Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım bende rüyamda gördüm az öncee de gerçeğini öğrendim

Geçmiş olsun canım

Ondan hcg yuksek erken mi yaptin testi die dusundum de. Zamaninda yapmissin. Hadi bakalm nasip bize de olsun

merhaba kizlar bir sorum olcakti benim bat 11 mayis ve yumurtlama zamanlarinda esimle iliskiye girdik ve iliskiden birgün sonra pembe lekelenmelerim oldu 3 gün sürdü biliyorum normalde yerlesme kanamlari okadar erken olmaz ama bu neden olmus olabilir ilk defa böyle birsey yasiyorum

Kızlar bu sabahtan beri göğüslerimde dolgunluk hissediyorum ağrı yok ama hassasiyet var bir de meme uçlarım belirginleşti benim bu kadar belli olmaz normalde. Atlet var içimde pijamamdan belli oluyor bata 5 gün var. Regl öncesi bu kadar hissettiğimi hatırlamıyorum ya da aklım oyun oynuyor. Kasıklarım ve genital bölgemde her zaman regl öncesi hissettiğim sızı hissi var.
bir de az önce yağ sökücü ile mutfağa girişmiştim 2 fısa dayanamadım kusçak gibi oldum. Niyetliyim gerçi ondan da olabilir
Dün erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Zihnim bana oyunlar mı oynuyor acaba

inşallah oynamıyordur :)
biraz daha sabırlı göster de bat gelince test yaparsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…