyorum heyecanla:18:
acaba nasıl olmuştur merak ediyorum..
çok şükür hiç bi rahatsızlığım yok halsizlik dışında..
sende iyisin inşallahh
aminnn cnmm:26:
canım 15 günler 1 aya çıkınca dahada merak edip heyecanlanıyo insan şimdi gittiğinde o kadar değişik gelecekki sana bebeğin bıraz daha büyümüş olcak küçücük bir nokta insana dönüşüyo bu muciceyi rabbim her kontrolumüzde bize gösteriyo
ne güzel halsizlik haricinde sıkıntın yok benim 7 haftada başlıyan mide bulantım hala tam geçmiş değil yemek yemedimmi daha rahatım rabbim sağlıklı hamilelik geçirip sağlıkla kuzunu kucağına almanı nasip eylesin cümlemizede nasip etsin yüce rabbim
Hepinize dua ettim kader arkadaslarim rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
Gulyuzlum hayirli olsun tatlim boyle guzel haberler almak insani mutlu ediyo.
Bnmde yarin sabah 8 bucukta transferim var dualarinizi bekliyorum bide bu progestani bende gunde 3 sefer alttan kullaniyorum bi yan etkisini gormedim cikisi biraz uyuz sadece yapis yapis bisey sormak istedigim nasil kullaniuorsunz kullandiktan sonra yatmak fln gerekiyormu jel diue hep bahsettiginiz sey bunu bana hemsire kullanma konusunda bisey demedide kafama takildi???
Bilmiyorum bugün çok umutsuz uyandım neden bilmiyorum.saat 6 da uyandım aslında.gece 3,4 kez uyandım doğru dürüst uyuyamadım sabah bide üstüne adet belirtileri hissedince kötü oldum.tuvalete gitsem olacak sanki o kadar rabbim hayırlısını versin elbet vardır bi bildiği
Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo
tebrik ederim cnm içime doğmustu senn pozitif olacağı
arkadaşlar değerim yükselmiş
Allahın izniyle inşallah ben de hamileyim ama hala inanamıyorumm
Çok teşekkür ederim tatlım. Cuma günü test tekrarlanacak, 10 gün sonra da muayene var kısmetse. Darısı senin başına inşallah
Kandiliniz mübarek olsun kizlar bayadir yazamadım ama telden okuyorum haberlerinizi. Benden hbrler kötü degerim güzel yükseliyordu ama fena halde agrim vardi adetlenecekmis gibi bugün ustune böbrek agrim katıldı oglene doğru da kanamam başladı hemen dr gittik pıhtılaşma olmus bide kist bebegimin olmasi gereken yerde kan varmis onu atmaya çalıştığı için rahim kasiyor ve ağrı yapiyomus bobregimdeki tasida oynattigi için orasida ağrıyormus dusuk önleyici igneye başladım bugün dr hala umut var dedi yarın kontrol e gidicem tekrar ama bana öyle geliyoki vücudum bebegimide atacak off çok zor allah bu agrilari kimseye yasatmasin.
Allah hicbirinize gostermesin kızlar ama agrim hafifledigi gibi size yazayim dedim birinizde böyle şikayet olursa hafife almayin benim gibi dr a danışın, erken teşhis iyidir biliyosunuz
tatlım doktor progestan haplarını bana sabah öğle akşam ikişer tane fitil olarak almamı söyledi. Bu şekilde hiç bir yan etkisi yok uyuklamaktan da kurtuldum bu sayede. Keşke sana da böyle kullanmanı önerseymiş
Hepinize dua ettim kader arkadaslarim rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
Gulyuzlum hayirli olsun tatlim boyle guzel haberler almak insani mutlu ediyo.
Bnmde yarin sabah 8 bucukta transferim var dualarinizi bekliyorum bide bu progestani bende gunde 3 sefer alttan kullaniyorum bi yan etkisini gormedim cikisi biraz uyuz sadece yapis yapis bisey sormak istedigim nasil kullaniuorsunz kullandiktan sonra yatmak fln gerekiyormu jel diue hep bahsettiginiz sey bunu bana hemsire kullanma konusunda bisey demedide kafama takildi???
kan sonucum 535 kızlar:)
arkadaşlar değerim yükselmiş
Allahın izniyle inşallah ben de hamileyim ama hala inanamıyorumm
Hayırlı olsun:))) Rabbim tamamını erdirsin, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inş, darısı tüm isteyenlerin başına..
Çok teşekkür ederim canım.
canım mayıs haziran topiğinde listede benimde ismim var tamamen unutmuşumm..
sanırım mirage girmiyo uzun zamandır..
o toğiede durumunu yazamadımda.
ilk zamanlar yazışmıştım oraya sonrada yazamadım öyle kaldı..
doktor 3 hafta sonra gel demişti neyse bir haftası giddi kaldı 2 hafta :18:..valla o kontroller 1 aya çıkınca ben nasıl dayanıcam
şimdi bile hep düşünüyorum yani kaybetme korkusuda var bebeğimi.Rabbime emanet yavrularımızz:26::26:
benim 2-3 hafta öncesi sadece tiksindi vardı kokulara karşılık yemek yiyemiyodum hatta zayıfladım bile hiç kilo almadım..
ama geçti şimdi iyiyim..sadece uyku hali.seninde geçer inşallah cnm bundan sonrasını rahat bi şekilde geçirirsin..
Hayırlısyla hepimiz sağ sağlim alalım yavrularımızı inşallah..:26::26::26::26:
Amin canım rabbim hepimizin kucaklarına almayıda nasip etsin olmayanlrda en kısa zamanda yaşasınHayırlı olsun:))) Rabbim tamamını erdirsin, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inş, darısı tüm isteyenlerin başına..
Çok geçmiş olsun,inşallah biran önce sağlığına kavuşursun herşey yoluna girer..
Aynen ben de 3 kere fitil olarak alıyorum hiç tan etki yapmıyor, sadece devamlı nemli bıraktığı için kaşıntı oluyor, Dr onun için yapacak bişey yok dedi, bol bol kotex günlük kullanıyorum azalttı biraz.. Ben de Türk kahvesi bağımlısınyım günde 1fincan içiyorum abartmadıktan sonra kafeinin zararı yokmuş..
Ben progestanı buzdolabına koyuyorum, eczacı önerdi..hem rahat oluyor, fitilden sonra15 dk uzanmak gerekiyor..
Hayırlı olsun:))) ben yan etkilerden anlamıştım ben de adet oluyorum sanmıştım çünkü.. Allah sağlıkla tamamını erdirsin, güzelhaberler peşpeşe gelir inşallah..
Sana da hayırlı olsun:))) maşallah ne güzel haberler arka arkaya hep böyle devam eder inşallah...
kan sonucum 535 kızlar:)
cnm meraba senn eşinin morfoloji kaçtı ???eşlerininz hız ve morfolojilerini yazar mısını zz fikir olsun diye???*
İnşallah canımm dualarım hepinizle Oh maşallah güzel sayıda yumoşların Bak çok güzel bölünecekler onlarr annesinin göbüşüne gitmek için yarışacaklar Rabbim gönlüne göre versin canımm
cnm meraba senn eşinin morfoloji kaçtı ???eşlerininz hız ve morfolojilerini yazar mısını zz fikir olsun diye???*
Merhaba canim nasilsin tedavin ne durumda...Benim esimin degerleri cok kotu durumda en son test sonuclarini dun aldik.Sperm sayisi 3 milyon hareketlilik % 15 *Morfoloji %3 %70 spermin kafa yapisi genetigi kotu.%11 govdesi .%16 kuyruk kismi genetik hata tasiyor..
Dun cok zordu benim icin Esime belli etmemek icin kendimi sıktım sıktım. Yatsi namazini zor kildim..Mirac gecesini yerine getiremedim...Cok uzuldum..Bi taraftan arkadaslara bakiyorum 0 Morfoloji ile dogal yolla Naz hamile umutlaniyorum.Bi taraftan ignelere basladim onca zahmetten sonra bi daha uzulmekten cok korkuyorum.
Canim Allah yardimcimiz olsun...Rabbim yuzumuzu guldursun insaallah..Sana,bana dun gece "Rabbim bizede evlat nasip et" diyen herkese hayirli evlatlar versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?