Şuan çok erken ama.. Sancısı olan var mı? Bel ağrısı, kasık sancısı? Doktorum bunun normal olmadığını söyledi yaa
Erken yumurtladigini nerden anladin ? Adetlerim duzenli oluyor sukur 28 gunde bir ve 1 hafta sürüyor ben nasil anlayacagimi yumurtladigimi bu ay ilk defa korunmayi biraktim ve adetimin 10.gunu akinti koyulasmaya basladi sizce yumurtlamadan bi kac gun once mi koyulasir yoksa , koyulastifi an yumurtladim mi demek? Ben 10 ve 12.gunlerde firsati degerlendirdim bi de 14 ve 16.gunleri degerlendireyim diyorum dogru yolda miyim arkadaslar :) bat 6 haziran bu arada dun gece islaklik az olunca su bazlı jel kullandim cok az sizce olumsuz etkisi olur mu kullanan var mi idiBen erken yumurtluyorum o yüzden erken öğrendim canım
Yumurtladığın günden 13 gün sonra idrarda çıkar
Canim ben dusuk yapmis biri olarak soyleyeyim. Gun icinde kosturuyorsan aksama yatsan da gecmez o. O yuzden yoruluyosan aralara dinlenmeldri mutlaka sikistir. Bi de oyle dene. Gecmiyosa dr a git keseni kontrol eder. Aaagi inme sekil bozulmasi var mi diye. Ni de surekli beyaz ic camasiri giy ki hemen anla allah korusun bisey olursa.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Canim dr haftaya yine bugun gel kesenin 13 ila 16 mm arasi olmasi gerekir dedi. Sonraki hafta da kalp atisi dedi. Yani iki hafta sonra 7. Haftada dedi.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Erken yumurtladigini nerden anladin ? Adetlerim duzenli oluyor sukur 28 gunde bir ve 1 hafta sürüyor ben nasil anlayacagimi yumurtladigimi bu ay ilk defa korunmayi biraktim ve adetimin 10.gunu akinti koyulasmaya basladi sizce yumurtlamadan bi kac gun once mi koyulasir yoksa , koyulastifi an yumurtladim mi demek? Ben 10 ve 12.gunlerde firsati degerlendirdim bi de 14 ve 16.gunleri degerlendireyim diyorum dogru yolda miyim arkadaslar :) bat 6 haziran bu arada dun gece islaklik az olunca su bazlı jel kullandim cok az sizce olumsuz etkisi olur mu kullanan var mi idi
Şuan çok erken ama.. Sancısı olan var mı? Bel ağrısı, kasık sancısı? Doktorum bunun normal olmadığını söyledi yaa
merhaba kızlar benim 24 nisan son adet tarihim yani 2 gün var yarın kızım içi hastaneye gidicem bende kan versem çıkarmı acaba
Ben erken yumurtluyorum o yüzden erken öğrendim canım
Yumurtladığın günden 13 gün sonra idrarda çıkayumurtlama ayın 15 inde oldu ilişki 14 bide 16 da oldu böyle denk geldi başkada ilişki olamadı inş bebişim benimledir yani 26 yada 27 sinde belli olur oda benim adet günüm zaten hayırlısı herşeyin
Bana da direk 3 hafta sonra gel dedi geçen hafta bugün 4+2 ydim bir hfta geç geliyo sat a göre 4.5mm di kesem yuvarlak . Haftaya değil sonraki hafta gitcem 6 Haziran'da.. Bakalım büyümüş olur inşallah bebeğim.. Bel ağrım kasık ağrım kanamam yok şu an çok şükür ama korkuyorum yine de.. Sabah bir iki bulantım oluyo göğüslerim şişti baya bide gaz çok oluyo bende uyku halini hiç söylemiyorum bile öğrencilere ders anlatırken uyuyakalıcam diye korkuyorum o derece.. Başka belirtim de yok sizin nasıl belirtiler??
selam kızlar. ilk doktor kontrolümden geldim. bugün 5.haftanın bittiği gün. kese göründü. ve kesenin şekli, yeri, boyutu güzel dedi. kalp atışı ve bebeği görebilmek için 7 haziranda 2.kontrolüm. yalnız bende de açık renkli kahverengi akıntı var. yaklaşık 2 hafta önce kanama gelmişti sonra kahverengi lekeye dönüştü, sonra da açıkkahverengi oldu. umarım giderek biter... Doktor ağır iş yapma ve ağır şeyler kaldırma dedi, ağrın olursa ve kırmızı kan şeklinde olursa tehlikeli olur dedi. ben de dikkat edeceğim. şimdilik bu kadar:)
4 hazirana bebegi goruruz dedi bana da. 5+1 im sata gore. Ultrasonda ise 4+6
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
sen benden önce gideceğine göre muhakkak haber ver
canım henüz özel mesaj gönderemiyorum yeni olduğum için o yüzden buradan yazıyorum.
ben doktora göründüğümde alttan değil direk karnımdan baktı birde benim bu hafta 5 hafta oldu.cumartesi 4 hafta 6 günlükdü o yüzden iki hafta sonra gel dedi bana ama 6 haftalık olmadan kalp atışları görünmüyor.Kesemizi gördük doktor gebelik var en azından bunu öğrendik ama 6 hafta dolmadan bu gebelik sağlıklımı değilmi bilemeyiz bebğin kalp atışlarını görmemiz lazım dedi.Çok korkuyorum ona bişey olucak diye Rabbim hepimizin kini korusun(
Bende 5.8 çıkmıştı test sonucu 5 den yukarısı zaten gebelik var demek oluyormuş.
Bende hamile oldugumu daha dün öğrendim. Ama henüz doktora gitmedim. Ayrıc benım bi korkum var. Çünkü benim bi kızım dHa var. Ve Mayıs'ın 28 inde yasına girecek yanı karnımdaki doğduğunda kızım iki yasına yaklaşmış olacak ve ben korkuyorum altından kalkalbilirmiyim diye.. Allah biliyor ya ne sevinebildim ne de üzülebildim.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?