Biraz bekle belki gelir? Şey dicem birşey yedin içtin mi bu ay belki onlar geçikme yapmıştır? Yani çok şey bazende stres vesaire olblr.Merhabalar benim ortalama adet27/28 sürüyor 31 gün geçti hala adet olmadım ovülasyon değerlendirdim 2 Mayıs kana baktıdım bişey çıkmadı bu sabah kaset test yaptım bişey yok bu durumu yaşayan var mı daha önce ?
Sende uzun süre kavuşamadın demek ki bebişine inşallah bizimle nasip olur dilerimozaman şu şekilde yapabilirmiyiz ben 8. Ve 9. Gün yumurtladığımı düşünüyorum daha ağır basıyo bu nedense 13 mayıs yazalım o gün geldiğinde anlarız zaten. Yaşım 34 bu arada 4 yıldır deniyoruz c life kullandım.
Sorma daha var sadce balkon camlarını sildim çok büyük bir balkonu camı geride evde varKız yüsraaaa camları silip patlattın mı, oy mis gibi olmuştur?Yusra-61
14 mayıs canim ilk kez ovulasyon denedim ondan 14 15 gün geçince test yapmak istiyorumHadi bakalım senin bat ne zaman di peki canım
Yaa inşallah denk gelmiştir, bende bu ay test yapmadım, olcak oldumu oluyormuş gerçektenMaalesef yok o yüzden hangi gün yumurtladığımı da bilmiyorum normalde 16 gün çatlama olur bende hiç şaşmaz.. bu ay 19 gün pik bile olmadı. Anlamadım acaba erken mi çatladı? Geç mi kaldı anlamadım. O yüzden yarım kaldı testim 19. Günn bitti.
Bu uygulama mi canim? Ucretsiz mi?premom diye bir uygulama, takip etmek böyle kolay geliyor bana. Tablo’da oluşturuyor.
Ahhahaha burası sağlık ocağı mı diye giriş yapmamdan ötürü herhalde.
Evet çok uzun 4 yıl 40 yıl gibi geldiSende uzun süre kavuşamadın demek ki bebişine inşallah bizimle nasip olur dilerim
Amin inşallah rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasinVallaha napalım ya bizim de bi yerde bi nasibimizi vardır bakalım Allah doğru zamanda sağlıklı güzel yüzlü güzel kaderli evlatlar nasıp etsin
Hadi bakalım inslalah hayirlisiyla olmustur insallah14 mayıs canim ilk kez ovulasyon denedim ondan 14 15 gün geçince test yapmak istiyorum
Bu uygulama İngilizce diye silmiştim ben anlayan var mi bundan yaaaBu uygulama mi canim? Ucretsiz mi?
Atlatmaya çok sevindim kuzum.Uyumsuzlukla alakalı sanmıyorum benimde çook iyi eşimle kaç senedir evliyim ilk bu ay yaşadım Allahtan aştım gitti kalsaydı ruh gibi kadın olacaktımYanlız değilsin canım bu ay aynısı bende de oldu cinseliğe ilgi duymama gibi mi desem evrendeki son şey gibiydi cinsellik ihtiyaç duymuyor gibiydim hatta eşime desem bir dert demesem iki ona dersem kendini sorgulayacak demezsem ben yanacam tabi bunu eşime diyemedim ilişki uzuyor da uzuyor bende tık yok neyse tamam dedim aniden geliyor ve biranda oldu bitti oluyorm bu birde hiç olmadı ben atmadım içimdekini. Böyleyken derken zaten amaç çocuk dedim umursamadım durumu. Birde bu ay sınavlarım çok ailemle ilgili sorunlarım oldu taktım mı ben stres boğdu beni zaten çok ortada ki okumuşsundur adet olamadım ben kendime herşey yaptım bu ay istemsiz. İşte bu kendiliğinden düzeldi sınavlar bitince kendimi özgür hissettim rahat diyeceğim neyse o takıldığın şeyden kurtul eğer fiziksel veya hormonal sıkıntı yoksa
Birde beni pandemi de evde kalmak ayrı stres etti buhran geçirdim artık iyi sabır ediyormsıkıldım bu yasaklardan çoook ihtiyacım olan şeylere uzağım ot böcek toprak su istyor canım ev ev evvv iyice boğuldum
Kizlaaar merhaba o benimİsmini de etiket ediyorumKelebekkB artık dahi olan kendisine sorarsın. Canım kelebek seni buraya amh yükseltmiş bayan olarak etiket ettim burada konuştuk ben senden bahsettim belki hatırlarsın adet olmayan ben hazirana kalmıştı aşılamam.
Ben senin msjını okudum birde çalmış gibi oldumama kusura bakma birgün bizlere de lazım olacak bir bilgiydi hiçbir yerde kolay bulunmayacak. Bu yüzden iyi kk var
Amin inşallah rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin
Bende bu ay aşırı Bi relaxtım regl tarihim gelmiş, farkında dahi değildim. 2 gündür uygulama bildirim verip duruyor. Beni de strese soktu şimdi yoksa rahattım 1 ay boyunca hiç düşünmedim. Şartlanmadım ama bakalım nolcak hala da şartlamıyorum mevsimsel ve ramazanla alakalı olabileceğini düşünüyorum gecikmeninYaa inşallah denk gelmiştir, bende bu ay test yapmadım, olcak oldumu oluyormuş gerçekten
Test ne zaman yapcan varmı belirti canimHadi bakalım inslalah hayirlisiyla olmustur insallahbenim bat az kaldı yaa 3 gün kaldı bakalım
Gecmis olsun canım allah şifa versin eşineKızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herkesi.
Geçmiş olsun canımKızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?