Kız seni biliyorum , @Selizay ’a dedim ben, haziran grubuna yaz dedi yao değilde kimyasal gebelikten sonra doktor parça kalmış mı diye baktıktan sonra herşey yolunda demişti, yumurta rezervim nasıl diye sormuştum, senin sepet sepet yumurtan var bir sürü çocuğun olur endişelenme diye de espri yapmıştı ( kızımın doğum doktoru da olduğu için samimiyiz, hamikeyken her türlü evham ve nazımı çekmiştir ) . Acaba diyorum belki de eşimin sperm kalitesi düştü, ona sperm testi yaptırmasını söyleyeceğim biraz da erkekler uğraşsın değil mi yahu ? Belki onda şu an sorun var kendime yükleniyorum
Sağol canım Allah razı olsun darısı sizlere inşallah tez vakitte. Biz şubat ayında niyetine girdik canım ama yumurtlama zamanında eşim şehir dışına çıktı o ay öyle gitti malesef. Mart ayında da nasip olmadı ama değerlendirme sık olmamıştı. Çatlama olayının önemli oldugunu bilmiyordum. Pik önemli sanıyordum. Bu ay 8 gün içinde 6 kez değerlendirme yaptım sanırım öyle tuttu.Hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al canım kaç aydır deniyosunuz
Hayırlısı olsun hakkında yinede canım inşllah yakın zamanda kavuşursunDün kan verdim negatif ana hala gelen giden yok bu ay elendim gibi
Benimle aynı durumu yaşayan yok mu aranızda acabaBat: 12/05/2021
İkinci deneme
Hiç bir şey kullanmadık.
Eşim askeri personel 8 ay sonra 10 günlük izne geldi değerlendirmeye çalıştık. Bata 6 gün kala şiddetli kasık ve bel ağrım var şimdiye kadar hiç böyle ağrıdığını hissetmedim. Ara ara beyaz koyu kıvamlı akıntım oluyor. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yaşayan var mı acaba ?
Yusra-61
Canım bekliyorm senin yüksek beta hcgli kan testi sonucunuSaat 11:30 randevu bekliyorum şimdi
Yaaa kızlar korkuyorum bi ıslaklık gelince adet oldum sanıyorum
Buna cvp vermek istemedim canım inanki ben belirti işlerine inanamıyorum yaaBenimle aynı durumu yaşayan yok mu aranızda acaba
Şiddetli bel ve kasık ağrısı bende yaşadım. Birde beyaz akıntım benimde oldu canımBenimle aynı durumu yaşayan yok mu aranızda acaba
Ahh Yusramm idrar testi yaptılar negatif çıktı idrarda belli değil biraz daha bekle deyip gönderdi eveCanım bekliyorm senin yüksek beta hcgli kan testi sonucunu
hmm anladim canim tsk ederimCanım bazen olabiliyor bn de ara ara yaşıyorum hele ki uzun süre ayrı felan kalırsak baya baya kanama oluyo kafana takacağın bi durum söz konusu değildir
Amin canımSağol canım Allah razı olsun darısı sizlere inşallah tez vakitte. Biz şubat ayında niyetine girdik canım ama yumurtlama zamanında eşim şehir dışına çıktı o ay öyle gitti malesef. Mart ayında da nasip olmadı ama değerlendirme sık olmamıştı. Çatlama olayının önemli oldugunu bilmiyordum. Pik önemli sanıyordum. Bu ay 8 gün içinde 6 kez değerlendirme yaptım sanırım öyle tuttu.Birde ovulasyon testi almadım stres olmamak için. Önceki aydan 2 adet kalan vardı onu da akıntı günü yaptım sadece karşılaştırmak amaçlı.
ay keskee canim insallah genelde erken yerlesme kanamasi olmuyor diyorlar ama tabi her insanda farkliO zaman senniki başka yerleşme kanaması olur inşallah
Gecmis olsun kuzum ya insallah ters bir durum olmaz taş ağrısı gercekten zor diyorlar Allah yardımcısı olsunKızlar iyi geceler bugün muhabbete katılamadım maalesef akşamdan beri acildeyiz. Eşim aniden fenalaştı sırt ağrısı vardı kusmaya başladı, okadar ani be kötü oldu ki arabayla çıkmadım ambulans çağırdım direk hastaneye gittik. Çok fena ağrısı vardı hayatımda onu hiç öyle görmedim. Apar topar hastaneye gittik tahliller yapıldı tomografiler çekildi en sonunda anestezikle ağrısı geçti. Sonuç olarak böbrekte taş çıktı çok ters yerdeymiş ve boyutu büyükmüş. Yarın daha ileri terlikler yapılacak. Valla elim ayağım tutmuyor Allah kimseyi düşürmesin çok zor bir akşamdı. Sizler de iyisiniz İnşallah öpüyorum herkesi.
Evet onu hiç atlamadan yaptımAmin canımişte değerlendirmelerin fazla olmuş onun etkisi olmuş demek ki yatış yaptın mı ilişkilerden sonra peki
Canım gittim kan verdim 13 e düşmüş kimyasal dedi işte 2 ay üst üste gebe kalman hata dedi vücudunu dinlendirmen lazım dedi hicbirsey de vermedi kanaman olur dedi bu kadarGurbetKusuEsra güzel haberlerle gelesin kuzum seni bekliyorum heyecanla burada
K Kupraa canım sen naptın ne ettin son durumun ney?
Kızlar erken test yapmayın yaa moraliniz bozuluyo geçen ay ruh gibi olmuştum bende bak üzdün kendini şimdi aynılarını yaşadım bende gecmiyo günler adete kadar :/Az önce test yaptım bata 3 gün var kocaman bir negatif bu ay da mi olmadı şimdi
Ya işte doktorlar boşuna diyo ama bence ayakları kaldırmak önemliEvet onu hiç atlamadan yaptımyarım saat bekledim birde ismini bilmiyorum ama farklı pozisyon denedim etkisi olmuş mudur bilemiyorum
Hayırlı zamanda nasip olur inşallah canım birde erken yapmamak lazım yine deAz önce test yaptım bata 3 gün var kocaman bir negatif bu ay da mi olmadı şimdi
Yaa evet ismi oymuş şimdi baktım. İnşallah canım inşallahYa işte doktorlar boşuna diyo ama bence ayakları kaldırmak önemlidoggy mı bizde denedik bakalım inşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?