Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende tek kendimi deli zannederdim yaav

İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın

Hahahay. Hayrlara vesile olsun insallh. İnsallh prof kadin dogum doktorlarimzdr. İkimzde mujdeli haberi alacagizdir. Amin e prof napti bizi kesp bicti mi kiz
Yok konuştu sorular sordu hastane ortamı o kadar yoğundu ki birisi o yana birisi bu yana seni seçtim deer gibi beni aldı seni bıraktı ama gitmedim bu doktor muymuş deminden beri konuşuyor ben onu hademe sandım ya dedim

İnşallah,bir 10 haftalıkti kaybim var, üstüne adet görüp tekrar denedik ,hemen hemen ayni şekilde idi belirtilerim.insallah herkes sağ salim kucağına alir bebeğini
İnşallah canım. Allah bir daha yaşatmasın. Amin canım güzeel haberlerini alırız burda inşallah

Kız seni biliyorum , Selizay ’a dedim ben, haziran grubuna yaz dedi ya o değilde kimyasal gebelikten sonra doktor parça kalmış mı diye baktıktan sonra herşey yolunda demişti, yumurta rezervim nasıl diye sormuştum, senin sepet sepet yumurtan var bir sürü çocuğun olur endişelenme diye de espri yapmıştı ( kızımın doğum doktoru da olduğu için samimiyiz, hamikeyken her türlü evham ve nazımı çekmiştir ) . Acaba diyorum belki de eşimin sperm kalitesi düştü, ona sperm testi yaptırmasını söyleyeceğim biraz da erkekler uğraşsın değil mi yahu ? Belki onda şu an sorun var kendime yükleniyorum

Kızlar meraba bat 9 mayıs adetlerim genelde düzenlidir ve çok sancılı geçer dün kahverengi leke geldi ve hiç ağrım yok sadece bel ağrısı bugün ama hiç birşey yok ilk kez böyle bişey yaşıyorum normalde sancım başlar sancıyla birlikte kırmızı kanama başlar sizce adet mi oldum

Ahah Bat tabiki gece gece karıştırdım sen anla
Valla kuzum aylardır ordan oraya geçiyoruz. İnşallah bu son olsun be. Bahar ayı uğurlu gelsin. Bu topik çokca hamiş çıkaracak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…