Sen gerçekten çok iyi birisin ben buna inanıyorum ne kadar muallak olsa da anlamasan da kendini öyle veya böyle oldu mu oldu. En azından kötü sonuçla yola devam etmek nerde bu sonuçlaKizlaaar merhaba o benimrabbime sukur olsun. Yalnız benimde aklim almıyor ilk testi yaptırdığım yeri aradım ve şikayet ettim ve sonra diğer yaptırdığım yer ile konuştum hatta gittim bir test daha yaptim .
Ya yediğim içtiğimden yükseldi ya da ilk testim yanlıştı bilmiyorum eger yanlistiysa Allah belalarını versin onlar yüzünden koştur koştur ta yurtdisindan geldim asilama tup yaptiracam esimde spermde ufak sorunlar vardı bide diye hem de ne zorluklar ne karışıklıklar içinde ama sonradan arttiysa rabbime şükürler olsun 8 aydır sadece yumurtama iyi gelecek seyler yedim içtim nasil oldu bilmiyorum.
Amh düşük olanlar tavsiyem baska laboratuvarda bir kez daha testi yaptırmanız ve kendi lab. Çalışanları tercih etmeniz dis laboratuvarlara gonderenleri tercih etmemeniz cunku bana son yaptırdığım laboratuvar direk uzman dr aradi anlattı biz kendimiz calisiyor baska yere gondermeyoruz amh icin alınan kanin ozel bir saklama sekli koşulu vs varmis oyuzden buna uygun olmaz ise sonuçlar yanlis çıkabilirmis .
Benim ilk düşük çıkan testim ben aksarayda yaptirdim sonuç 7 gunde geldi neden böyle dediğimde test için Ankaraya gönderdiklerini söylediler. Bu arada ilk Amh Testi verdiğim gün ultrasonda o ay catlamaya hazir 2 ayri tupumde 1 er yumurta olmustu cok iyi boyutta doktor hatta bu testi verirken ne gerek baktirmana baksana dogal yoldan bu ay iki yumurta olmus ilac vs kullanmadan cogul gebelik bile olabilir amh kesin iyidir demisti ama sonucum kotu cikmisti dip not vereyim .
Belki kanda giderken bozulma oldu bilmiyorum ama yediğim ictigim seyleri söyleyeyim size.
1- Burada amh i cok düşük olup ibrahim saracoglu nün kuruyle yükselmeye başlayan biri vardı onla konustum ve onun kullandığı kuru aldim saracoglundan. 1 ay kullandım hamile kalmayi kolaylaştıran kür dü adi galiba
2- 7-8 aydır hergun 1 avakado yiyorum 3 brezilya cevizi 5 ceviz
3- 2 ay proxeed woman kullandım, omega 3 ve quenzim10 100 mg kullandım.
Son 3 ay pirincten glutenden abur cuburdan beyaz undan uzak durdum .
Yumurta kalitesine zarar veren ne diye araştırdım hepsinden uzak durdum ..
Benim is nasil oldu bilmiyorum ya test yanlıştı ya yediklerim sayesinde oldu Rabbim size de en kısa zamanda bunlari uygulamaya gerek kalmadan evlat sahibi olmayi nasip etsin.
Yanı normalde bu ay batim geçince yapacaktim kendimde belirti aramicaktim ama yarın yapsam mi diye düşünüyorum yaaa kendimi çok dinledim gecen ay her şeyi belirti gördüm ondan dolayı kuzum ama bel agrisi ile kasik agrisi var göğüste hassasiyet başladı bakalımTest ne zaman yapcan varmı belirti canim
Geçmiş olsun canım, bi anda covit mi yoksa diye korktum. Rabbim eşine şifalar nasip etsin.Kızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herkesi.
Canım çook geçmiş olsun inşllah eşin iyileşir en yakın zamanda Allah yardım ede taş da zor derler yaa. Hani derler ya herşey sebebtir bu da kistilerinin ihtiyacı olan şeydi belki düştüyse de buna çok sevindim ne rahatlamışsındır...Stresten bütün kistlerimi düşürdüm sanırım parça parça geliyor bu arada
Geçmiş olsun canımKızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herkesi.
Vala bel kasık ağrısı bende de vaar ama çok değil ara ara yani göğüslerde de az bi hassasiyet var pek umudum yok ama bakalim nolcak görücez geçen aylar daha çok belirtim vardi sonu hüsran olmuştuYanı normalde bu ay batim geçince yapacaktim kendimde belirti aramicaktim ama yarın yapsam mi diye düşünüyorum yaaa kendimi çok dinledim gecen ay her şeyi belirti gördüm ondan dolayı kuzum ama bel agrisi ile kasik agrisi var göğüste hassasiyet başladı bakalım
Evet kuzum belki spermlere eskisi var mıdır bu taşın bunca zaman ondan mı olmadı diyorum kafamda deli sorularCanım çook geçmiş olsun inşllah eşin iyileşir en yakın zamanda Allah yardım ede taş da zor derler yaa. Hani derler ya herşey sebebtir bu da kistilerinin ihtiyacı olan şeydi belki düştüyse de buna çok sevindim ne rahatlamışsındır...
Çokk geçmiş olsun canımmKızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herkesi.
Çok iyi anlıyorum canım bende 3 yıldır bekliyorm gelecek mi bilmediğim evladımıEvet çok uzun 4 yıl 40 yıl gibi geldiinş hep birlikte güzel haberler alalım
Bende seni burada gördüğüme sevindim HoşgeldinKızlar selam herkese.. Denemelere ailecek covit olmamız dolayısı zorunlu ara verdikten sonra yeniden başladık çalışmalara. Mayıs artık uğurlu gelsin.
Yusra-61 canım topiği senin açmana çok sevindim uğurlu geleceğine inanıyorum. Listeye ekler misin? Sat 20 mayıs. Yaş 38. Deneme 8 ay
Canım bende kıyamet kopacak gibi de Allah hayır etsin bu sessizlik beni korkutuyor sessiz geliyor zaten ben aşırı kanamalı adet olmamEvet kuzum belki spermlere eskisi var mıdır bu taşın bunca zaman ondan mı olmadı diyorum kafamda deli sorularsen söküldün mü
He valla doğru dedin gızCanım bende kıyamet kopacak gibi de Allah hayır etsin bu sessizlik beni korkutuyor sessiz geliyor zaten ben aşırı kanamalı adet olmambirde ilacı yeni kestim ya yarın daha iyi anlarım bunu.
Taşla onun arasındaki bağ hakkında hiçbir bilgim yok üzgünümama biz daha çok delirmeden hamiş kalsak aklımız çok lazımm olacak yaani
Yarın randevum var canım dua edin banaKan verdiniz mi ? Nasıl sonuç
Aslında evliliğimin 5. Ayında hamile kaldım ama düşük yaptım ozamanlar aklımda bebek vs yoktu o yüzden hamile kaldığımı düşünüyorum. Hamile kalmam için hiç bi sebep yoktu taki bende düşükten sonra bebek takıntısı başlayana kadar. Aslında burda çok yapıyolar yok incir kürü yok soğan kürü falan ben soğan kürünü denedim o ay benim prolaktinim ve troidim yüksek çıktı prolaktinim ilk ay düştü fakat troid bana hastalık olarak kaldı yani demem o ki her duyduğunu herkes yapmasın troid biliyosun ki yumurtlamaya engel. Ben bakarken yumurtlama akıntısını düşük yapana kadar ne olduğunu bilmiyodum bu kürlerden sonra o akıntı benden hiç gelmedi c life deneyene kadar 2 aydır şükür akıntı bile beni sevindirdi. Bu ay birde hani herkesin hissettim dediği şey bendede var artık kısmet inş herkes istediğine kavuşurÇok iyi anlıyorum canım bende 3 yıldır bekliyorm gelecek mi bilmediğim evladımıbu sebeple yalnız değilsin bizler içinde yaradanın vardır bildiği yaa deme öyle ben artık senelere de alıştım bir önemi yok ayın yılın olsaydı peki var mı bilindik bir problem vesaire acaba?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız insallahİyi geceler aranıza süperanneler 2021 topiğinden geldim 22 Nisan değerlendirme oldu 4 Mayıs adet günümdü pozitifi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet merkezdeyim tam merkez şehir çok seviyorum diye buraları seçtim inan birgün pişman olacağımı da düşünmezdim. Boğuldum dışarı çıksam mahalle arası kadınlar çocuklarıyla inmiyorum onlarda öyle boğucu şekilde. Bir markete gider yürüyüş yapardım şu yasak beni boğduAtlatmaya çok sevindim kuzum.Ya iki yıl olacak evleneli ilk kez böyle bişey yaşıyorum aslına bakarsan takılacak stres yapacak bi şeyimde yok eşim askeri personel ailelerden uzaktayız çok şükür huzurlu bir evliliğimde var. Anlam veremedim ya uyarılmam çok uzun sürüyor ben bu konularda eşimle açık konuşmayı tercih ediyorum iki ilişki sonrasında da söyledim bi sıkıntı olduğunu. Şuan bende sen gibi herşey çocuk için diyorum ama bir yandan da canımı sıkıyor. 12 nisanda hormon testi yaptırdım canım bir sorun yoktu. İnşallah geçici bir durumdur bende atlatırım. Ruhsuz odun gibi kadın olacağım diye çk krkyrm çk Pandemi resmen hayatımızdan 2 yıl çaldı kimse bişey anlamadı geçen zamandan. Artık bitsede çayıra çimene salsak kendimizi merkezde oturuyorsun sanırım o daha bi sıkıntı oluyor ev içinde. Ben doğuda bir köydeyim bahçeye falan yapıyorum ama işte o da bir yere kadar oyalıyor insanı
Aminn canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bnde düştü kimyasal oldu bir kere demen gibi şu sözün çok iyi oldu bu çocuk olayını takıntısı haline gelene herşey iyiydi bnmde öyle. Ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun inşlhAslında evliliğimin 5. Ayında hamile kaldım ama düşük yaptım ozamanlar aklımda bebek vs yoktu o yüzden hamile kaldığımı düşünüyorum. Hamile kalmam için hiç bi sebep yoktu taki bende düşükten sonra bebek takıntısı başlayana kadar. Aslında burda çok yapıyolar yok incir kürü yok soğan kürü falan ben soğan kürünü denedim o ay benim prolaktinim ve troidim yüksek çıktı prolaktinim ilk ay düştü fakat troid bana hastalık olarak kaldı yani demem o ki her duyduğunu herkes yapmasın troid biliyosun ki yumurtlamaya engel. Ben bakarken yumurtlama akıntısını düşük yapana kadar ne olduğunu bilmiyodum bu kürlerden sonra o akıntı benden hiç gelmedi c life deneyene kadar 2 aydır şükür akıntı bile beni sevindirdi. Bu ay birde hani herkesin hissettim dediği şey bendede var artık kısmet inş herkes istediğine kavuşur
Gozunuzaydinİyi geceler aranıza süperanneler 2021 topiğinden geldim 22 Nisan değerlendirme oldu 4 Mayıs adet günümdü pozitifi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?