- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Ben eczaneler açık olur diye düşünmüştüm. Nasıl olsa satılır diye rahattım.. rica ederiz ya bence verirler7 mayistan sonra değil mi ya bende yarın eczaneye gidecektim test almaya ;/ şimdi satilmiyormu
Birde bu gün oturduğum kasıklarımda ara ara kramplar girdi acaba gebelik varda isteksizlik ondan mı dersiniz pko yum Bat 10 mayıs ama belli olmuyor adetim gecikebiliyor tahmini yumurtlama günü 23 nisanKızlar ya benim bi sorunum var affınıza sığınarak soruyorum. Gün aşırı ilişki ile değerlendiriyorduk bu ayı ama son iki ilişkide bende bi isteksizlik oldu normalde eşimle ten uyumumuz falan mükemmel. Ama ön sevişmede tahrik olamıyorum. Bi kız belirti olarak yazmış isteksizliği ama bende gün aşırı olduğu için artık sıradanlaşmaya mı başladı acaba diyorum. Ama daha öncede gün aşırı kuralıyla drğerlendirmelerimizde böyle bişey olmamıştı. Çok açık yazdım kusura bakmayın. Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi?
Kızlar merhaba benim regl 2 gün geçti. Biraz geç yumurtladığımı düşünüyorum.. Ne zaman test yapmalıyım sizce??
Canım evettttroseanne Kuzumm.. tebrik ederim, hamilesin... kan verdin mi.. ay çok heyecanlı :))) Çok mutlu oldum adına sağlıkla artsın değerin :)
Yumurtlama günü mü net olarak bilemiyorum12-13 güne çıkıyor canım yumurtlamadan sonra
Tek belirtim göğüs hassasiyeti olduKızlar hamilelik belirtisi olarak gogusler buyur mu hemen adetten önce ileri aylarda oluyir ama ilk başta belirti verir mi hemen sizce yaşatan oldu mu böyle bisey
Amin canım hadi inşallah vardır sende de, seninlede çok topik yolu katettikGözün aydın benim de 2 gün gecikti de test yapmaya çekindim almadım. Şimdide nereden test bulcam artık yasakta.Sevindim darısı bize hepimize inşallah
Ozaman test yapmaktan başka çaren yok.Yumurtlama günü mü net olarak bilemiyorumo yüzden
Amin inşallah burdan da hazirana transfer olmak istemiyorumAmin canım hadi inşallah vardır sende de, seninlede çok topik yolu katettikmayıs hepimize şans getirsin inşallah
Beni biz hangisi seçip ekleme yapalımbirşey demen lazım
Canım ovülasyon testi varmı, benim evde vardı merakımdan yaptım gerçekten koyu çıkıyor, varsa bi dene istersenAmin inşallah burdan da hazirana transfer olmak istemiyorum
7 Mayıs cumadan itibaren diye biliyorum ya ben yaa ay öyleyse yarın gitmeli test almali yaaBen eczaneler açık olur diye düşünmüştüm. Nasıl olsa satılır diye rahattım.. rica ederiz ya bence verirler
Patladığı zaman bazen ameliyatla temizleniyor bazen gerek kalmıyor. Bende patlayan 15.8 cm miş o yüzden içeriyi temizlemek için mecburen ameliyata alındım ama bu ameliyat zorunlu olmadıkça yapılmıyor yumurtalık rezervine zarar veriyor İnşallah patlamaz ilaçla vs gider hayırlısı diyeyim artıkBir arkadaşımın kisti patlamıştı acillik olmuştu o da ilaç filan alamamıştı. Ondan önce onun adeti olmadı değeri yükselmiş kanser belirtisi dendi sonra çok korktu ama düştü oysa değeri adet olamamyla alakalı yükseldi yaani senin değerini kist yükseltiyor patlarsa bir yerde iyi bir yerde kötü ama senden çıkmalı bir şekildedeğerinin tavan yapması bundan bence. tehlikeli olan kısmı acaba bulunduğu yerle mi alakalı? Bence acillik olursun o patlayıp çıkması çok iyi sende kaldıkça sana zarar şuan.
Ay yarın bitanede ben alayım evde 1 tane var yedeklim7 Mayıs cumadan itibaren diye biliyorum ya ben yaa ay öyleyse yarın gitmeli test almali yaa
Kızlar ya benim bi sorunum var affınıza sığınarak soruyorum. Gün aşırı ilişki ile değerlendiriyorduk bu ayı ama son iki ilişkide bende bi isteksizlik oldu normalde eşimle ten uyumumuz falan mükemmel. Ama ön sevişmede tahrik olamıyorum. Bi kız belirti olarak yazmış isteksizliği ama bende gün aşırı olduğu için artık sıradanlaşmaya mı başladı acaba diyorum. Ama daha öncede gün aşırı kuralıyla drğerlendirmelerimizde böyle bişey olmamıştı. Çok açık yazdım kusura bakmayın. Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi?
Hadi bakalım senin bat ne zaman di peki canımAy yarın bitanede ben alayım evde 1 tane var yedeklim
Ayyy kuzum ne diyeyim ki bilemedim valla üzüldüm çook sana Allah yardımcın olsun yaa. Öylede ilaç da yasak bu zıkkıma ne biliyim en iyisini sen bilirsin doktorun bilir çok ince bir durum aynen hayırlısı olsun yinede yaPatladığı zaman bazen ameliyatla temizleniyor bazen gerek kalmıyor. Bende patlayan 15.8 cm miş o yüzden içeriyi temizlemek için mecburen ameliyata alındım ama bu ameliyat zorunlu olmadıkça yapılmıyor yumurtalık rezervine zarar veriyor İnşallah patlamaz ilaçla vs gider hayırlısı diyeyim artık
Maalesef yok o yüzden hangi gün yumurtladığımı da bilmiyorum normalde 16 gün çatlama olur bende hiç şaşmaz.. bu ay 19 gün pik bile olmadı. Anlamadım acaba erken mi çatladı? Geç mi kaldı anlamadım. O yüzden yarım kaldı testim 19. Günn bitti.Canım ovülasyon testi varmı, benim evde vardı merakımdan yaptım gerçekten koyu çıkıyor, varsa bi dene istersen
Aynen yarın alırım zaten.. bide ilaç kullanmam lazım dersem alırım sıkıntı olacağını sanmıyorum7 Mayıs cumadan itibaren diye biliyorum ya ben yaa ay öyleyse yarın gitmeli test almali yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?