youandme gerçekten kendi bebeğimmiş gibi çok sevindim ya :) ben de 2li test için 9 temmuzda zeynep kamile gittim. Benim inat sıpam kıçını dönmüş bi türlü istenilen pozisyona gelmedi :) çok uğraştırdığım içinde cinsiyetini sormaya yüzüm tutmadı. Ve gecesinde kanamam olduinsanın aklı çıkıyor. Acile gittim 4 hamileden 1 inde olur böyle dediler. Bebişimin kalbini de duydum rahatladım. İğne verdiler hap verdiler 10 gün yatış verdiler. İnşallah geçer. Her şey normal gidiyordu neden böyle oldu anlayamadım Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ( bana da ) Allahım.
Benim de bebişimin pipisi varmışKesin bi şey diyemem ama %90 erkek dedi doktorum. Öbür aya inşallah tam belli olurmuş. Sağlığı yerinde yavrumun ne diyim mutluyum
Yarin ikili tes var 12 haftalik olduk korkuyorum oglum 7 yaşında ona sıkıntı var demislerdi sağlıklı çok şükür insallah karnimdaki yavrum sağlıklıdır dualarinizi eksik etmeyin hepimizin yavrusu allaha emanet sabah gidecez ah bi yarin olsa ense kalınlığı normal çıksa çok gerildim yaaa
eyleyl, çok sevindim... ben seninkini nedense kız olur diye düşünmüştüm. :) ama benimki gibi erkekmiş. benim doktor da büyük ihtimalle erkek demişti ama ben başından beri erkek hissediyordum zaten. değişeceğini zannetmiyorum. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş :)
Kahvaltı ettikten sonra hemen gidip çıkartıyorum öğlen aksam böyle bi sıkıntı olmuo sabah kalktığımda midem çok şişiyo geğirme hissi olup kahvalti ettiğimde de geğirme ile beraber ne varsa çıkıo alıskanlik mı oldu artık anlamadım bu tip sorunla karşılaşan var mi?
Benim de öyle oluyordu bu aralar (maşallah) iyiyim. Belli bi süre geçince düzeleceğini söylemişlerdi zaten. 14+4 üm. Allah yardımcın olsun. Artık bi süre dayanacaksın canım. Eğer öğle akşam sorunsuz yiyebiliyorsan ne güzel. Ben onu da yapamıyordum yeni yeni yer oldum. Doktor bana reflü demişti ve bi şurup vermişti ama ben çok kullanmadım. Her şey yoluna girer inşallah..
Teşekkür ederim youandme. Valla ben de en baştan beri kız hissediyordum ama kısmet işte erkekim olacakmış :) İnşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebiklerimizi.
kötü düşünme sakın. inş hayırlısıyla güzel haberler alacaksın. bazen doktorlar bile yanılabiliyorlar. sıkma canını. dualarımız seninle.
bazen doktorlar yanılabiliyor, 16. haftada kesin bir şey söylenebilir diyorlar. benim halamın kızına 7. aya kadar kız demişlerdi. 7. ayda erkek dediler ve oğlu oldu. ilk çocuğu kız olduğu için çok sevindi erkek olduğu için :) hiç belli olmaz bu işler. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Kizlar benim bir oğlum var ondada ayniydim bundada ayni ama bilmiyorum bide kiz senesi diyolar artik eli ayağı saglam sağlıklı olsunda bide hamile kaldigimdan beri oynuyor seğirmesi cok fazla artik daha belli hissediyorum genelde kac kisinin oglu kizi olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?