Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benim eşimde hastaneye gitmekten nefret eder, gece çığlık çığlığa yataktan fırladı karnına havlu koyup ütüyle ısıttım onunda böbrek taşı çok büyükmüş kendi kendine düşemez dedi lazerle kırılıp ameliyat edildi 1 günde herşey normale döndü böbrek ağrısı beklenip geçecek bir ağrı değil ki boyutu neymiş?

Canım valla bazı süreçler kabul etmek hiçkolay olmuyor bence senin için kötü huylu değil aniden yükselen değer az az yükselme yapamamış o geçen ayın da etkisi var senin üstünde o zman da sıkıntılı geçti bu sebeble ilk zorluk bazen sonra kolaylık oluyor. Bende bu ay olmazları yaşadım bu durumu edemedim kabul rekor kırdım kendi bünyeme yazık ettim onu yordum sen farkındasın şuan kabul edersen herşey daha rahat ve güzel olur etmeyince olan bu sefer yine sana olacak strese boğacak başka şeylerin de fırlar felaks sakin olman en güzeli bu zordur ama inanki hiç kolay olmuyor bazımz bu geçitleri atlamak zorunda kalıyoruz. Seviyoruz ya imtihanımız büyük Allah sonumuzu güzel etsin inşllah

Süprizin hazırlığına gel barim yavrum yaa anneciğin seni bekliyor herşey hazır.
Sen bnce testi yap varsa vardır yoksa sonra yine yaparsın ne biliyim bilemedim ki bende bana bunlarla gelmeyin yaa dengesiz oluyorm

Süprizin hazırlığına gel barim yavrum yaa anneciğin seni bekliyor herşey hazır.
Sen bnce testi yap varsa vardır yoksa sonra yine yaparsın ne biliyim bilemedim ki bende bana bunlarla gelmeyin yaa dengesiz oluyorm
inan ki bende zor duruyorum yapmamak için ama uzun süre hep negatif görünce sen beni anlatsın insan yapmak istemiyor 8 Mayıs’ta sen bana gelişme var mı dediğinde inşallah iki çizgili testimi buraya atarım canım

6 mm kuzum sizinki neydi?

Aminn Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin inşallah kuzum

O zman kendine hiç boşuna bu durumu zülme çevirme salla gitsin ben sorunca yap testini hem garanti olsun canım çıktı mı çıkmadı mı vardı da bozma kendini şuracıkta iki günle yarışa gerek yok

6 mm kuzum sizinki neydi?
Bizimkine göre daha minikmiş bizimki 1.20 cm idi düşmesi imkansız dedi ameliyat oldu.Ameliyattan sonra 3 4 saat zor geçti lazerle kırılıyor ya 3 4 saat kadar kanama ile döküldü erkeklerde daha zor biz koca bebek çıkarıyoruz onlar 1 cmlik taşı düşüremiyorlar :) Bir an önce iyileşir umarım eşin çok çok geçmiş olsun kuzum

O zman kendine hiç boşuna bu durumu zülme çevirme salla gitsin ben sorunca yap testini hem garanti olsun canım çıktı mı çıkmadı mı vardı da bozma kendini şuracıkta iki günle yarışa gerek yok
İlk defa bir gruba katıldım canım inşallah bana uğurlu gelir sen hsg çekilmiş miydin canım ya

Hahahay. Hayrlara vesile olsun insallh. İnsallh prof kadin dogum doktorlarimzdr. İkimzde mujdeli haberi alacagizdir. Amin e prof napti bizi kesp bicti mi kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…