Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben arı sütü bal polen içiyorum amma ne zaman görücem bilinmez yumrtlama. Bende regli artmaya başladı kanamam bugün bakalım ne zaman bitecek bu iş de ona göre yumurtlamam lazım
Brn 3 gun kullandm 2 gun erken oldu catlama normalde hic sasmazdi. Bence sana da etkisi olur

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin neyi var eşinin

Sivilce Falan ciktimi peki ?
Canım belirtilerimi yazmıştım sivilcelenmem 1-2 tane oldu her ay olduğu gibi

İnşallah canım nasip kısmet herşey Rabbim daha fazla aratmasın inşallah ❤

Evet tek ilişki oldu ovu testinde çift çizgiyi görünce deneme oldu ertesi gün ultra pik yaptı diğer günde silinmişti Allah isteyenlere nasip etsin inşallah
Way anasini bizde 4 gunu degerlendirecez dir perisan oluyorzmasallh cnm.Allah saglkla kucagina almayi nasip etsin

İlk cocugmda sogan kuru kullanmistm ilk denememde hamile kalmistm. Ama gecen ay sogan kuru kullandm o ayds bu ayda akintm olmadi. Kurudum kaldm. Her ay sut kesigi gelen akintmdan eser kalmadi. Sen be kullandn tam olarak adini yazar misn

Bat: 12/05/2021
İkinci deneme
Hiç bir şey kullanmadık.
Eşim askeri personel 8 ay sonra 10 günlük izne geldi değerlendirmeye çalıştık. Bata 6 gün kala şiddetli kasık ve bel ağrım var şimdiye kadar hiç böyle ağrıdığını hissetmedim. Ara ara beyaz koyu kıvamlı akıntım oluyor. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yaşayan var mı acaba ?
Yusra-61

İlk cocugmda sogan kuru kullanmistm ilk denememde hamile kalmistm. Ama gecen ay sogan kuru kullandm o ayds bu ayda akintm olmadi. Kurudum kaldm. Her ay sut kesigi gelen akintmdan eser kalmadi. Sen be kullandn tam olarak adini yazar misn
Canım 2018 ekim ayında yaptım bu soğan kürünü yıl oldu 2021 o akıntıyı hiç görmedim. C-life macun kullandım şubat ayında 3 gün falan eşim şehir dışına çıktı diye bıraktım kullandığım o ay yumurtlama akıntısı geldi şaşırdım tesadüf olduğunu düşündüm mart ayında kullanmadım martta akıntım yoktu bu ay tekrar kullandım akıntım yine geldi. Bence faydası oldu instagramdan sipariş verdim instagram adresi clifebitkisellarışım

Way anasini bizde 4 gunu degerlendirecez dir perisan oluyorzmasallh cnm.Allah saglkla kucagina almayi nasip etsin
Deneme yapmadan önce cinsel perhiz sperm kalitesi yükseltir en az 5 gün tavsiye ederim. Duaların için teşekkür ederim Rabbim sizinde gönlünüzün muradını versin inşallah

Belirtiler Olabilir yum gününe mi denk gelmişti deneme

Ayy kuzum ya sensiz tadı çıkmaz ki ama Bir süre idare edeceğiz artık ne yapalım sen işlerini hallet hele Arada yaz ama kuzum doktora gidince de tüm gelişmeleri anlat hepimize versin inşallah kuzum çok seviyorum seni çok öpüyorum

Çok sağol cnm yakın zamanda domtora gidrrsem bende talep edeyim.bakalim.ne dicek bu arada ablan sağlıcakla büyütsün yavrusunu doğumda sonra duzeldimi acaba ablan tekrar çocuk istiyormu
Rica ederim canım benim ne demek yardımcı olduysam ne mutluBüyüdü bile canım 3 yaşında maşallah ikinciyi istiyor tabi ama düzelmedi hala adeti düzensiz. Pko başlangıcı demiş doktor hap kullanarak adet oldu en son bu ay adet olmayı bekliyor işte doktora gidecek tim testlerini yaptıracak hala o sorun devam ediyorsa tekrar ilaç tedavisi uygulanacak. Evet kuzum doktor zaten seni yönlendirir inşallah en kısa zamanda düzelir

canım benim Allah hepimizden razı olsun... Seninde bebiş haberlerini almak nasip olur inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... bu hıdırellez zamanı tüm dualarım herkese sağlık bekleyene sağlık para bekleyene para çocuk bekleyene çocuk rabbim kimin gönlünde ne varsa onu nasip etsin..

Evet canim adet olunca kullanmaya devam edersen adetini kesiyor biraktigin anda sökülmesi başlıyor buda adeti uzatıyor adet oldugunda bırak ilacı

Ben bilmiyordum 3 gun ictim her gun peçeteye lekelenme gibi geliyordu sildigimde geliyordu neden acaba dedim 3 gun sonra ilac bitti ertesi gun söküldü dedim ilactanmis 3 gun arti 5 gun adet 8 gün oldu bana

kuzum bak ben buldum konuşmaları yazmıştım sana hatta cevap vermiştin sanırım bunlara ama insan o kadar çok kişi ile konuşuyor ki unutuyorsun kiminle ne konuştuğunu.. :) Yusra-61 bende senin gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…