Walla dun esimle kavga ettik zaten. 4 gun ust uste olmuyor ne istiyorsn dio bendenşu cümlede kendimi buldum
Her ay kullanmak mi lazm yaniCanım 2018 ekim ayında yaptım bu soğan kürünü yıl oldu 2021 o akıntıyı hiç görmedim. C-life macun kullandım şubat ayında 3 gün falan eşim şehir dışına çıktı diye bıraktım kullandığım o ay yumurtlama akıntısı geldi şaşırdım tesadüf olduğunu düşündüm mart ayında kullanmadım martta akıntım yoktu bu ay tekrar kullandım akıntım yine geldi. Bence faydası oldu instagramdan sipariş verdim instagram adresi clifebitkisellarışım
İnşallah canım rabbim nasip etsin sağlıcakla. Benim yumurtlamadan bir kaç gün sonra kasıklarımda ve belimde ağrılarım başladı. Birde göğüslrde şişkinlik oldu. Halen hepsi devam ediyor bel ağrım baya fazla hatta. Sürekli uzanma yatma ihtiyacı hissettim bu yüzdenİnşallah canım bana dua etbelirtilerin var mıydı ?
Sen haziran grubunu da ac yavastan kalsin ordaGünaydın canım bende listede seni gördüm dedim ki acep yeni batı ne zaman bir deseyenilesem dedim
Maslhlj kirmizi kirmizi.Kızlarrr günaydın hepinizerüyamda gördüm ve test yaptım
Hemşoooo yaz tahtaya yeni bat 3 haziranDoğrudur valla tripleşme hele ki o yok mu o
Yatılı misafir ayrı bozmuştur psikolojiyi. Ama olsun oldun yok alırsın tekrar için.Biizm listede sil yok ya negatif yazıyorum ama senden yeni bat alabilirim yeni umutlar adına istersen eğer hemşoo
Kız beraber miyiz senle de hazirana mı kaldın, nisan grubundan nereye evrildikSen haziran grubunu da ac yavastan kalsin ordayabanciya gitmeyek
Tebrik ederimm bat öncesi de test yapmış mıydınız ilk testiniz miKızlarrr günaydın hepinizerüyamda gördüm ve test yaptım
Saat 11:30 randevu bekliyorum şimdiGurbetKusuEsra güzel haberlerle gelesin kuzum seni bekliyorum heyecanla burada
@kbrylmz5555 canım sen naptın ne ettin son durumun ney?
Ahh kuzum ben bile yaşıyorum aynı tedirginlikleri korkma Allahın izniyle herşey yolunda gidecek güzel haberler ver bizeSaat 11:30 randevu bekliyorum şimdi
Yaaa kızlar korkuyorum bi ıslaklık gelince adet oldum sanıyorum
Amin canım çok teşekkür ederim. 23 yumurtlama 24 ü çatlama canım. Elimde 2-3 test vardı o günler yaptım akıntıya göre. Benim belirtilerin aslında adet ile birebir aynı ama sadece erken başladı 1 hafta öncedenMaslhlj kirmizi kirmizi.Allah saglkla kucagina almayi nasip etsin. Catlama hangi gundu peki
Maşallah canım, senin adına sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlarrr günaydın hepinizerüyamda gördüm ve test yaptım
Sağol canım darısı size inşallah en kısa zamanda Allahım nasip etsin. Bat 8 i gösteriyor ama yumurtlama ya göre 7 si, çatlama ya göre 8 i hangisi dikkate alınıyor bilmiyorum. Bugün 1 yada 2 günümvar yani. İlk testim evetTebrik ederimm bat öncesi de test yapmış mıydınız ilk testiniz mi
Sağol canımmMaşallah canım, senin adına sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah belirtiler doğrudur canımKizlarrr,çok garip bir durum yaşadım, işe giderken t-shirt giydim, eşim bir bakti sen alt çamaşır giymedin mi dedi ,olurw mu dedim, göğüs uçların belli dedi.bir baktım ki baya üstten sanki çamaşır giymemiş gibi belirgin.Valla bir dolgunlasti ve ucuna ara ara sizi giriyor. Yada çok mu kendimi dinliyorum bilmiyorum ama batı heyecanla bekliyorum yumurtlama üstünden 8 gün geçti çok erken ama bir heyecanlandım.
Haziran açılmış yabancı değil nisandan bir kadınSen haziran grubunu da ac yavastan kalsin ordayabanciya gitmeyek
Eee benim şeyim hazirana kurdu canı öyle istedi napayım boşuna dememişler küçük şey dünyayı neyseKız beraber miyiz senle de hazirana mı kaldın, nisan grubundan nereye evrildik
Ne diyim ki hayırlısı olsun yinede canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?