İnşallah hamil oluruz canım yaaBen bu @ay 15i yumurtlama gördüm bundan tam 14 gün sonra adet olucam olmazsam zaten hamile olurum heralde
Brn 3 gun kullandm 2 gun erken oldu catlama normalde hic sasmazdi. Bence sana da etkisi olurBen arı sütü bal polen içiyorum amma ne zaman görücem bilinmez yumrtlama. Bende regli artmaya başladı kanamam bugün bakalım ne zaman bitecek bu iş deona göre yumurtlamam lazım
Hic bilmiyorm kiz cok da arastrmadan basladm 3 gun kullandm biraktmDüzensiz birşey yok ki kuzum o vitamin gibi birşey bitkisel yanı yok ek takviye gibi aynım.Yumurtlamaya kadar kullanılmıyor mu bu?
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin neyi var eşininKızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herkesi.
Belirtilerim deneme olduktan sonra çok şiddetli ağrım oldu kasık,bel ve bacak çekilmesi oldu adet günüme kadar ara ara devam etti. Ramazandan dolayı olabilir 1 sabah mide bulantısyla uyanmıştım o sabah testti yaptım pozitifi gördüm dün bugün mide bulantısı çok hafif böyle işte canım
Canım belirtilerimi yazmıştım sivilcelenmem 1-2 tane oldu her ay olduğu gibiSivilce Falan ciktimi peki ?
Amin teşekkür ederim. Evet canım tek deneme oldu Rabbim sizlerede nasip etsin sağlıklı bir şekilde1 kere mi değerlendirdin canım?Maşallah, hayırlı olsun bebişin. Bize de dua et
Teşekkür ederim canım benimCanım belirtilerimi yazmıştım sivilcelenmem 1-2 tane oldu her ay olduğu gibi
Amin inşallah Allah razı olsun darısı sizlerin başınaTeşekkür ederim canım benimbebeisini saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Nasip olur belki5 gün kala çok şiddetli bir sol kasik agrisi oldu sonra dindi sonra ara ara başlamisti bakalım ya her şeyde var hayır rabbim ne eylerse güzel eyler keske bende testim pozitif çıktığında deli gibi burda sevinsemnasip bakalım kuzum
İnşallah canım nasip kısmet herşey Rabbim daha fazla aratmasın inşallah ❤Aminn canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bnde düştü kimyasal oldu bir kere demen gibi şu sözün çok iyi oldu bu çocuk olayını takıntısı haline gelene herşey iyiydi bnmde öyle. Ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun inşlh
Way anasini bizde 4 gunu degerlendirecez dir perisan oluyorzEvet tek ilişki oldu ovu testinde çift çizgiyi görünce deneme oldu ertesi gün ultra pik yaptı diğer günde silinmişti Allah isteyenlere nasip etsin inşallah
İlk cocugmda sogan kuru kullanmistm ilk denememde hamile kalmistm. Ama gecen ay sogan kuru kullandm o ayds bu ayda akintm olmadi. Kurudum kaldm. Her ay sut kesigi gelen akintmdan eser kalmadi. Sen be kullandn tam olarak adini yazar misnAslında evliliğimin 5. Ayında hamile kaldım ama düşük yaptım ozamanlar aklımda bebek vs yoktu o yüzden hamile kaldığımı düşünüyorum. Hamile kalmam için hiç bi sebep yoktu taki bende düşükten sonra bebek takıntısı başlayana kadar. Aslında burda çok yapıyolar yok incir kürü yok soğan kürü falan ben soğan kürünü denedim o ay benim prolaktinim ve troidim yüksek çıktı prolaktinim ilk ay düştü fakat troid bana hastalık olarak kaldı yani demem o ki her duyduğunu herkes yapmasın troid biliyosun ki yumurtlamaya engel. Ben bakarken yumurtlama akıntısını düşük yapana kadar ne olduğunu bilmiyodum bu kürlerden sonra o akıntı benden hiç gelmedi c life deneyene kadar 2 aydır şükür akıntı bile beni sevindirdi. Bu ay birde hani herkesin hissettim dediği şey bendede var artık kısmet inş herkes istediğine kavuşur
Canım 2018 ekim ayında yaptım bu soğan kürünü yıl oldu 2021 o akıntıyı hiç görmedim. C-life macun kullandım şubat ayında 3 gün falan eşim şehir dışına çıktı diye bıraktım kullandığım o ay yumurtlama akıntısı geldi şaşırdım tesadüf olduğunu düşündüm mart ayında kullanmadım martta akıntım yoktu bu ay tekrar kullandım akıntım yine geldi. Bence faydası oldu instagramdan sipariş verdim instagram adresi clifebitkisellarışımİlk cocugmda sogan kuru kullanmistm ilk denememde hamile kalmistm. Ama gecen ay sogan kuru kullandm o ayds bu ayda akintm olmadi. Kurudum kaldm. Her ay sut kesigi gelen akintmdan eser kalmadi. Sen be kullandn tam olarak adini yazar misn
Deneme yapmadan önce cinsel perhiz sperm kalitesi yükseltir en az 5 gün tavsiye ederim. Duaların için teşekkür ederim Rabbim sizinde gönlünüzün muradını versin inşallahWay anasini bizde 4 gunu degerlendirecez dir perisan oluyorzmasallh cnm.Allah saglkla kucagina almayi nasip etsin
Belirtiler Olabilir yum gününe mi denk gelmişti denemeBat: 12/05/2021
İkinci deneme
Hiç bir şey kullanmadık.
Eşim askeri personel 8 ay sonra 10 günlük izne geldi değerlendirmeye çalıştık. Bata 6 gün kala şiddetli kasık ve bel ağrım var şimdiye kadar hiç böyle ağrıdığını hissetmedim. Ara ara beyaz koyu kıvamlı akıntım oluyor. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yaşayan var mı acaba ?
Yusra-61
Ayy kuzum ya sensiz tadı çıkmaz ki amaKızlar ben bugün sonuçları alınca bi rahatladım. Ne zamandır duran tezime başlayacağım. Bi süre buraya çok sık giremem sanırım. Yokum diye merak etmeyin. Haftaya doktora gidince girer yine gelişmeleri yazarım aklınız kalmasın. Hepinizi çok seviyorum umarım tez vakitte hamiş kalırsınız hepinizhepiniz gönlü çok güzel gönlü güzel çocuklar versin sizlere de çok öpüyorum tekrar
Rica ederim canım benim ne demek yardımcı olduysam ne mutluÇok sağol cnm yakın zamanda domtora gidrrsem bende talep edeyim.bakalim.ne dicek bu arada ablan sağlıcakla büyütsün yavrusunu doğumda sonra duzeldimi acaba ablan tekrar çocuk istiyormu
canım benim Allah hepimizden razı olsun... Seninde bebiş haberlerini almak nasip olur inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...Allah sana ikinci evladını en yakın zamanda versinn hamile olduğunu öğrenmek nasip olsun valla bazı bilgiler nerde arasak bulunmaz cinsteniyi ki varsın çoook sağolasın dua vaktimmiş gibi içten duaa etttim sana bu dediklerini yapacağım aldım bu sefer ekran görüntüsünü. Üzgünüm bazen kafam unutunca unutuyor bazende zehir bu sefer işimi şansa bırakmayacağım....
Evet canim adet olunca kullanmaya devam edersen adetini kesiyor biraktigin anda sökülmesi başlıyor buda adeti uzatıyor adet oldugunda bırak ilacı
Ben bilmiyordum 3 gun ictim her gun peçeteye lekelenme gibi geliyordu sildigimde geliyordu neden acaba dedim 3 gun sonra ilac bitti ertesi gun söküldü dedim ilactanmis 3 gun arti 5 gun adet 8 gün oldu bana
kuzum bak ben buldum konuşmaları yazmıştım sana hatta cevap vermiştin sanırım bunlara ama insan o kadar çok kişi ile konuşuyor ki unutuyorsun kiminle ne konuştuğunu.. :)ilacı bırak canım yarın normal adet düzenine dönersin, yok kanama artmıyor canım normal düzende gidiyor hiç bi farkı yook sadece ilacı bırak birde ilacı tekrar kullanacaksan yumurtlamadan sonra kullan yumurtlamayı engelliyor yumurtlamadan sonra kullanırsan da yumurtanın daha sağlıklı döllenmesini ve sağlıklı bi şekilde rahime yerleşmesini sağlıyormuş istersen ovulasyonda çatlamadan sonra günde 1 tane elinde ilaç kaldıysa o şekilde kullanabilirsin gebeliğe faydalı bi ilaç sağlıksız bi yumurtlama olduysada yumurtayı adetle dışarı atıyor o süreçtede hormonları dengeliyor rahimi temizliyor güzel bi ilaç yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?