Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen gerçekten çok iyi birisin ben buna inanıyorum ne kadar muallak olsa da anlamasan da kendini öyle veya böyle oldu mu oldu. En azından kötü sonuçla yola devam etmek nerde bu sonuçla burada bizlerin bilemeyeceği bir sürü şey söylemişsin yazmışsın yani. Bugün herşey güzel olablr ama yarın şu bilgilere ihtiyacımız olsa asla herhangi bir yerde bulamazdık ancak senin gibi tecrübe ederek bazı zorlukları aşmamız gerekli olacaktı bazı şeylere, bu seniin yazdıklarını yolunu bilmek herzaman artıdır bizlere. çünkü birgün insan için herşey farklı olblr. Bu altın bilgiler dursun köşemizde Sana o kadar çok şey de yazarım bitmez kelebek çook teşekkür ederim Allah senden razı olsun Allah aa nasill olduğunu bilmediğin birşey daha versin o da bebek iyi ki sizler varsınız iyi kadınlar Kulubu var

Test ne zaman yapcan varmı belirti canim
Yanı normalde bu ay batim geçince yapacaktim kendimde belirti aramicaktim ama yarın yapsam mi diye düşünüyorum yaaa kendimi çok dinledim gecen ay her şeyi belirti gördüm ondan dolayı kuzum ama bel agrisi ile kasik agrisi var göğüste hassasiyet başladı bakalım

Geçmiş olsun canım, bi anda covit mi yoksa diye korktum. Rabbim eşine şifalar nasip etsin.

Stresten bütün kistlerimi düşürdüm sanırım parça parça geliyor bu arada
Canım çook geçmiş olsun inşllah eşin iyileşir en yakın zamanda Allah yardım ede taş da zor derler yaa. Hani derler ya herşey sebebtir bu da kistilerinin ihtiyacı olan şeydi belki düştüyse de buna çok sevindim ne rahatlamışsındır...

Geçmiş olsun canım

Vala bel kasık ağrısı bende de vaar ama çok değil ara ara yani göğüslerde de az bi hassasiyet var pek umudum yok ama bakalim nolcak görücez geçen aylar daha çok belirtim vardi sonu hüsran olmuştu yarın yap bi yedek varsa gene yaparsın bat geçerse ❤

Evet kuzum belki spermlere eskisi var mıdır bu taşın bunca zaman ondan mı olmadı diyorum kafamda deli sorular sen söküldün mü

Çokk geçmiş olsun canımm

Evet çok uzun 4 yıl 40 yıl gibi geldi inş hep birlikte güzel haberler alalım
Çok iyi anlıyorum canım bende 3 yıldır bekliyorm gelecek mi bilmediğim evladımı bu sebeple yalnız değilsin bizler içinde yaradanın vardır bildiği yaa deme öyle ben artık senelere de alıştım bir önemi yok ayın yılın olsaydı peki var mı bilindik bir problem vesaire acaba?
Bende seni burada gördüğüme sevindim Hoşgeldin o zaman canım belki ben sana Uğur getiririm kim bilir Allahın işi yaa toplandık grub geze geze bir yerde patlar bu işler bilinmez ummadık anda beni mutlu eder o sat değildir battır yaa

Evet kuzum belki spermlere eskisi var mıdır bu taşın bunca zaman ondan mı olmadı diyorum kafamda deli sorular sen söküldün mü
Canım bende kıyamet kopacak gibi de Allah hayır etsin bu sessizlik beni korkutuyor sessiz geliyor zaten ben aşırı kanamalı adet olmam birde ilacı yeni kestim ya yarın daha iyi anlarım bunu.
Taşla onun arasındaki bağ hakkında hiçbir bilgim yok üzgünüm ama biz daha çok delirmeden hamiş kalsak aklımız çok lazımm olacak yaani

He valla doğru dedin gız , ben bayıldım yorgunluktan uyuyorum hepinize kucak dolusu sevgiler

Aslında evliliğimin 5. Ayında hamile kaldım ama düşük yaptım ozamanlar aklımda bebek vs yoktu o yüzden hamile kaldığımı düşünüyorum. Hamile kalmam için hiç bi sebep yoktu taki bende düşükten sonra bebek takıntısı başlayana kadar. Aslında burda çok yapıyolar yok incir kürü yok soğan kürü falan ben soğan kürünü denedim o ay benim prolaktinim ve troidim yüksek çıktı prolaktinim ilk ay düştü fakat troid bana hastalık olarak kaldı yani demem o ki her duyduğunu herkes yapmasın troid biliyosun ki yumurtlamaya engel. Ben bakarken yumurtlama akıntısını düşük yapana kadar ne olduğunu bilmiyodum bu kürlerden sonra o akıntı benden hiç gelmedi c life deneyene kadar 2 aydır şükür akıntı bile beni sevindirdi. Bu ay birde hani herkesin hissettim dediği şey bendede var artık kısmet inş herkes istediğine kavuşur

Merhaba arkadaşlar Bat 12 Mayıs son 6 gün kaldı dün geceden beri kasıklarım patlayacak gibi şiddetli ağrıyor ve belim resmen kopuyor ilk defa bu kadar şiddetli ağrıyor ara ara beyaz losyon gibi akıntım oluyor bugün çok fazlaydı daha önce yaşayan oldu mu acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ?

İyi geceler aranıza süperanneler 2021 topiğinden geldim 22 Nisan değerlendirme oldu 4 Mayıs adet günümdü pozitifi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah biz de dua bekleriz

Evet merkezdeyim tam merkez şehir çok seviyorum diye buraları seçtim inan birgün pişman olacağımı da düşünmezdim. Boğuldum dışarı çıksam mahalle arası kadınlar çocuklarıyla inmiyorum onlarda öyle boğucu şekilde. Bir markete gider yürüyüş yapardım şu yasak beni boğdu inşllah geçer en azından yasak yürüyüş yaaparım
Aslında bilemezsin neye neden takıldığını mesela sırf çocuk için oluyor olması bile bazen sinir bozucu birde monotonluk olmaması en iyisi. O zaman anlat canım nasıl iyi geldiğini sana ilişkide eşine. Ben diyemem benimki çok takıntılı çirkin miyim beni begenmiyor mu artık uğraş dur. Tabi iş ciddiyetini aşarsa derim o boyuta gelmem birdaha inşllah.
Bende odun gibi hissederdim hormonsal durumda değil bu biran heyecan kaçması mı diyim ne diyim tam bilemedim ama düzelir bir yerden sonra bunun için çaba harca kendini tanı bu konuda. Gerekirse biraz arttıracak şeyler ye baktın yoldan çıktıkça çıkıyor bu durum

Aminn canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bnde düştü kimyasal oldu bir kere demen gibi şu sözün çok iyi oldu bu çocuk olayını takıntısı haline gelene herşey iyiydi bnmde öyle. Ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…