- 3 Ocak 2018
- 224
- 134
- 103
Canım prowomanı internetten mi aldın? ben eczanelerde bulamadım daCanım bunu kullandım, tadı berbat yaniben burnumu tıkayp içtim ama kutuyu bitirdim, 30 adet var ben 265 e almıştım sanırım, internette daha uygun olabilir, bide bunun muadilleri var bi arkadaş tüp bebek için proxfemin kullanmıştı, birer tane değiştirmiştik o bunu içemedi, ama onun tadı güzeldi üzüm hoşafı gibi, içerim derseniz kesinlikle kullanım bunu
Yok ya ben akillandim gün aşırı olacak artıkWay anasini bizde 4 gunu degerlendirecez dir perisan oluyorzmasallh cnm.Allah saglkla kucagina almayi nasip etsin
canım çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulur inş eşinKızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herkesi.
Evet canım biliyorum yazdığını cvp da verdim ama unuttum işte ya bırak mı demişti sonra ilacı kullan dediydi ne zamandı bir kere okudum. Sonrada kanamam da artmıyor ya tam ne dediydi diye düşünüyormkuzum bak ben buldum konuşmaları yazmıştım sana hatta cevap vermiştin sanırım bunlara ama insan o kadar çok kişi ile konuşuyor ki unutuyorsun kiminle ne konuştuğunu.. :)Yusra-61 bende senin gibiyim
şu cümlede kendimi buldumWay anasini bizde 4 gunu degerlendirecez dir perisan oluyorzmasallh cnm.Allah saglkla kucagina almayi nasip etsin
Canım çok geçmiş olsunKızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herkesi.
Canım ben internetten almıştım eczanelerde yoktuCanım prowomanı internetten mi aldın? ben eczanelerde bulamadım da
Olsun erken yumrtlama olsun biraz işime gelecek hazirana yetişeyimBrn 3 gun kullandm 2 gun erken oldu catlama normalde hic sasmazdi. Bence sana da etkisi olur
Peki yapacak mıısn test canım ?Kızlar bugün 6 Mayıs heyecandan sabah çok erken uyandım henüz gelen giden yok inşallah olmaz ve güzel haberi bu ay alırımTest yapmama konusunda çok kararlıyım
Hayırlısı kuzum yumurta rezervlerine de bakacak ameliyat olmak zorundaysam önceden durumu görmek için hayırlısı ne diyeyimAyyy kuzum ne diyeyim ki bilemedim valla üzüldüm çook sana Allah yardımcın olsun yaa. Öylede ilaç da yasak bu zıkkıma ne biliyim en iyisini sen bilirsin doktorun bilir çok ince bir durum aynen hayırlısı olsun yinede ya
Canım benim uygulamada 8 Mayıs gösteriyor ama ben takvime göre hep 2 gün önceden oluyordum o yüzden 6 Mayıs diye düşünüyorum. Birde ben geçen ay hsg çekildiğim için adet zamanında gecikme olur belki diye test yapmayı düşünmüyorum. İnşallah çift çizgi görürüm canım ben adet belirtileri Hiç yaşamam pat diye kırmızıları görürüm inşallah bu sefer güzel sonuç alırım. Eşime yapıcağım süprizim bile hazırPeki yapacak mıısn test canım ?
İnşallah çiftt çizgi görürsün yaparsan da.
Ama yapsan çıkar şimdi varsa diye vesvese vereyim sanaCanım benim uygulamada 8 Mayıs gösteriyor ama ben takvime göre hep 2 gün önceden oluyordum o yüzden 6 Mayıs diye düşünüyorum. Birde ben geçen ay hsg çekildiğim için adet zamanında gecikme olur belki diye test yapmayı düşünmüyorum. İnşallah çift çizgi görürüm canım ben adet belirtileri Hiç yaşamam pat diye kırmızıları görürüm inşallah bu sefer güzel sonuç alırım. Eşime yapıcağım süprizim bile hazır
Doğrudur valla tripleşme hele ki o yok mu oYusra-61 bil bakalım ne oldu ??? kız bu sabah adet oldum ya.... şaşırdım mı hayır çünkü 7-8 günlük tripleşme ve yatılı misafir olunca, çok doğal... beni silebilirsin kuzum bu ay da ...
Günaydın canım bende listede seni gördüm dedim ki acep yeni batı ne zaman bir deseGünaydın kızlaaar hepiniz için güzel ve mutlu haberlerin olduğu bir gün olsun inşallah
Kız dur kendimi zor tutuyorum zatenAma yapsan çıkar şimdi varsa diye vesvese vereyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?