Dualarım isteyen tüm anne adaylarına rabbim gönlünüzdeki muradı kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız insallahbiz de dua bekleriz
Belirtin var mıydı peki?İyi geceler aranıza süperanneler 2021 topiğinden geldim 22 Nisan değerlendirme oldu 4 Mayıs adet günümdü pozitifi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet tek ilişki oldu ovu testinde çift çizgiyi görünce deneme oldu ertesi gün ultra pik yaptı diğer günde silinmişti Allah isteyenlere nasip etsin inşallahGozunuzaydinpeki tek ilişki ile mi hamile kaldınız?
Belirtilerim deneme olduktan sonra çok şiddetli ağrım oldu kasık,bel ve bacak çekilmesi oldu adet günüme kadar ara ara devam etti. Ramazandan dolayı olabilir 1 sabah mide bulantısyla uyanmıştım o sabah testti yaptım pozitifi gördüm dün bugün mide bulantısı çok hafif böyle işte canımBelirtin var mıydı peki?
Hayırlı olsun canımİyi geceler aranıza süperanneler 2021 topiğinden geldim 22 Nisan değerlendirme oldu 4 Mayıs adet günümdü pozitifi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
5 gün kala çok şiddetli bir sol kasik agrisi oldu sonra dindi sonra ara ara başlamisti bakalım ya her şeyde var hayır rabbim ne eylerse güzel eyler keske bende testim pozitif çıktığında deli gibi burda sevinsemVala bel kasık ağrısı bende de vaar ama çok değil ara ara yani göğüslerde de az bi hassasiyet var pek umudum yok ama bakalim nolcak görücez geçen aylar daha çok belirtim vardi sonu hüsran olmuştuyarın yap bi yedek varsa gene yaparsın bat geçerse ❤
Amin inşallah canım benimİyi geceler aranıza süperanneler 2021 topiğinden geldim 22 Nisan değerlendirme oldu 4 Mayıs adet günümdü pozitifi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım benim
Hayırlı olsun kuzum benim bu aradaİyi geceler aranıza süperanneler 2021 topiğinden geldim 22 Nisan değerlendirme oldu 4 Mayıs adet günümdü pozitifi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hepimize nasip olsun canım5 gün kala çok şiddetli bir sol kasik agrisi oldu sonra dindi sonra ara ara başlamisti bakalım ya her şeyde var hayır rabbim ne eylerse güzel eyler keske bende testim pozitif çıktığında deli gibi burda sevinsemnasip bakalım kuzum
1 kere mi değerlendirdin canım?İyi geceler aranıza süperanneler 2021 topiğinden geldim 22 Nisan değerlendirme oldu 4 Mayıs adet günümdü pozitifi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Öyle bi kural yok.Kızlar çatlama olduktan sonra mı 14. Günde adet oluyoruz ?
Sivilce Falan ciktimi peki ?Evet tek ilişki oldu ovu testinde çift çizgiyi görünce deneme oldu ertesi gün ultra pik yaptı diğer günde silinmişti Allah isteyenlere nasip etsin inşallah
AaÖyle bi kural yok.
Genelde öyle derler ama değil.AaÖyle biliyordum
Benimde 23 Nisan çatlamaydı yarın bat günüm bekliyorum bakalım hiç belirtim yok ama sivilcem çıktı normalde adet belirtiside yaşamadığım için kesin olucam yada olmıcam diyemiyorGenelde öyle derler ama değil.
Mesela ilk ay 15 ve 16.gün yumurtlama gördüm. 17.gün çatlamaydı. 30.gün adet oldum.
İkinci ay 18.gün yumurtlama gördüm, 33.gün adet oldum.
Üçüncü ay 20.gün yumurtlama gördüm. 21 çatlamaydı 34.gün adet oldum
Ben bu @ay 15i yumurtlama gördüm bundan tam 14 gün sonra adet olucam olmazsam zaten hamile olurum heraldeBenimde 23 Nisan çatlamaydı yarın bat günüm bekliyorum bakalım hiç belirtim yok ama sivilcem çıktı normalde adet belirtiside yaşamadığım için kesin olucam yada olmıcam diyemiyor
Yarın bunun cevabını alıcam bakalım tabi inşallah olmam pozitif test paylaşmayı çok isterimCanım ben yumurtlamadan sonra 14.Gün adet oluyosun diye biliyorum yumurtlama gününe 14 gün kat adet çıkıyor ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?