Hadi bakalım bekle o zaman, ben olsam brklemezdim eheheKız dur kendimi zor tutuyorum zaten2 gün beklicem sonra yapıyorum oturup tek çizgiyi izliyorum üzülüyorum ya belirtide yok kendi kendime heves ettim
Bak yaaHadi bakalım bekle o zaman, ben olsam brklemezdim ehehe
Kuzum benim eşimde hastaneye gitmekten nefret eder, gece çığlık çığlığa yataktan fırladı karnına havlu koyup ütüyle ısıttım onunda böbrek taşı çok büyükmüş kendi kendine düşemez dedi lazerle kırılıp ameliyat edildi 1 günde herşey normale döndü böbrek ağrısı beklenip geçecek bir ağrı değil ki boyutu neymiş?Kızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herkesi.
Hayırlısı kuzum yumurta rezervlerine de bakacak ameliyat olmak zorundaysam önceden durumu görmek için hayırlısı ne diyeyim
Göğsüm de çok ağrıyor bata 6 gün var hala acaba hamile miyim diyorum önce bir sonuçların gelsin kötü huylu bişey yok densin :) kabullenemiyorum galiba bu durumu tekrar aynı süreci yaşamayı
Süprizin hazırlığına gel barim yavrum yaaCanım benim uygulamada 8 Mayıs gösteriyor ama ben takvime göre hep 2 gün önceden oluyordum o yüzden 6 Mayıs diye düşünüyorum. Birde ben geçen ay hsg çekildiğim için adet zamanında gecikme olur belki diye test yapmayı düşünmüyorum. İnşallah çift çizgi görürüm canım ben adet belirtileri Hiç yaşamam pat diye kırmızıları görürüm inşallah bu sefer güzel sonuç alırım. Eşime yapıcağım süprizim bile hazır
Yumurtlama gününden iki gün önceydi en son çok umudum yok aslında ama ilk defa böyle ağrı yaşadımBelirtiler Olabilir yum gününe mi denk gelmişti deneme
Süprizin hazırlığına gel barim yavrum yaaanneciğin seni bekliyor herşey hazır.
Sen bnce testi yap varsa vardır yoksa sonra yine yaparsın ne biliyim bilemedim ki bende bana bunlarla gelmeyin yaadengesiz oluyorm
6 mm kuzum sizinki neydi?Kuzum benim eşimde hastaneye gitmekten nefret eder, gece çığlık çığlığa yataktan fırladı karnına havlu koyup ütüyle ısıttım onunda böbrek taşı çok büyükmüş kendi kendine düşemez dedi lazerle kırılıp ameliyat edildi 1 günde herşey normale döndü böbrek ağrısı beklenip geçecek bir ağrı değil ki boyutu neymiş?
Aminn Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin inşallah kuzumCanım valla bazı süreçler kabul etmek hiçkolay olmuyor bence senin için kötü huylu değil aniden yükselen değer az az yükselme yapamamış o geçen ayın da etkisi var senin üstünde o zman da sıkıntılı geçti bu sebeble ilk zorluk bazen sonra kolaylık oluyor. Bende bu ay olmazları yaşadım bu durumu edemedim kabul rekor kırdım kendi bünyeme yazık ettim onu yordum sen farkındasın şuan kabul edersen herşey daha rahat ve güzel olur etmeyince olan bu sefer yine sana olacak strese boğacak başka şeylerin de fırlar felaks sakin olman en güzeli bu zordur ama inanki hiç kolay olmuyor bazımz bu geçitleri atlamak zorunda kalıyoruz. Seviyoruz ya imtihanımız büyükAllah sonumuzu güzel etsin inşllah
inan ki bende zor duruyorum yapmamak için ama uzun süre hep negatif görünce sen beni anlatsın insan yapmak istemiyor 8 Mayıs’ta sen bana gelişme var mı dediğinde inşallah iki çizgili testimi buraya atarım canım
Bizimkine göre daha minikmiş bizimki 1.20 cm idi düşmesi imkansız dedi ameliyat oldu.Ameliyattan sonra 3 4 saat zor geçti lazerle kırılıyor ya 3 4 saat kadar kanama ile döküldü erkeklerde daha zor biz koca bebek çıkarıyoruz onlar 1 cmlik taşı düşüremiyorlar :) Bir an önce iyileşir umarım eşin çok çok geçmiş olsun kuzum6 mm kuzum sizinki neydi?
İlk defa bir gruba katıldım canım inşallah bana uğurlu gelirO zman kendine hiç boşuna bu durumu zülme çevirme salla gitsin ben sorunca yap testini hem garanti olsun canım çıktı mı çıkmadı mı vardı da bozma kendini şuracıkta iki günle yarışa gerek yok
Tebrik ederim canımmKızlarrr günaydın hepinizerüyamda gördüm ve test yaptım
Çok teşekkürler darısı sizlere inşallah sanırım sizinle bat aynıTebrik ederim canımm
İnşallah canım bana dua etÇok teşekkürler darısı sizlere inşallah sanırım sizinle bat aynı
Hahahay. Hayrlara vesile olsun insallh. İnsallh prof kadin dogum doktorlarimzdr. İkimzde mujdeli haberi alacagizdir. AminOlsun erken yumrtlama olsun biraz işime gelecek hazirana yetişeyim
Allah seninle kendimi rüyamda gördüm yok böyle birşey seninle ikimiz bir prof. Adamın ellerine emanettik.Adam sıradan birisiymiş ama ben sonradan öğreniyorum hiç doktora benzemiyordu diyorm sonra işte sizin ikinizin çocuğu var mı diyor bende bir düşük oldu diyorm ama senin sesin çıkmıyor yanımdaki senmişsin. Anlamsız manasız rüyaydı ama yanımdaki gazel diye sensin eminim yaaani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?