İnşallah canım bende rüyamda gördüm az öncee de gerçeğini öğrendim
Benimde ocak ayında öyle olmuştu test yaptığımı görmüştüm rüyamda pozitif di ertesi gün test yaptım pozitifti şok olmuştum.. nisan sonuda gene o tarz bi rüya gördüm bat 19 mayıs bakalım Hayırlı olsun sizede inşallah kucağınıza almakda nasip olsunİnşallah canım bende rüyamda gördüm az öncee de gerçeğini öğrendim
Canım ilişki sert olunca pembelik gelebilir. Geçen haftalarda eşim biraz zorladı ben baktım çok minik pembelik gelmiş anladım ilişkiden olduğunu gerçi biz yeni evliyiz ondan da olmuş olabilirmerhaba kizlar bir sorum olcakti benim bat 11 mayis ve yumurtlama zamanlarinda esimle iliskiye girdik ve iliskiden birgün sonra pembe lekelenmelerim oldu 3 gün sürdü biliyorum normalde yerlesme kanamlari okadar erken olmaz ama bu neden olmus olabilir ilk defa böyle birsey yasiyorum
canim ben 9 yildir evliyim böyle birsey yasamadim ama tabi herseyden olabilir keske hamislikten olsaCanım ilişki sert olunca pembelik gelebilir. Geçen haftalarda eşim biraz zorladı ben baktım çok minik pembelik gelmiş anladım ilişkiden olduğunu gerçi biz yeni evliyiz ondan da olmuş olabilir
Canım bazen olabiliyor bn de ara ara yaşıyorum hele ki uzun süre ayrı felan kalırsak baya baya kanama oluyo kafana takacağın bi durum söz konusu değildirmerhaba kizlar bir sorum olcakti benim bat 11 mayis ve yumurtlama zamanlarinda esimle iliskiye girdik ve iliskiden birgün sonra pembe lekelenmelerim oldu 3 gün sürdü biliyorum normalde yerlesme kanamlari okadar erken olmaz ama bu neden olmus olabilir ilk defa böyle birsey yasiyorum
Benim adet belirtim yok gebelik testi evde yok ama mide bulantısından ve uyku halinden kalkamıyorum inşallah hamileyimdir ama önceden iki defa kaybettiğim için açıkçası öğrenmeye de korkuyorum@dilarayetik
Y yldz1725
@hayirlisiiiii
@Mylv48
@Kardelen060492
Bat gününüz bugün arkadaşlar acaba var mı bize güzel haberleriniz?
O zaman senniki başka yerleşme kanaması olur inşallahcanim ben 9 yildir evliyim böyle birsey yasamadim ama tabi herseyden olabilir keske hamislikten olsabenimkisi böyle akinti gibiyidi ama pembeydi 3 gün boyunca sürdü
Kuzum henüz küçükse çıkmayablr tekrar verirsin kanSlm kızlar doktorda idrar verdim negatif çıktı evde yaptığım testin fotoğrafını gösterdim pozitif test gördüğüm için geldim dedim belki daha çok küçük olduğu için çıkmamış olabilir diyerek diğer hafta ortasına kadar bekleyelim diyerek eve geldim
Ayy hadi inşallah öyleyse. İçimize doğuyor demek kiBenimde ocak ayında öyle olmuştu test yaptığımı görmüştüm rüyamda pozitif di ertesi gün test yaptım pozitifti şok olmuştum.. nisan sonuda gene o tarz bi rüya gördüm bat 19 mayıs bakalım Hayırlı olsun sizede inşallah kucağınıza almakda nasip olsun
Canım inşallah sağlıkla gelişir hemencecik görürsün bebisiSlm kızlar doktorda idrar verdim negatif çıktı evde yaptığım testin fotoğrafını gösterdim pozitif test gördüğüm için geldim dedim belki daha çok küçük olduğu için çıkmamış olabilir diyerek diğer hafta ortasına kadar bekleyelim diyerek eve geldim
aa kan testi yapmıyorlarmıki yurtdışında sen dikkat et kendine kuzum dinlen bolca stres yapma hayırlı haberler haftaya inş.Slm kızlar doktorda idrar verdim negatif çıktı evde yaptığım testin fotoğrafını gösterdim pozitif test gördüğüm için geldim dedim belki daha çok küçük olduğu için çıkmamış olabilir diyerek diğer hafta ortasına kadar bekleyelim diyerek eve geldim
Hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al canım kaç aydır deniyosunuzAyy hadi inşallah öyleyse. İçimize doğuyor demek kiçok teşekkürler Amin inşallah
Hayırlısı olsun canım yaSlm kızlar doktorda idrar verdim negatif çıktı evde yaptığım testin fotoğrafını gösterdim pozitif test gördüğüm için geldim dedim belki daha çok küçük olduğu için çıkmamış olabilir diyerek diğer hafta ortasına kadar bekleyelim diyerek eve geldim
Bence eczaneden test al yap derim canım ya hamişsen birde varsa kaybet durumun olmuş bir doktora görünürsün yaani sen bilirsin yine tabi kiBenim adet belirtim yok gebelik testi evde yok ama mide bulantısından ve uyku halinden kalkamıyorum inşallah hamileyimdir ama önceden iki defa kaybettiğim için açıkçası öğrenmeye de korkuyorum
Çıkabilirsem mutlaka alacağım zaten erken öğrenip kan sulandırıcı iğneye başlanmadı lazım kalkınca bulantıdan duramıyorum en geç yarın sabah yapmış olurum inşallah vardır dualarınıza talibimBence eczaneden test al yap derim canım ya hamişsen birde varsa kaybet durumun olmuş bir doktora görünürsün yaani sen bilirsin yine tabi ki
Ne güzel diyosun artık bu son topiklerde adım kalsın istyorumAhah Bat tabikigece gece karıştırdım sen anla
Valla kuzum aylardır ordan oraya geçiyoruz. İnşallah bu son olsun be. Bahar ayı uğurlu gelsin. Bu topik çokca hamiş çıkaracak canım.
Yok canım ya illa adet geçecek çok sordum yaaa işte neden kan testi biraz sabırlı olun dayanılmayacak ağrılarınız mı varaa kan testi yapmıyorlarmıki yurtdışında sen dikkat et kendine kuzum dinlen bolca stres yapma hayırlı haberler haftaya inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?