Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım prowomanı internetten mi aldın? ben eczanelerde bulamadım da

merhabalar en son 31 martta adet olan ben hala olmadım 21-23 nisan hafif pembemsi ve kahverengi akıntı yaşatım peçeteye gelen bitti, sonra 4 mayıstan itibarende hala peçeteye gelen kahverengi yapışkan akıntı yaşıyorum ama sadece 1 kere yada 2 defa geliyor gün içinde hala adet olmadım ama 2gündür aşırı kasık ağrım var benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu acaba kist mi var diyeceğim ama gecen ay muayne olduğumda sadece beyaz akıntım için doktor fitil vermişti bilgisi olan var mı acaba gebelik testim negatif ama kan vermedim yumurtlamamda 20 nisandı bilgisi olan varsa çok sevinirim

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herke
canım çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulur inş eşin

kuzum bak ben buldum konuşmaları yazmıştım sana hatta cevap vermiştin sanırım bunlara ama insan o kadar çok kişi ile konuşuyor ki unutuyorsun kiminle ne konuştuğunu.. :) Yusra-61 bende senin gibiyim
Evet canım biliyorum yazdığını cvp da verdim ama unuttum işte ya bırak mı demişti sonra ilacı kullan dediydi ne zamandı bir kere okudum. Sonrada kanamam da artmıyor ya tam ne dediydi diye düşünüyorm msjları bulmak istedim ama bu msjlar çok geride kalmıştır bana aşırı bildirim geldiği için çok yoğunum birde yönetici olmak durumu var bazı arkadaşları unutuyor tekrar okuyorum inan ki şuan çok iyiyim b12 düşüktü tedavi aldım ya kendime geldim biraz. Öyle veya böyle çok iyi oldu iyi ki varsın tüm ettiğin duaların aynısını Rabbim sanada versin inşlh.

Canım çok geçmiş olsun

Brn 3 gun kullandm 2 gun erken oldu catlama normalde hic sasmazdi. Bence sana da etkisi olur
Olsun erken yumrtlama olsun biraz işime gelecek hazirana yetişeyim
Allah seninle kendimi rüyamda gördüm yok böyle birşey seninle ikimiz bir prof. Adamın ellerine emanettik. Adam sıradan birisiymiş ama ben sonradan öğreniyorum hiç doktora benzemiyordu diyorm sonra işte sizin ikinizin çocuğu var mı diyor bende bir düşük oldu diyorm ama senin sesin çıkmıyor yanımdaki senmişsin. Anlamsız manasız rüyaydı ama yanımdaki gazel diye sensin eminim yaaani

Kızlar bugün 6 Mayıs heyecandan sabah çok erken uyandım henüz gelen giden yok inşallah olmaz ve güzel haberi bu ay alırım Test yapmama konusunda çok kararlıyım
Peki yapacak mıısn test canım ?
İnşallah çiftt çizgi görürsün yaparsan da.

Hayırlısı kuzum yumurta rezervlerine de bakacak ameliyat olmak zorundaysam önceden durumu görmek için hayırlısı ne diyeyim
Göğsüm de çok ağrıyor bata 6 gün var hala acaba hamile miyim diyorum önce bir sonuçların gelsin kötü huylu bişey yok densin :) kabullenemiyorum galiba bu durumu tekrar aynı süreci yaşamayı

Peki yapacak mıısn test canım ?
İnşallah çiftt çizgi görürsün yaparsan da.
Canım benim uygulamada 8 Mayıs gösteriyor ama ben takvime göre hep 2 gün önceden oluyordum o yüzden 6 Mayıs diye düşünüyorum. Birde ben geçen ay hsg çekildiğim için adet zamanında gecikme olur belki diye test yapmayı düşünmüyorum. İnşallah çift çizgi görürüm canım ben adet belirtileri Hiç yaşamam pat diye kırmızıları görürüm inşallah bu sefer güzel sonuç alırım. Eşime yapıcağım süprizim bile hazır

Ama yapsan çıkar şimdi varsa diye vesvese vereyim sana

Yusra-61 bil bakalım ne oldu ??? kız bu sabah adet oldum ya.... şaşırdım mı hayır çünkü 7-8 günlük tripleşme ve yatılı misafir olunca, çok doğal... beni silebilirsin kuzum bu ay da ...
Doğrudur valla tripleşme hele ki o yok mu o
Yatılı misafir ayrı bozmuştur psikolojiyi. Ama olsun oldun yok alırsın tekrar için. Biizm listede sil yok ya negatif yazıyorum ama senden yeni bat alabilirim yeni umutlar adına istersen eğer hemşoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…