- 24 Ağustos 2016
- 3.759
- 6.304
- 158
Hakkında hayırlısı olsun inşallah vardırBat’a kaldı son 4 günAkşamüstü kasık ağrım vardı, ayakta iş yapıyordum, rutin mutfak işleri, sanırım ondan öyle oldu...şimdi kasık ağrım yok...bakalım ne olacak kızlar
Anladım canım...tüh kapanma da var, temel şeylere girmeli bence gebelik testi deTestim yok canım, almadım bilerek negatif görmekten korktuğum için erteliyorum hep. Sürekli adete 3 gün kala 2 gün kala yapıyordumm. Negatif negatif bu ay da elim gitmiyor
AA satılmıyor mu testAnladım canım...tüh kapanma da var, temel şeylere girmeli bence gebelik testi deşimdi beta için kan vermek dışında beklemek zorunda mısın yani ?
Hayırlısı olsun aynen canım....biraz heyecan basıyor arada ama erken yapmayacağım testi...10 mayısta da birşey olmazsa yapıcam, 3-4 tane test var geçen aydan kalma...Hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır
Aa ne guzel birseymis bu hangi uygulama
Ahhahaha burası sağlık ocağı mı diye giriş yapmamdan ötürü herhalde.Heyecan yapıp gittiysen heyecanini anlamışlardirbende sabahın köründe cocugu birakmadan kan vermeye gitmiştim kadın sizin gebelik mi vardı diyor sabahın köründe tepesine dikilmeme anlam yükleyemedi başka yazik
Aynı ben sürekli erken erken yapıyordum. Gerçi varsa erken de çıkıyor benim 3 hamileliğin hepsin de de erkenden çıktı. Ama psikolojik şimdi erken yapmadım çıkmaz diyeHayırlısı olsun aynen canım....biraz heyecan basıyor arada ama erken yapmayacağım testi...10 mayısta da birşey olmazsa yapıcam, 3-4 tane test var geçen aydan kalma...
AA satılmıyor mu testyaaa çok sinirim bozuldu
Ya keşke arkadaşlarım da olsa birinde ama hiç sanmıyorum. Valla trendyol dan alırım ama o da zaten 4 güne gelirTemel şeyler dışındaki şeyleri almaya yasak geldi ya...kısmet , bende fazla var yollayayım sana yakala
Çok teşekkür ederim canım Allah sizede nasib etsin inşallahHayırlı olsun hamileliğin sağlıkla gelsin inşallah11.gun dediğin hangi gün yapdin tam olarak çıkmadı adete kaç gün vardı birde normal testmiydi erken mi acaba.
Gözün aydın benim de 2 gün gecikti de test yapmaya çekindim almadım. Şimdide nereden test bulcam artık yasakta.20. Gün ovülasyondu, 11. Gün 30 nisandı sanırım negatif çıktı
Ya keşke arkadaşlarım da olsa birinde ama hiç sanmıyorum. Valla trendyol dan alırım ama o da zaten 4 güne gelir
Yok üzülmem ya çok ya sıkıntı yapmıyorum ne zaman olursa olur. Hayırlı zamanda gelsin. Yok ilk değil 4. Gebelik olacak olursa biraz sıkıntılı işte iğne falan kullanmam lazım düşük olmaması için. O yüzden öğrenmek istiyorum direk doktora gidip iğne başlamam lazımBen de geçen ay ovu test yapmıştım , trendyoldan almıştım 4 gebelik testi hediyesi de vardı, iyi ki almışım bak ben de testsiz kalacaktımYaşın daha 23 ama canım, bu ay da olmazsa hiç üzülme , senin olur illa ki bence...ilk mi olacak ?
Düzensiz birşey yok ki kuzum o vitamin gibi birşey bitkisel yanı yok ek takviye gibi aynım.Aman duzenini oturtsaydn ya. Yurmtlama gunu kullanmadm daha bakalm bu ay ne olacak
Canım tam bilemiyorum ama sık sık olmadı, olsun diye uğraşmadık bu ayHangi günler değerlendirdin peki?
Valla bi tezde beni bekliyor ama yazamıyorum offffKızlar ben bugün sonuçları alınca bi rahatladım. Ne zamandır duran tezime başlayacağım. Bi süre buraya çok sık giremem sanırım. Yokum diye merak etmeyin. Haftaya doktora gidince girer yine gelişmeleri yazarım aklınız kalmasın. Hepinizi çok seviyorum umarım tez vakitte hamiş kalırsınız hepinizhepiniz gönlü çok güzel gönlü güzel çocuklar versin sizlere de çok öpüyorum tekrar
Beni biz hangisi seçip ekleme yapalımMerhba beni eklermisin diyecektim ama bat belli değil. Normalde döngüm 28 ona göre 18 mayıs bat.ama son 2 aydır erken adet oluyorum bir önceki adet döngüm 21 ondan önceki 25 ti. Bu ayda adetimin 8. Ve 9. Günlerinde uzayan akıntım oldu bunlara dayanarak bat 12 yada 13 mayısta olabilir
Tam da böyle yapınca oluyor benceCanım tam bilemiyorum ama sık sık olmadı, olsun diye uğraşmadık bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?