Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa gerçekten mi? Hayırlı olsun, kaç gün geçti yumurtlamanın üzerinden ve kaç gün değerlendirdim maşallah, deneyimlerini bizimle paylaşabilir misin birde ne kadar süredir istiyordun
İnşallah canım bende rüyamda gördüm az öncee de gerçeğini öğrendim

Son düzenleme:
İnşallah canım bende rüyamda gördüm az öncee de gerçeğini öğrendim
Benimde ocak ayında öyle olmuştu test yaptığımı görmüştüm rüyamda pozitif di ertesi gün test yaptım pozitifti şok olmuştum.. nisan sonuda gene o tarz bi rüya gördüm bat 19 mayıs bakalım Hayırlı olsun sizede inşallah kucağınıza almakda nasip olsun

Kızlar ben bu ayı boş geçtim Galiba adet 10-11 Mayıs ve ben adet olacağım gibi hissediyorum önümüzdeki ay HSG çekinmeye karar verdim.. Erzurumu araştırıyorum şu an bana en yakın il orası.. hatta bir kaç tane buldum kadın dogumcu.. burda HSG sonrası hamiş kalan bayağı var ve bende kızıma öyle kaldım.. tek merak ettiğim acaba 2. Defa HSG çekinmek zarar verir mi rahmine ?

Kızlar yumurtlama zamanını şiddetli ağrıyla geçiren varmı .. sol kasığım kopacakmış gibi bir ağrı geçirdim dün bütün gün yattım ama ilk kez bu denli ağrım oldu ..

Canım ilişki sert olunca pembelik gelebilir. Geçen haftalarda eşim biraz zorladı ben baktım çok minik pembelik gelmiş anladım ilişkiden olduğunu gerçi biz yeni evliyiz ondan da olmuş olabilir

Slm kızlar doktorda idrar verdim negatif çıktı evde yaptığım testin fotoğrafını gösterdim pozitif test gördüğüm için geldim dedim belki daha çok küçük olduğu için çıkmamış olabilir diyerek diğer hafta ortasına kadar bekleyelim diyerek eve geldim

Canım ilişki sert olunca pembelik gelebilir. Geçen haftalarda eşim biraz zorladı ben baktım çok minik pembelik gelmiş anladım ilişkiden olduğunu gerçi biz yeni evliyiz ondan da olmuş olabilir
canim ben 9 yildir evliyim böyle birsey yasamadim ama tabi herseyden olabilir keske hamislikten olsa benimkisi böyle akinti gibiyidi ama pembeydi 3 gün boyunca sürdü

Canım bazen olabiliyor bn de ara ara yaşıyorum hele ki uzun süre ayrı felan kalırsak baya baya kanama oluyo kafana takacağın bi durum söz konusu değildir

Kuzum henüz küçükse çıkmayablr tekrar verirsin kan

Ayy hadi inşallah öyleyse. İçimize doğuyor demek ki çok teşekkürler Amin inşallah

Canım inşallah sağlıkla gelişir hemencecik görürsün bebisi çok zor biliyorum ama stres yapma bizede dua et

aa kan testi yapmıyorlarmıki yurtdışında sen dikkat et kendine kuzum dinlen bolca stres yapma hayırlı haberler haftaya inş.

Hayırlısı olsun canım ya

Benim adet belirtim yok gebelik testi evde yok ama mide bulantısından ve uyku halinden kalkamıyorum inşallah hamileyimdir ama önceden iki defa kaybettiğim için açıkçası öğrenmeye de korkuyorum
Bence eczaneden test al yap derim canım ya hamişsen birde varsa kaybet durumun olmuş bir doktora görünürsün yaani sen bilirsin yine tabi ki

Bence eczaneden test al yap derim canım ya hamişsen birde varsa kaybet durumun olmuş bir doktora görünürsün yaani sen bilirsin yine tabi ki
Çıkabilirsem mutlaka alacağım zaten erken öğrenip kan sulandırıcı iğneye başlanmadı lazım kalkınca bulantıdan duramıyorum en geç yarın sabah yapmış olurum inşallah vardır dualarınıza talibim

Ahah Bat tabiki gece gece karıştırdım sen anla
Valla kuzum aylardır ordan oraya geçiyoruz. İnşallah bu son olsun be. Bahar ayı uğurlu gelsin. Bu topik çokca hamiş çıkaracak canım.
Ne güzel diyosun artık bu son topiklerde adım kalsın istyorum hamiş. Valla çok gezdik bu ney böyle

aa kan testi yapmıyorlarmıki yurtdışında sen dikkat et kendine kuzum dinlen bolca stres yapma hayırlı haberler haftaya inş.
Yok canım ya illa adet geçecek çok sordum yaaa işte neden kan testi biraz sabırlı olun dayanılmayacak ağrılarınız mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…