Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat’a kaldı son 4 gün Akşamüstü kasık ağrım vardı, ayakta iş yapıyordum, rutin mutfak işleri, sanırım ondan öyle oldu...şimdi kasık ağrım yok...bakalım ne olacak kızlar

Testim yok canım, almadım bilerek negatif görmekten korktuğum için erteliyorum hep. Sürekli adete 3 gün kala 2 gün kala yapıyordumm. Negatif negatif bu ay da elim gitmiyor
Anladım canım...tüh kapanma da var, temel şeylere girmeli bence gebelik testi de şimdi beta için kan vermek dışında beklemek zorunda mısın yani ?

Aa ne guzel birseymis bu hangi uygulama

premom diye bir uygulama, takip etmek böyle kolay geliyor bana. Tablo’da oluşturuyor.
Ahhahaha burası sağlık ocağı mı diye giriş yapmamdan ötürü herhalde.

Hayırlısı olsun aynen canım....biraz heyecan basıyor arada ama erken yapmayacağım testi...10 mayısta da birşey olmazsa yapıcam, 3-4 tane test var geçen aydan kalma...
Aynı ben sürekli erken erken yapıyordum. Gerçi varsa erken de çıkıyor benim 3 hamileliğin hepsin de de erkenden çıktı. Ama psikolojik şimdi erken yapmadım çıkmaz diye

Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla gelsin inşallah 11.gun dediğin hangi gün yapdin tam olarak çıkmadı adete kaç gün vardı birde normal testmiydi erken mi acaba.
Çok teşekkür ederim canım Allah sizede nasib etsin inşallah 20. Gün ovülasyondu, 11. Gün 30 nisandı sanırım negatif çıktı

Ben de geçen ay ovu test yapmıştım , trendyoldan almıştım 4 gebelik testi hediyesi de vardı, iyi ki almışım bak ben de testsiz kalacaktım Yaşın daha 23 ama canım, bu ay da olmazsa hiç üzülme , senin olur illa ki bence...ilk mi olacak ?
Ya keşke arkadaşlarım da olsa birinde ama hiç sanmıyorum. Valla trendyol dan alırım ama o da zaten 4 güne gelir

Yok üzülmem ya çok ya sıkıntı yapmıyorum ne zaman olursa olur. Hayırlı zamanda gelsin. Yok ilk değil 4. Gebelik olacak olursa biraz sıkıntılı işte iğne falan kullanmam lazım düşük olmaması için. O yüzden öğrenmek istiyorum direk doktora gidip iğne başlamam lazım

Kızlar ya benim bi sorunum var affınıza sığınarak soruyorum. Gün aşırı ilişki ile değerlendiriyorduk bu ayı ama son iki ilişkide bende bi isteksizlik oldu normalde eşimle ten uyumumuz falan mükemmel. Ama ön sevişmede tahrik olamıyorum. Bi kız belirti olarak yazmış isteksizliği ama bende gün aşırı olduğu için artık sıradanlaşmaya mı başladı acaba diyorum. Ama daha öncede gün aşırı kuralıyla drğerlendirmelerimizde böyle bişey olmamıştı. Çok açık yazdım kusura bakmayın. Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi?

Valla bi tezde beni bekliyor ama yazamıyorum offff kolay gelsin sana Gizoş

Beni biz hangisi seçip ekleme yapalım birşey demen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…