- 25 Ocak 2021
- 795
- 597
- 53
- 33
İnsallah canım benimKızlar gece rüyamda gebelik testi yaptığımı gördüm, anında kırmızı çizgi çıktı. Emin olamadım 2 tane daha yaptım, yine kırmızı gördüm anında belirdi. Çok ama çok güzel bir duyguydu, inşallah gerçeği de nasip olur
Teşekkürler kuzumCanım yarın ya da cumartesi bat. Son 2 aydır birkaç gün ileri gitmişti hep. Ama 23 ü yumurtlama ydı o tarihe göre yarın bat oluyor 14 ekleyince
Hassasiyet değil ama şöyle ki biraz açık olacak ama önceki emzirmeden dolayı bariz saliklik var normalde bende ama o saliklik yok olmuş gibiTek belirtim göğüs hassasiyeti oldu
Ayyy hayırlı olsun canımmmmKızlarrr günaydın hepinizerüyamda gördüm ve test yaptım
Canım bacak çekilmesi nasıl biraz daha açar mısınCanım belirtilerimi yazmıştım sivilcelenmem 1-2 tane oldu her ay olduğu gibi
İnşallah canım bende rüyamda gördüm az öncee de gerçeğini öğrendimKızlar gece rüyamda gebelik testi yaptığımı gördüm, anında kırmızı çizgi çıktı. Emin olamadım 2 tane daha yaptım, yine kırmızı gördüm anında belirdi. Çok ama çok güzel bir duyguydu, inşallah gerçeği de nasip olur
Çok teşekkürler canım rabbim sizlere de nasip etsin inşallah inşallah aminnAyyy hayırlı olsun canımmmm
Geçmiş olsun canımKızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herkesi.
Selizaycım canım benim çok geçmiş olsun size de böbrek taşı zordur Allah tez vakitte şifasını versin eşininAyyy hayırlı olsun canımmmm
Teşekkürler kuzum
Hayırlı uğurlu olsun canım benim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah dualarını eksik etme bizlerdenÇok teşekkürler canım rabbim sizlere de nasip etsin inşallah inşallah aminn
Ondan hcg yuksek erken mi yaptin testi die dusundum de. Zamaninda yapmissin. Hadi bakalm nasip bize de olsunAmin canım çok teşekkür ederim. 23 yumurtlama 24 ü çatlama canım. Elimde 2-3 test vardı o günler yaptım akıntıya göre. Benim belirtilerin aslında adet ile birebir aynı ama sadece erken başladı 1 hafta önceden
Tebrik ederim bize de dua et az kaldıKızlarrr günaydın hepinizerüyamda gördüm ve test yaptım
inşallah oynamıyordur :)Kızlar bu sabahtan beri göğüslerimde dolgunluk hissediyorum ağrı yok ama hassasiyet var bir de meme uçlarım belirginleşti benim bu kadar belli olmaz normalde. Atlet var içimde pijamamdan belli oluyorbata 5 gün var. Regl öncesi bu kadar hissettiğimi hatırlamıyorum ya da aklım oyun oynuyor. Kasıklarım ve genital bölgemde her zaman regl öncesi hissettiğim sızı hissi var.
bir de az önce yağ sökücü ile mutfağa girişmiştim 2 fısa dayanamadım kusçak gibi oldum. Niyetliyim gerçi ondan da olabilir
Dün erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Zihnim bana oyunlar mı oynuyor acaba
Keşke bu adet belirtileri ile gebelik belirtileri bu kadar benzemeseinşallah oynamıyordur :)
biraz daha sabırlı göster de bat gelince test yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?