Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

çok tşk ederim eyleyl. bu arada çok geçmiş olsun. çok dikkat et. stresten , ağır kaldırmadan, yorulmalardan uzak dur. ben de duydum bazılarına oluyormuş. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişleri inşşş:)

Bugün ikili testim vardı
Herkes ikili testte cinsiyet belli olur dedi ama doktor söylemedi 1-2 hafta sabret dedi
Herşeyi var çok iyi büyümüş ve sağlıklı dedi
Kan testinin sonucunuda haftaya alıcam. Bakalım belki haftaya kendi doktorum söyler cinsiyetini
Sizler öğrendiniz mi?

Hepinize sağlıklı bir hamilelik dilerim bizim sat 27 nisan su an 11+2 haftalığız bir kızım var 7 yaşında ikinci büyük bebeğim. Biraz zor bir hamilelik geçiyorum. Bulantılar kusma halsizlik kilo kaybı sürekli serum alıyorım hastanede yattım suan zofer kullanıyorum biraz hafifledi sabah akşam yarım

Kızlar merhaba,

Kendimi koruyamadım ve nezle oldum ne yazık ki. Her tarafım ağrıyor, hafif ateş, göğüs ağrısı, öksürük, baş ağrısı ne ararsan var. Mahvoldum resmen

Doktorum Parol önerdi, sadece onu içebiliyormuşuz sanırım bakalım inşallah faydası olur. En kötüsü de bu halde çalışmak

Bu arada gebeliğimin 13+5. günündeyim. Ben ikili üçlü testleri yaptırmadım, doktorum onların yerine 26 Haziranda bana harmony test yaptırdı ama onunda sonucunu henüz almadık bakalım ne olacak. En son 7 temmuzda kontrole gittiğimde bebeğin her şeyi normal gözüküyordu. Cinsiyetini söyleyemedi ama.

Şimdilik böyle, sanırım yarın izin alacağım böyle olursa işe gelemem, ayakta duramıyorum

Benim de bebişimin pipisi varmış Kesin bi şey diyemem ama %90 erkek dedi doktorum. Öbür aya inşallah tam belli olurmuş. Sağlığı yerinde yavrumun ne diyim mutluyum

Yarin ikili tes var 12 haftalik olduk korkuyorum oglum 7 yaşında ona sıkıntı var demislerdi sağlıklı çok şükür insallah karnimdaki yavrum sağlıklıdır dualarinizi eksik etmeyin hepimizin yavrusu allaha emanet sabah gidecez ah bi yarin olsa ense kalınlığı normal çıksa çok gerildim yaaa

1.7 cikti ense kalınlığı çok şükür insallah kan sonucumda iyi çıkar allah herkesin bebegine saglik versin 1hafta da kani bekleyecez

Benim de bebişimin pipisi varmış Kesin bi şey diyemem ama %90 erkek dedi doktorum. Öbür aya inşallah tam belli olurmuş. Sağlığı yerinde yavrumun ne diyim mutluyum

eyleyl, çok sevindim... ben seninkini nedense kız olur diye düşünmüştüm. :) ama benimki gibi erkekmiş. benim doktor da büyük ihtimalle erkek demişti ama ben başından beri erkek hissediyordum zaten. değişeceğini zannetmiyorum. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş :)

kötü düşünme sakın. inş hayırlısıyla güzel haberler alacaksın. bazen doktorlar bile yanılabiliyorlar. sıkma canını. dualarımız seninle.

Kahvaltı ettikten sonra hemen gidip çıkartıyorum öğlen aksam böyle bi sıkıntı olmuo sabah kalktığımda midem çok şişiyo geğirme hissi olup kahvalti ettiğimde de geğirme ile beraber ne varsa çıkıo alıskanlik mı oldu artık anlamadım bu tip sorunla karşılaşan var mi?

Teşekkür ederim youandme. Valla ben de en baştan beri kız hissediyordum ama kısmet işte erkekim olacakmış :) İnşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebiklerimizi.

Benim de öyle oluyordu bu aralar (maşallah) iyiyim. Belli bi süre geçince düzeleceğini söylemişlerdi zaten. 14+4 üm. Allah yardımcın olsun. Artık bi süre dayanacaksın canım. Eğer öğle akşam sorunsuz yiyebiliyorsan ne güzel. Ben onu da yapamıyordum yeni yeni yer oldum. Doktor bana reflü demişti ve bi şurup vermişti ama ben çok kullanmadım. Her şey yoluna girer inşallah..

Amin insallah... Bende 14+1 oldum ama hiç geçmedi hamileligim boyunca saysam en fazla 2 hafta mide bulantısz geçirdim sonra yine başladı ilaç kullanmak hic istemiyorum bünyem çok zayıf olduğu için doktorda ilaç çok onermio ama her sabah her sabah alışkanlığa yormaya başladm .s hep böyle gider diye korkuyorum .s

Merhaba bende 16 haftalık hamıleyım. Bu ıkıncı gebeliğim.Cınsıyetı belli değil. İlkı kız Buda erkek olsun çok ısterım.hayırlı bakalım 9 dokuz gün sonra belli olacak cınsıyetı

kızlar merhabaaa ne zamandır giremedim aklım burda kaldı bugün 14+2 olduk henüz cinsiyetimiz belli değil 2 haftadır gidiyoruz doktorumuza fakat çok küçük olduğu için göstermiyor diyor böyle olan var mı ? kız-erkek farketmez sağlıklı olsun ama insan işte merak ediyor hayal kurmak istiyor 16. hafta 3lü tarama testine gittiğimde tekrardan bakılcak ve daha 2 haftam var :18:

Teşekkür ederim youandme. Valla ben de en baştan beri kız hissediyordum ama kısmet işte erkekim olacakmış :) İnşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebiklerimizi.

bazen doktorlar yanılabiliyor, 16. haftada kesin bir şey söylenebilir diyorlar. benim halamın kızına 7. aya kadar kız demişlerdi. 7. ayda erkek dediler ve oğlu oldu. ilk çocuğu kız olduğu için çok sevindi erkek olduğu için :) hiç belli olmaz bu işler. Allah herkesin gönlüne göre versin.

kötü düşünme sakın. inş hayırlısıyla güzel haberler alacaksın. bazen doktorlar bile yanılabiliyorlar. sıkma canını. dualarımız seninle.

Teşekkür ederim ama düşünmeden duramıyor insan ense kalinligi normal olupda kanda sıkıntı çıkan duymadım varsada zaten sadece tahmin bu testler herkesin hakkında hayırlısı olsun bayram geçecek taaaaa pzt bekle bekle :-(

Kizlar benim bir oğlum var ondada ayniydim bundada ayni ama bilmiyorum bide kiz senesi diyolar artik eli ayağı saglam sağlıklı olsunda bide hamile kaldigimdan beri oynuyor seğirmesi cok fazla artik daha belli hissediyorum genelde kac kisinin oglu kizi olacak bakalim

ben tam tersi erkek senesi diye düşünüyorum. geçen sene daha doğrusu bu aya kadar çoğunluk kız, bu aydan sonra doğum yapacak herkesi erkek duyuyorum ve tabi hamile olup da benimle aynı olan birkaç kişi var onların da erkek. erkek çoğunlukta olacak galiba :) senin oğlun var bu seferki kız olsun istersin herhalde :) yine de her şeyin başı sağlık tabi.

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda 2. Düşükten sonra tekrar hamileyim son adet tarihim 20 Mayıs Allahın izniyle inş bu sefer bebeğimi kucağıma alıcam çok ümitliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…