Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde bu gün oturduğum kasıklarımda ara ara kramplar girdi acaba gebelik varda isteksizlik ondan mı dersiniz pko yum Bat 10 mayıs ama belli olmuyor adetim gecikebiliyor tahmini yumurtlama günü 23 nisan

roseanne Kuzumm.. tebrik ederim, hamilesin... kan verdin mi.. ay çok heyecanlı :))) Çok mutlu oldum adına sağlıkla artsın değerin :)
Canım evetttt yarın kan vericem bu akşam öğrendim. Ya şaka gibi o kadar uğraş et bırakınca olsunsendende güzel haberler bekliyorum takipteyim

Beni biz hangisi seçip ekleme yapalım birşey demen lazım
ozaman şu şekilde yapabilirmiyiz ben 8. Ve 9. Gün yumurtladığımı düşünüyorum daha ağır basıyo bu nedense 13 mayıs yazalım o gün geldiğinde anlarız zaten. Yaşım 34 bu arada 4 yıldır deniyoruz c life kullandım.

Patladığı zaman bazen ameliyatla temizleniyor bazen gerek kalmıyor. Bende patlayan 15.8 cm miş o yüzden içeriyi temizlemek için mecburen ameliyata alındım ama bu ameliyat zorunlu olmadıkça yapılmıyor yumurtalık rezervine zarar veriyor İnşallah patlamaz ilaçla vs gider hayırlısı diyeyim artık

Uyumsuzlukla alakalı sanmıyorum benimde çook iyi eşimle kaç senedir evliyim ilk bu ay yaşadım Allahtan aştım gitti kalsaydı ruh gibi kadın olacaktım Yanlız değilsin canım bu ay aynısı bende de oldu cinseliğe ilgi duymama gibi mi desem evrendeki son şey gibiydi cinsellik ihtiyaç duymuyor gibiydim hatta eşime desem bir dert demesem iki ona dersem kendini sorgulayacak demezsem ben yanacam tabi bunu eşime diyemedim ilişki uzuyor da uzuyor bende tık yok neyse tamam dedim aniden geliyor ve biranda oldu bitti oluyorm bu birde hiç olmadı ben atmadım içimdekini. Böyleyken derken zaten amaç çocuk dedim umursamadım durumu. Birde bu ay sınavlarım çok ailemle ilgili sorunlarım oldu taktım mı ben stres boğdu beni zaten çok ortada ki okumuşsundur adet olamadım ben kendime herşey yaptım bu ay istemsiz. İşte bu kendiliğinden düzeldi sınavlar bitince kendimi özgür hissettim rahat diyeceğim neyse o takıldığın şeyden kurtul eğer fiziksel veya hormonal sıkıntı yoksa
Birde beni pandemi de evde kalmak ayrı stres etti buhran geçirdim artık iyi sabır ediyorm sıkıldım bu yasaklardan çoook ihtiyacım olan şeylere uzağım ot böcek toprak su istyor canım ev ev evvv iyice boğuldum

Ayyy kuzum ne diyeyim ki bilemedim valla üzüldüm çook sana Allah yardımcın olsun yaa. Öylede ilaç da yasak bu zıkkıma ne biliyim en iyisini sen bilirsin doktorun bilir çok ince bir durum aynen hayırlısı olsun yinede ya

Canım ovülasyon testi varmı, benim evde vardı merakımdan yaptım gerçekten koyu çıkıyor, varsa bi dene istersen
Maalesef yok o yüzden hangi gün yumurtladığımı da bilmiyorum normalde 16 gün çatlama olur bende hiç şaşmaz.. bu ay 19 gün pik bile olmadı. Anlamadım acaba erken mi çatladı? Geç mi kaldı anlamadım. O yüzden yarım kaldı testim 19. Günn bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…