Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bilmem var olduğunu sanmıyorum yinede gidip baktır ona göre hareket edersin canım.

Anladım canım ne biliyim selizaya dediğini
Senin bat belli olunca yaz ekleyeyim alta

Hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al canım kaç aydır deniyosunuz
Sağol canım Allah razı olsun darısı sizlere inşallah tez vakitte. Biz şubat ayında niyetine girdik canım ama yumurtlama zamanında eşim şehir dışına çıktı o ay öyle gitti malesef. Mart ayında da nasip olmadı ama değerlendirme sık olmamıştı. Çatlama olayının önemli oldugunu bilmiyordum. Pik önemli sanıyordum. Bu ay 8 gün içinde 6 kez değerlendirme yaptım sanırım öyle tuttu. Birde ovulasyon testi almadım stres olmamak için. Önceki aydan 2 adet kalan vardı onu da akıntı günü yaptım sadece karşılaştırmak amaçlı.

Benimle aynı durumu yaşayan yok mu aranızda acaba

Bu testte neden böyle çıktı ozaman

Eklentiler

• 45EF7B38-43D3-4794-A762-3CFD01D92B72.webp
    37 KB · Görüntüleme: 88
Amin canım işte değerlendirmelerin fazla olmuş onun etkisi olmuş demek ki yatış yaptın mı ilişkilerden sonra peki

Gecmis olsun kuzum ya insallah ters bir durum olmaz taş ağrısı gercekten zor diyorlar Allah yardımcısı olsun

Az önce test yaptım bata 3 gün var kocaman bir negatif bu ay da mi olmadı şimdi
Kızlar erken test yapmayın yaa moraliniz bozuluyo geçen ay ruh gibi olmuştum bende bak üzdün kendini şimdi aynılarını yaşadım bende gecmiyo günler adete kadar :/

Evet onu hiç atlamadan yaptım yarım saat bekledim birde ismini bilmiyorum ama farklı pozisyon denedim etkisi olmuş mudur bilemiyorum
Ya işte doktorlar boşuna diyo ama bence ayakları kaldırmak önemli doggy mı bizde denedik bakalım inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…