Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtin var mıydı peki?
Belirtilerim deneme olduktan sonra çok şiddetli ağrım oldu kasık,bel ve bacak çekilmesi oldu adet günüme kadar ara ara devam etti. Ramazandan dolayı olabilir 1 sabah mide bulantısyla uyanmıştım o sabah testti yaptım pozitifi gördüm dün bugün mide bulantısı çok hafif böyle işte canım

İyi geceler aranıza süperanneler 2021 topiğinden geldim 22 Nisan değerlendirme oldu 4 Mayıs adet günümdü pozitifi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım Adetten önce test yapmış mıydın? Hangi gün pozitifi gördün? Bir de belirtilerin nelerdi acaba?

5 gün kala çok şiddetli bir sol kasik agrisi oldu sonra dindi sonra ara ara başlamisti bakalım ya her şeyde var hayır rabbim ne eylerse güzel eyler keske bende testim pozitif çıktığında deli gibi burda sevinsem nasip bakalım kuzum

Hepimize nasip olsun canım topikte hamile olmayan kalmasın inşallah

Aa Öyle biliyordum
Genelde öyle derler ama değil.

Mesela ilk ay 15 ve 16.gün yumurtlama gördüm. 17.gün çatlamaydı. 30.gün adet oldum.

İkinci ay 18.gün yumurtlama gördüm, 33.gün adet oldum.
Üçüncü ay 20.gün yumurtlama gördüm. 21 çatlamaydı 34.gün adet oldum

Benimde 23 Nisan çatlamaydı yarın bat günüm bekliyorum bakalım hiç belirtim yok ama sivilcem çıktı normalde adet belirtiside yaşamadığım için kesin olucam yada olmıcam diyemiyor

Canım ben yumurtlamadan sonra 14.Gün adet oluyosun diye biliyorum yumurtlama gününe 14 gün kat adet çıkıyor ortaya

Benimde 23 Nisan çatlamaydı yarın bat günüm bekliyorum bakalım hiç belirtim yok ama sivilcem çıktı normalde adet belirtiside yaşamadığım için kesin olucam yada olmıcam diyemiyor
Ben bu @ay 15i yumurtlama gördüm bundan tam 14 gün sonra adet olucam olmazsam zaten hamile olurum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…