Bende tek kendimi deli zannederdim yaavO değilde kızlar benim kızımın doğum günü 17 şubat yani kova burcu. Şimdi yeni batıma göre önümüzdeki ay eğer gebe kalırsam otomatik hesaplamaya göre 10 şubat gözüküyor 2.bebişin doğum tarihi ki bu tarih 3-5 gün geri gider genelde , o da kova burcu olacak yanideli miyim neyim düşündüğüm ve hesapladığım şeye bak
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınKizlarrr,çok garip bir durum yaşadım, işe giderken t-shirt giydim, eşim bir bakti sen alt çamaşır giymedin mi dedi ,olurw mu dedim, göğüs uçların belli dedi.bir baktım ki baya üstten sanki çamaşır giymemiş gibi belirgin.Valla bir dolgunlasti ve ucuna ara ara sizi giriyor. Yada çok mu kendimi dinliyorum bilmiyorum ama batı heyecanla bekliyorum yumurtlama üstünden 8 gün geçti çok erken ama bir heyecanlandım.
İnşallah,bir 10 haftalıkti kaybim var, üstüne adet görüp tekrar denedik ,hemen hemen ayni şekilde idi belirtilerim.insallah herkes sağ salim kucağına alir bebeğiniİnşallah hayırlı güzel haberler alırsın
Yok konuştu sorular sordu hastane ortamı o kadar yoğundu ki birisi o yana birisi bu yanaHahahay. Hayrlara vesile olsun insallh. İnsallh prof kadin dogum doktorlarimzdr. İkimzde mujdeli haberi alacagizdir. Amine prof napti bizi kesp bicti mi kiz
İnşallah canım. Allah bir daha yaşatmasın. Amin canım güzeel haberlerini alırız burda inşallahİnşallah,bir 10 haftalıkti kaybim var, üstüne adet görüp tekrar denedik ,hemen hemen ayni şekilde idi belirtilerim.insallah herkes sağ salim kucağına alir bebeğini
Hayırlısı olsun inşallah en kısa ve hayırlı zamanda nasip olur canım
Dün kan verdim negatif ana hala gelen giden yok bu ay elendim gibi@dilarayetik
@yldz1725
@hayirlisiiiii
Mylv48
@Kardelen060492
Bat gününüz bugün arkadaşlar acaba var mı bize güzel haberleriniz?
Sağol canımmçok teşekkür ediyorum. Daırıs bekleyen herkese. Hamile arkadaşlarımı bende tebrik ediyorum
bu grubun şansına inanıyorum. Kayıt olmadım sırf stres olmamak için. Ama @Yusra30 çok pozitif bir arkadaşımız herkese enerji veriyor umarım herkese de bu güzel enerjisini geçirir.
Hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrr günaydın hepinizerüyamda gördüm ve test yaptım
Amin canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kız seni biliyorum ,Haziran açılmış yabancı değil nisandan bir kadınaama ben buradan devam edeceğim ben grubumu terk etmem
Eee benim şeyim hazirana kurdu canı öyle istedi napayım boşuna dememişler küçük şey dünyayı neysebeni eline aldı oynattı bu ayy tebrik ediyorum
Ne diyim ki hayırlısı olsun yinede canım
Tamamdır canım ben de öyle yapıyım olmadı çok sağolasın :)Canım ben internetten almıştım eczanelerde yoktu
Senin bat tarihin ne zamandi canım gecmismiydi pekiAmin canım Allah razı olsun
Canım yarın ya da cumartesi bat. Son 2 aydır birkaç gün ileri gitmişti hep. Ama 23 ü yumurtlama ydı o tarihe göre yarın bat oluyor 14 ekleyinceSenin bat tarihin ne zamandi canım gecmismiydi peki
Rica ederimTamamdır canım ben de öyle yapıyım olmadı çok sağolasın :)
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah en kısa ve hayırlı zamanda nasip olur canım
Ahah Bat tabikiÇok iyi anlıyorum canım bende 3 yıldır bekliyorm gelecek mi bilmediğim evladımıbu sebeple yalnız değilsin bizler içinde yaradanın vardır bildiği yaa deme öyle ben artık senelere de alıştım bir önemi yok ayın yılın olsaydı peki var mı bilindik bir problem vesaire acaba?
Bende seni burada gördüğüme sevindim Hoşgeldino zaman canım belki ben sana Uğur getiririm kim bilir Allahın işi yaa toplandık grub geze geze bir yerde patlar bu işler bilinmez ummadık anda beni mutlu eder o sat değildir battır yaa
Yok çok şükür 31 mayısa yetiştim yine mayıstayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?