Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Şuan çok erken ama.. Sancısı olan var mı? Bel ağrısı, kasık sancısı? Doktorum bunun normal olmadığını söyledi yaa

Merhaba pir, adet sancısı gibi sancım oluyor arada. Endişelendirse de beni normalmiş bu tür ağrılar doktor söyledi. Çoğu hamilelerde görülürmüş ve ben de gaz sancısı da var. Acayip şişiyorum sanki 4-5 aylık hamile gibi görüntüm oluyor. Ama bu da normalmiş. 3. aydan sonra normale dönüyormuşun. Bel ağrım da arada sırada oluyor ama sanırım fazla ayakta kalınca oluyor o. Çok önemli olduğunu sanmıyorum yine de dikkat etmemiz gerekiyor.

Ben erken yumurtluyorum o yüzden erken öğrendim canım
Yumurtladığın günden 13 gün sonra idrarda çıkar
Erken yumurtladigini nerden anladin ? Adetlerim duzenli oluyor sukur 28 gunde bir ve 1 hafta sürüyor ben nasil anlayacagimi yumurtladigimi bu ay ilk defa korunmayi biraktim ve adetimin 10.gunu akinti koyulasmaya basladi sizce yumurtlamadan bi kac gun once mi koyulasir yoksa , koyulastifi an yumurtladim mi demek? Ben 10 ve 12.gunlerde firsati degerlendirdim bi de 14 ve 16.gunleri degerlendireyim diyorum dogru yolda miyim arkadaslar :) bat 6 haziran bu arada dun gece islaklik az olunca su bazlı jel kullandim cok az sizce olumsuz etkisi olur mu kullanan var mi idi

Benim daha kese görünmedi zaten. Dr haftaya cuma çağırdı kese için. Bi de evdeyim hep dinlenme modundayım. Bugün kan verdim. Şimdi sonucu bekliyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana da direk 3 hafta sonra gel dedi geçen hafta bugün 4+2 ydim bir hfta geç geliyo sat a göre 4.5mm di kesem yuvarlak . Haftaya değil sonraki hafta gitcem 6 Haziran'da.. Bakalım büyümüş olur inşallah bebeğim.. Bel ağrım kasık ağrım kanamam yok şu an çok şükür ama korkuyorum yine de.. Sabah bir iki bulantım oluyo göğüslerim şişti baya bide gaz çok oluyo bende uyku halini hiç söylemiyorum bile öğrencilere ders anlatırken uyuyakalıcam diye korkuyorum o derece.. Başka belirtim de yok sizin nasıl belirtiler??

Benimde adetim 28 günde 1 olur hiç şaşmaz. Otomatik hesaplayıcı kullandım 5 ay boyunca hep 14. Gün diye biliyodum ama doktora gittim adet bitiminde kontrole ,Dokto söyledi bana. Adet bitiminden sonra 3. Günü çatlamak üzere olan bi yumurtam vardı. Yumurtla çatladığı zaman yumurta beyazı kıvamında yapışkan bi akıntı gelir. Doktorların önerdiği 2 günde 1 ilişki. Böyle yaparsan yumurtlama gününü kaçırmazsın zaten.ben doktora gittiğimin ertesi ayı hamile kaldım. Biraz bekle 5-6 ay olmazsa muayeneye gidersin.
İnşallah hemen tutarda beklemezsin. Kayganlaştırıcılar spermleri engelleyebilir bence kullanma.bide ben hamile kaldığım ay ikişkiden sonra hiç ayağa kalkmadım yatıp uyudum.
Kolay gelsin:)

Son düzenleme:
Şuan çok erken ama.. Sancısı olan var mı? Bel ağrısı, kasık sancısı? Doktorum bunun normal olmadığını söyledi yaa

Bazen 1_2 dk oluyo geçiyo bende. Onun dışında bi ağrım yok. Düşük tehliken varsa progestan vermesi lazım

Ben oturarak ders anlatiyorum. Kasik agrilarim var. Dr haftada bir muayene ediyor cunku riskim var benim. Bakalim nasil olacak. B7 sabah berbat halde uyandim. Ruyamda dr daymisim haftaya gitmisim. Kese asagi inmis ayni oncekindeki gibi. Dr dusuk gerceklesiyo diyo. Esime anlattim dunun etkisinde kaldin srn dedi. Sabahtan beri icim daraliyor. evden hicbiryere cikmak dahi istemiyorum

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Ha bu arada kizlar idrar yollarim enfeksiyonlu cikti. Tek kullanimlik toz sandoz verildi. Yatmadan idrara sıkısip bol suyla icip idrara 3 saat cikmiyomusum. Bir de bebisi gostereyim size. Sata gore bugun 5+1 im ama ultrasona gore 4+6 yim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eklentiler

• $1400749528987.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 59
selam kızlar. ilk doktor kontrolümden geldim. bugün 5.haftanın bittiği gün. kese göründü. ve kesenin şekli, yeri, boyutu güzel dedi. kalp atışı ve bebeği görebilmek için 7 haziranda 2.kontrolüm. yalnız bende de açık renkli kahverengi akıntı var. yaklaşık 2 hafta önce kanama gelmişti sonra kahverengi lekeye dönüştü, sonra da açıkkahverengi oldu. umarım giderek biter ... Doktor ağır iş yapma ve ağır şeyler kaldırma dedi, ağrın olursa ve kırmızı kan şeklinde olursa tehlikeli olur dedi. ben de dikkat edeceğim. şimdilik bu kadar:)

Bende hamile oldugumu daha dün öğrendim. Ama henüz doktora gitmedim. Ayrıc benım bi korkum var. Çünkü benim bi kızım dHa var. Ve Mayıs'ın 28 inde yasına girecek yanı karnımdaki doğduğunda kızım iki yasına yaklaşmış olacak ve ben korkuyorum altından kalkalbilirmiyim diye.. Allah biliyor ya ne sevinebildim ne de üzülebildim.. :26:

4 hazirana bebegi goruruz dedi bana da. 5+1 im sata gore. Ultrasonda ise 4+6

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kızlar merhaba : bende ayın 16 sında hamiş olduğumu öğrendim sat 15 nisan keseyi 20 nisanda gördük 5 mm şimdi ise nasipse ayın 28nde tekrardan gidicez

inanılmaz heyecanlıyım öğrendiğim zaman şok oldu şimdide korku sardı kalp atışını duyacakmıyız gelişim nasıl olacak vs. vs. allah hepimizin yanında olsun hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin

4 hazirana bebegi goruruz dedi bana da. 5+1 im sata gore. Ultrasonda ise 4+6

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

sen benden önce gideceğine göre muhakkak haber ver

benzer sıkıntı bende de var şu bekleme işi çok zor :/ keseyi gormeyi beklemek için zaten gunler bi turlu geçmemişti :) sonra bi de kalp atışını duymayı beklemek... nihayet yarından sonra gidicem inşallah duymaya herşey yolundadır bebişlerimizin sağlık haberlerini alıp vermek nasip olur inşallah hepimize :) herkesi tebrik ediyorum Allah gonlumuze gore verir hayırlısı olur inşallah diyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb kızlar, benimde sat 12 nisan, 13 mayısta hamile olduğumu öğrendim, ilk kan testinde hcg 590, 2 gün sonra 1395 çıktı. Daha önce düşüğüm olduğu için kan testini tekrarladım. Doktora 2 gün önce gittim, gittiğimde 5+3 tüm kese 9 mm gözüktü. Doktor kese hergün 1 mm büyür 25 mm olduğunda kalp atışı duyulur dedi, bana 2 hafta sonraya randevu verdi, çok heyecanlıyım, bu forumu herzaman okurdum ilk defa yazıyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rabbim kimseye kaldıramayacagı yükü vermez ikiz büyütenler ne yapsın? bence sevin ben senin yerinde olsam havalara uçardım ne güzel kızın senden kardeş istemedn kardeşi olacak hemde olacakmı olmayacakmı korkusu yaşamayacaksın biraz zorlanırsın ama emin ol altından kalkarsın iyiki gelmiş bana dersin etrafımda 3 üncüyü doguran birsürü arkadaşım tanıdıgım var ilk ögrendiklerinde hepsi endişelilerdi :ama şimdi iyiki dogurmuşuz diyolar bak 3. diyorum senn daha 2. panik yapma rabbim yardım eder büyürler dua et bekleyen herkese versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…